Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

markA 09-05-12 10:59

Re: Club Ford Capri

1 Attachment(s)
o fi reala ?

capricosti 09-05-12 19:25

Quote:

Originally Posted by markA (Post 5016052)
o fi reala ?

Nu este real, e un concept virtual care se vrea a fi Capri mk4.
Mai multe imagini poti vedea aici:

.http://www.dmmultimedia.com/capri2006_01.htm

capricosti 09-05-12 19:32

Quote:

Originally Posted by baga (Post 5015397)
Ca tot vorbesc baietii despre liniute si concursuri, ia sa va arat si eu un mic filmulet :D

:D a turbat capra :D:D:D
Fain! Ce Satana i-ai facut ???

Eu cred ca din cauza ca nu i-ai schimbat inca telescoapele nu poate merge inainte si se invarte numa' in cercuri...:D

Pune un filmulet facut ziua, ca pe intuneric nu se vede prea bine.

bogdancapri 09-05-12 20:41

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 5015380)
Pai numa' cu 120 ?!? Mai tare n-ai vrut tu, sau n-a vrut masina ?:D

Ar fi bine sa verifici contorul de km dupa bornele de pe marginea drumului (dar nu numai intre 2 borne ci pe mai multi km, macar 15-20), si vitezometrul ar trebui sa-l verifici cu un GPS, sau cu ajutorul vreunui amic care sa mearga cu alta masina.
In cazul meu, din cauza modificarilor facute la capra (schimbat motor+cv), diferenta intre indicatiile de la bord si realitate este de 16-19 %, depinde de ce dimensiune de cauciucuri am pe masina; adica daca la bord imi arata 100 km/h, in relitate merg cu 116-119 km/h, sau daca e 120 km/h pe bord, viteza reala este de 139-143 km/h...

Asa ca atentie sa nu ai surprize cu Radar-ul :lol:

Placute de frana pt Capri mk3 se gasesc usor, dar cred ca si de mk1 poti gasi la fel de usor pt ca din cate stiu eu au fost la fel, diferenta e in functie de motorizare. Trebuie sa stii ce motor ai avut inainte pe masina ta ca sa stie vanzatorul ce sa-ti ofere.

Costi a fost doar un test sa vad cum merge la drum intins,masina poate mult mai mult dar se auze un zgomot la o roata[banuiesc placuta de frina] si nu am vrut sa insist,oricum sunt multumit ca merg cu ia zilnic fara probleme.:D

baga 09-05-12 23:55

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 5016723)
:D a turbat capra :D:D:D
Fain! Ce Satana i-ai facut ???

Eu cred ca din cauza ca nu i-ai schimbat inca telescoapele nu poate merge inainte si se invarte numa' in cercuri...:D

Pune un filmulet facut ziua, ca pe intuneric nu se vede prea bine.

Nu am deocamdata filmulet facut pe ziua... dar oricum urmeaza sa ii reinnoiesc topicul cu poze din timpul procesului de restaurare si mai multe detalii :D

viviesp 10-05-12 14:14

Salut,

cine ma ajuta cu niste ''socluri/fasunguri'' pentru becurile din bord (cel cu 6ceasuri).

mersic.

bogdancapri 10-05-12 19:06

Am rezolvat problema cu roata din fata au fost rulmenti pe care i_am schimbat,acum este altceva,tinuta de drum este alta nu se mai aude zgomotul ciudat si frinarea aste mai buna.Ciudat a fost ca rulmentul mic a fost de dacie avind o modificare dar sa rezolvat fara mari probleme.

capricosti 10-05-12 21:17

Quote:

Originally Posted by bogdancapri (Post 5016839)
Costi a fost doar un test sa vad cum merge la drum intins,masina poate mult mai mult ...........
...........,oricum sunt multumit ca merg cu ia zilnic fara probleme.:D

Glumeam cand am intrebat de ce n-ai mers mai tare de 120 km/h ;) Sunt destui care merg pe sosele cu 80-90 km/h cu masini mult mai tinere...Si pe autostrada sunt foarte multi cu masini noi sau aproape noi, care nu merg mai tare de 110-120 :cry:

Din pacate multe masini vechi nu ies nici macar din garaj sau din parcare ani la rand, daramite din oras, asa ca se poate considera ca batrana ta capritza reprezinta un caz fericit fiindca ea ''zburda'' inca vesela pe sosele, desi are o varsta foarte venerabila :D

Pana in urma cu 12-15 ani era greu de gasit piese noi pt masinile straine, iar la shrot-uri nu se gaseau Capri pt dezmembrat, asa ca cine avea nevoie de piese trebuia sa adapteze cum putea de la ce se gasea, adica cel mai frecvent de la Dacia 1300 :oops: (in special carburatoare de Dacie puteai vedea pe Audi, VW, Ford, Opel, etc :cry: )
Deci nu e de mirare ca masina ta era ''dotata'' cu rulmenti de Dacie...

bogdancapri 11-05-12 06:54

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 5018293)
Glumeam cand am intrebat de ce n-ai mers mai tare de 120 km/h ;) Sunt destui care merg pe sosele cu 80-90 km/h cu masini mult mai tinere...Si pe autostrada sunt foarte multi cu masini noi sau aproape noi, care nu merg mai tare de 110-120 :cry:

Din pacate multe masini vechi nu ies nici macar din garaj sau din parcare ani la rand, daramite din oras, asa ca se poate considera ca batrana ta capritza reprezinta un caz fericit fiindca ea ''zburda'' inca vesela pe sosele, desi are o varsta foarte venerabila :D

Pana in urma cu 12-15 ani era greu de gasit piese noi pt masinile straine, iar la shrot-uri nu se gaseau Capri pt dezmembrat, asa ca cine avea nevoie de piese trebuia sa adapteze cum putea de la ce se gasea, adica cel mai frecvent de la Dacia 1300 :oops: (in special carburatoare de Dacie puteai vedea pe Audi, VW, Ford, Opel, etc :cry: )
Deci nu e de mirare ca masina ta era ''dotata'' cu rulmenti de Dacie...

Oricum am revenit la original este mai bine asa si sper cu timpul sa revina cum a fost.

viviesp 17-05-12 14:49

Nu gasesc si eu niste fasunguri pentru bord?

Chiar nimeni nu dezmembreaza un bord de Capri? :)
Florine... nimic? sau de la altceva care se potriveste.
Eu nu mai am niciunul sa stiu cum ar trebui sa arate.

capricosti 17-05-12 21:53

Quote:

Originally Posted by viviesp (Post 5027226)
................................

Care fasunguri iti trebuie ? Alea care sunt pentru iluminat ceasurile de la bord sau martori pt frana de mana, faza lunga, etc ?
Eu am un bord de rezerva si o sa ma uit maine pe unde l-am pus sa vad cum sta cu fasungurile; cred ca o sa te pot ajuta cu vreo 2 bucati...
Ramane sa vad cum ti le pot expedia, o sa am nevoie de o adresa unde sa ti le trimit.

viviesp 18-05-12 13:05

imi trebuiesc toate.
nu mai am nici unul.

Silencer Power 18-05-12 20:34

Quote:

Originally Posted by viviesp (Post 5028484)
imi trebuiesc toate.
nu mai am nici unul.

Ce s-a intamplat, ai luat inapoi masina?
Cum mai sta cu actele?
Ai schimbat motorul?

ps: Pentru cei care nu stiu, viviesp este cel care a initiat acest topic in urma cu 8 ani. :)

dre73 19-05-12 09:46

Quote:

Originally Posted by viviesp (Post 5027226)

Chiar nimeni nu dezmembreaza un bord de Capri? :)
Florine... nimic? sau de la altceva care se potriveste.

salut!vezi ca avea zakk un bord complet de mk3 il gasesti la piese oldschool.

zolley 20-05-12 18:40

imi puteti spune careva ce caseta de directie se mai potriveste la capri mk 1 ?

All times are GMT +2. The time now is 02:21.

- Copyright 2026 4Tuning