Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

BMWfan 16-05-07 22:59

Re: Comentarii lucrari!

3 Attachment(s)
am mai lucrat putin la ea
acuma e mai bine?
originalul stiti care e iar ultima e ......ultima:)
nu mai am chef de ea m-am plictisit

Trickz 16-05-07 23:34

1 Attachment(s)
@pufy: tiam incercuit ce am gasit eu mai ciudat/out-of-place.
@bmwfan: mie imi place. bv. cam puternice reflexiile si cam ciudat unghiul norilor.

MARI_NSL 17-05-07 00:30

2 Attachment(s)
corsa mea :).......with super dark black windows :))

dj_poznasu 17-05-07 00:54

mari4speed culoare ireala...grila prea mare si la capota ce ai facut ai sudato???nu se mai vede total dunga aia care desparte capota de aripa din stanga;)

MARI_NSL 17-05-07 01:09

Quote:

Originally Posted by dj_poznasu (Post 905251)
mari4speed culoare ireala...grila prea mare si la capota ce ai facut ai sudato???nu se mai vede total dunga aia care desparte capota de aripa din stanga;)

i-am dat cu picatura :lol: :lol: :lol: ......

2 fast 4 U 17-05-07 02:25

2 Attachment(s)
un logan................are si ceva greseli pe el.......da io la ora asta nu le mai vad:oops: :oops:

sebi2 17-05-07 02:35

2 Attachment(s)
un eclipse brush.....fara cateva amanunte cum ar fi intercooleru

BMWfan 17-05-07 06:25

e destul de bine,la partile negre e cam brusca treaba.pacat ca designul nu este simetric ,si linia care uneste aripa cu farul e cam puternica

patriotu90 17-05-07 07:51

http://www.digimods.co.uk/images/Vir...ondacivic3.jpg prag ...:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

vlad_VSV 17-05-07 08:18

el face brush....=))))

wlady 17-05-07 08:34

OffTopic : ra2=> N-am pupat pe nimeni ! Mi-am spus pura mea parere ! Eu, in afara de boxe nu mai vad alte greseli....

OnTopic : pufy => Foarte tare masina ! Aduce putin a ToyCarsurile alea... Doar acolo jos cum a spus si patriotu ai o portiune luminata...

sebi2 17-05-07 11:46

parca aveam voie sa ne inspiram de la altele...nu e copiat decat koning....

(!8Y_M 17-05-07 14:19

Quote:

Originally Posted by pufy (Post 904867)
ce mai faceti?de mult nu am mai pus si eu o masina pe aici asa k postez si eu un proiect......din poza originala nu a mai ramas nimc asa k nush cat de "orginal" se poatre chema ea...oricum,m-am ajutat de ea pentru a potrivi toate partile ......ce pot sa zic,cam 75% c/p si 25 % brush,pentru a optrvi piesele si bg.....ce parere aveti?

Stiu ca nu am mai dat demult com-uri...doar am intrat si am privit... nu am mai comentat.. dar asta merita.. e prea marfa.. e pe placul meu...inafara de petele albe de langa cauciuc.... e superrrr.. SUPERRR parerea mea.. si de ansamblu.. si detaliu... BV!!

OmB* 17-05-07 14:45

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 905667)
parca aveam voie sa ne inspiram de la altele...nu e copiat decat koning....

auzi.... mai esti si stii tu cum... crezi k facem de ieri de azi vt??? dak era copiat doar konig era copiat drept scisu'.... la tine se vede clar cum s-a deformat cand iai dat free transform -> skew k sa potrivesti pragu .... asa k nu ne lua pe noi cu chestii dinastea.... :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

no limits design 17-05-07 17:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by LeeLoo (Post 900897)
pls comment . asta e f:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ata =>> ca v-a urma si spatele :D

bah....lucrezi k lumea te pricepi .........dar .......ar trebui sa respectzi ideile altora.....dak eu am pus asta la avatar .... am vrut sa arat k am o idee buna ....doar k nu m-am gandit k tu ai putea sa faci un police car din caddy asha de rpd ............. acum mai are rost sa il termin pentru cox????:evil: :???:

All times are GMT +2. The time now is 12:56.

- Copyright 2026 4Tuning