![]() |
Re: Club Ford Capri
1 Attachment(s)
o fi reala ?
|
Quote:
Mai multe imagini poti vedea aici: .http://www.dmmultimedia.com/capri2006_01.htm |
Quote:
Fain! Ce Satana i-ai facut ??? Eu cred ca din cauza ca nu i-ai schimbat inca telescoapele nu poate merge inainte si se invarte numa' in cercuri...:D Pune un filmulet facut ziua, ca pe intuneric nu se vede prea bine. |
Quote:
|
Quote:
Nu am deocamdata filmulet facut pe ziua... dar oricum urmeaza sa ii reinnoiesc topicul cu poze din timpul procesului de restaurare si mai multe detalii :D |
Salut,
cine ma ajuta cu niste ''socluri/fasunguri'' pentru becurile din bord (cel cu 6ceasuri). mersic. |
Am rezolvat problema cu roata din fata au fost rulmenti pe care i_am schimbat,acum este altceva,tinuta de drum este alta nu se mai aude zgomotul ciudat si frinarea aste mai buna.Ciudat a fost ca rulmentul mic a fost de dacie avind o modificare dar sa rezolvat fara mari probleme.
|
Quote:
Din pacate multe masini vechi nu ies nici macar din garaj sau din parcare ani la rand, daramite din oras, asa ca se poate considera ca batrana ta capritza reprezinta un caz fericit fiindca ea ''zburda'' inca vesela pe sosele, desi are o varsta foarte venerabila :D Pana in urma cu 12-15 ani era greu de gasit piese noi pt masinile straine, iar la shrot-uri nu se gaseau Capri pt dezmembrat, asa ca cine avea nevoie de piese trebuia sa adapteze cum putea de la ce se gasea, adica cel mai frecvent de la Dacia 1300 :oops: (in special carburatoare de Dacie puteai vedea pe Audi, VW, Ford, Opel, etc :cry: ) Deci nu e de mirare ca masina ta era ''dotata'' cu rulmenti de Dacie... |
Quote:
|
Nu gasesc si eu niste fasunguri pentru bord?
Chiar nimeni nu dezmembreaza un bord de Capri? :) Florine... nimic? sau de la altceva care se potriveste. Eu nu mai am niciunul sa stiu cum ar trebui sa arate. |
Quote:
Eu am un bord de rezerva si o sa ma uit maine pe unde l-am pus sa vad cum sta cu fasungurile; cred ca o sa te pot ajuta cu vreo 2 bucati... Ramane sa vad cum ti le pot expedia, o sa am nevoie de o adresa unde sa ti le trimit. |
imi trebuiesc toate.
nu mai am nici unul. |
Quote:
Cum mai sta cu actele? Ai schimbat motorul? ps: Pentru cei care nu stiu, viviesp este cel care a initiat acest topic in urma cu 8 ani. :) |
Quote:
|
imi puteti spune careva ce caseta de directie se mai potriveste la capri mk 1 ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning