![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Un peugeot.
|
1 Attachment(s)
am cam ruginit rau de tot...nu prea mai vad greselile .......sper k am mai remediat din ele oricum :D ......ia comentati din nou,k sigur mai sunt greseli
|
omb pt cultura ta generala ia incearaca sa copii acelais pe prag pe eclipse sa vezi cum iese ....pragu are o pozitie eclipse are alta pozitie ...deci automat trebuia ca scrisu sa fie invers dc copiam ..uitate mai atent la prag ca nu are aceleasi linii ...apoi nusch cu ce a facut el ala rosu , da io lam facut cu stroke cu 1 pix deci mai uitate un pic si nu mai fi asa carcotas ..da ideea e dupa pragu ala .....da nu e copiat ....
|
2 Attachment(s)
Astept sa vad ce am gresit :D
|
unde'i vt ??? virtual tuning nu inseamna doar sa schimbi culoarea masinii incearca si altceva..cauta niste tutoriale. .poate reusesti ceva :)
|
Quote:
daca e primaa(sau printre primele) ta masina sa stii k e f bine.... p.s. cauta si u poze la dimensiuni mai mari pe care sa le modifici p.p.s. -daca nu aveti nimic construcitv de zis mai bine abtineti-va |
Mersi mu;lt pt mail :) o sa tin cont de sfaturi si da e prima masina :P
|
scuzati-ma ca deranjez aceasta cearta...desi nu sunt user activ..urmaresc threadul asta...pragul de pe civic e copiat , are exact aceleasi linii numa ca scrisul e pus invers pe eclipse....(n-am putut sa ma abtin sa nu zic) ..bafta in continuare sebi
|
5 Attachment(s)
:oops: :oops: Si eu pe aicea incepator de 3 zile:oops: :oops:
|
2 Attachment(s)
Inca o lucrare:oops: :oops:
|
vezi ca ai voie doar o lucrare pe zi sa o postezi ;)
|
@ Boycu -> selectii strambe, jante plate, nu ai umbre, culoare ireala and so on.... rezuma-te la chestii mai simple pt inceput.... Spor la tuning...;) ;) ;)
|
3 Attachment(s)
am revenit cu o noua lucrare... .Comment pls!!!
|
pune si originalul ......
|
1 Attachment(s)
Quote:
:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning