![]() |
Re: Benzina sau motorina ?
@Steffan, tare sunt curios ce instalatie de aer conditionat ai dumneata de nu iti ajung 2 cai pentru ea :)))
|
Quote:
Trebuie sa tinem cont ca o instalatie de aer conditionat suplimenteaza consumul de combustibil cu 0.3-0.8 l/100km, de unde ar rezulta ca suge ceva mai mult de 2CP. |
Quote:
in primul rand comparatia la tdi pe care ai facut-o nu are nici o relevanta.... una are 115 cai si 285 nm una are 130 cai si 310 nm plus ca sunt 2 motoare diferite....si nu ti se pare ca e o diferenta mare???care se simte detul de bine..... |
Quote:
|
Quote:
la toate masinile de 1.2,1.4,1.6 pana in 105 cai,benzina,cand ai dat drumul la aer conditionat,trebuie sa te gandesti de 2 ori inainte sa te apuci de o depasire.... si nu iti ia doar 2 cai.... am avut si corsa de 1.2 si astra de 1.6...stiu despre ce vorbesc..... |
Quote:
La un calcul simplu, la cele mai optimiste valori tot iese de aproape 2 cai. |
OK, dar ideea e ca 10% putere in plus se simte oriunde. E parerea mea, e ok daca nu sunteti de acord. Pe mine ma ajuta si aia 10%, chiar daca pentru voi nu e suficient de mare. E o diferenta sesizabila, din punctul meu de vedere.
|
Cel mai bine il intrebati pe Sebastian de la Racing Code in legatura cu dezlantiurea puterii din motorul loganului in urma "cipuirii".
Cred ca are mai multa experienta in remapari decat toti de pe topicul asta adunati la un loc. |
Este un guru in Logane de 1.4 remapate???
Are multa experienta si stie cu "cipuirea" asta??? Ala cu barba??? Daca e ala cu biblia, nu-l cunoastem. |
Quote:
|
Nu, am fost prea subtil pentru tine :D
|
Eu am intrebat in mai multe parti de soft, printre care si la Sebastian.
|
Parerea mea este ca benzina este pentru autovehicule iar motorina pentru camioane si utilaje agricole.
|
Quote:
|
Șah mat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning