![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Am si eu o intrebare:
:arrow::arrow:PUTEM AVEA MAI MULTE MASINI DEODATA?:arrow::arrow: |
1 Attachment(s)
In sfarsit am montat motorul....
Urmeaza sa pun aripile, capota, grila, bara la loc si un test drive :D |
1 Attachment(s)
Am vopsit-o si am chemat un prieten sa ma ajute la suspensie.In seara asta vin franele si jantele.8)
|
Nu contează câţi ani ai.. Dacă nu ştii, întreabă şi tu pe la prieteni, unchi, taicătu', etc.
Şi ca să termin şi cu off-topicul, cum naiba a costat doar 100 euro toată caroseria aia plină de rugină ? |
Nici eu nu stiu de ce am scris doar atat de putin.Mai greseste omu'.:oops::rolleyes2
|
4 Attachment(s)
Quote:
Detin un BMW E30 M3 Attachment 2748095Attachment 2748096Attachment 2748097 Si un Golf 3 Air ride. Attachment 2748098 |
Quote:
|
BMW E36 323i din '96.
https://i1265.photobucket.com/albums/...ruDy98_/62.png PS: Este de vânzare, detalii pe privat. |
Ataşeaza pozele cu softul forumului, cu Manage Attachments, te rog, nu direct in postare.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salut ! Azi am achizitionat din targ o Jetta:
Masina a fost cumparata pentru un proiect rat style.Insa din lipsa de fonduri a scos-o la vanzare. -fabricatie 1991 -motor 1.6TD - Km 221.000 -nu scoate fum , nu mananca ulei Probleme: - tripla, far sparte (agatete) si mutate de la locul lor -bara spate cazuta dintr-un surub -oglinda sparta si mai are putin si cade.. -lipsa bara fata Am gasit un far si cred ca il montez maine, bafta !Attachment 2749080 Attachment 2749081 Attachment 2749082 Attachment 2749083 |
3 Attachment(s)
Frumoase masini ;) m-am intors si eu si vreau sa va prezint noua mea masina ;)
BMW E30 S54b32 360cp,motor luat de pe M3 e46 USA Masina are doar 10.000 km cu motoru asta si merge foarte bine,jante pe 17 de tabla,discuri ventilate,etrieri stock... masina trebuie revopsita complet deoarece a stat intr-un garaj si.. au cam stat pisicile pe ea :)).Suspensia este una sport dar.. nu este prea grozava,trebuia schimbata neaparat,evacuarea la fel tot traseul +finala ca.. s-a cam pierdut cat a stat pe acolo :)).. pentru moment am fost sa caut vopsea pt urs :X si am si gasit hhahaah,in cateva zile o trimit la vopsit pe toata,pana atunci o sa cumpar ce mai lipseste la masina.. |
5 Attachment(s)
Masina a primit o bara fata M si praguri M, o suspensie reglabila :twisted::twisted: urmeaza sa iau distantiere si sa o cobor, probabil si alte jante :x
|
BMW E36 318IS la baza , swap 2JZ-GTE . Frane BMW M5 E60 380mm 6 Pistoane , evacoare cap coada M3 , suspensie , arcuri , brate reglabile , bucse poliuretanice super pro , ce sa mai zic lonjeroane oale intarite etc . Este in constructie . Stati pe aproape :D
|
3 Attachment(s)
Salutare!Sper ca ma primiti si pe mine aici!
Vreau sa va arat noua mea achizitie!Am cumparat-o din targ si am dat 1500 Euro.Masina e in stare destul de buna,nu are zgarieturi,nu zdrangane sau alte chestii. Marca:BMW Model:320i An:1995 Motor:6 Cilindri 2.5litri KM:114.543 P.S:Am comandat deja suspensie reglabila,arcuri,un sistem de franare Brembo,jante si cauciucuri. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning