Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

DrifterGT 24-08-10 17:40

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

Quote:

Originally Posted by MarioCrT (Post 3606552)
Cred că ar fi mai bine să zici ce vrei exact .Capotă + plafon folie carbon , jante etc .Pozele sunt bune .. dar incearcă să nu le mai modifici .. sa nu le mai mărești luminozitatea si să le faci din pozitii cat mai bizare ( lateral , față , spate ) .Oricum o să incerc eu ceva .

Multumesc , pai ar fi , un body kit de RS6 , cred ca e cam greu nu ?

Bara fata , bara spate , spoiler , prag , jante ! :-)

matiu13 24-08-10 18:37

1 Attachment(s)
am facut o poza mai buna,daca se poate sa mi-o faceti si mie negru mat doar unde este rosu si de pus jantele aez din postu de mai sus va rog!!multumesc

eqilibruee 24-08-10 22:17

Quote:

Originally Posted by matiu13 (Post 3607263)
am facut o poza mai buna,daca se poate sa mi-o faceti si mie negru mat doar unde este rosu si de pus jantele aez din postu de mai sus va rog!!multumesc

sfat: nu te prosti !

matiu13 24-08-10 22:19

stiu de ce zici asta....ca toate masinile mai nou inteleg tuning prin a le colanta negre mat(sunt o gramada de cocalarisme din astea)...eu vreau altceva...daca imi iese proiectul o sa vezi...

MarioCrT 24-08-10 23:01

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3607172)
Multumesc , pai ar fi , un body kit de RS6 , cred ca e cam greu nu ?

Bara fata , bara spate , spoiler , prag , jante ! :-)

Daca faci poze din fata , lateral , spate , cat se poate normale , eu iti promit ca fac tot posibilul sa arate ca un RS6 .

DrifterGT 25-08-10 00:48

Quote:

Originally Posted by MarioCrT (Post 3607870)
Daca faci poze din fata , lateral , spate , cat se poate normale , eu iti promit ca fac tot posibilul sa arate ca un RS6 .

Multumesc ! Maine ai pozele , presupun ca nu conteaza daca sunt facute in parcare pe strada sau pe munte nu ?

Fata spate lateral! le ai maine!

matiu13 26-08-10 14:58

chiar nu ma ajuta si pe mine nimeni??:(

cannonball 26-08-10 15:13

Quote:

Originally Posted by matiu13 (Post 3611672)
chiar nu ma ajuta si pe mine nimeni??:(

Negru mat nu e greu dar jantele..... pune o poza cu jantele in pozitie similara cu cele de pe masina daca vrei sa iasa cat mai real.

MarioCrT 26-08-10 17:40

Hai Drifter .. astept pozele .

DrifterGT 26-08-10 18:19

Quote:

Originally Posted by MarioCrT (Post 3612013)
Hai Drifter .. astept pozele .

Ploua incet, iar eu tot astept soarele... :shock:! , presupun ca daca pozele nu sunt clare si cu apa pe ia nu iese cine stie ce (kit-ul uscat , restul ud) , pun pozele imediat cum da soarele! :sad:

matiu13 26-08-10 18:32

Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 3611698)
Negru mat nu e greu dar jantele..... pune o poza cu jantele in pozitie similara cu cele de pe masina daca vrei sa iasa cat mai real.

chiar nu gasesc jantele in aceeasi ipostaza ca masina...macar neagra mat unde e rosie...fara jante daca nu se poate...

krysty_kry 26-08-10 20:06

Quote:

Originally Posted by CT97AMD (Post 3606845)
se poate face ceva si cu a mea?

fara suparare dar rezolutia pozei lasa de dorit.........daca ai avea un aparat foto ar fi minunat !

Poza/le postate trebuie sa fie:
- minim rezolutie 1024 x 768;
- clara/e (adica facuta/e cu aparat foto, nu cu telefonul) si nu miscata;

cmdbass 27-08-10 01:11

2 Attachment(s)
una bucata tentativa...:rolleyes2

DrifterGT 27-08-10 18:40

3 Attachment(s)
Am pus pozele ! (am pus si emblema RS6 sa iti fie mai usor la tuning cu kit de RS6)

Rezolutia destul de mare! poze fata/lateral/spate! (scuze de e putin murdara dar a plouat destul de mult in ultima vreme):-)

Multumesc anticipat!

sonnic54 27-08-10 18:50

3 Attachment(s)
dupa ce am ascultat cateva idei de la voi mam ales cu : un bad-boy , stopuri inrosite , jante albe , cupola neagra + o grila fara semn . multumesc in primu rand celor care s-au " jucat " cu masinuta. acum ca idee as vrea sa vad cum ar da cu jantele alta culoare. un negru, un gri , am mai vazut la cineva o culoare si cica e un gri cu umbra ... nustiu daca asa ai zice ... daca ma puteti ajuta ar fi super . mersi

poze mai recente nu am.

All times are GMT +2. The time now is 05:13.

- Copyright 2026 4Tuning