![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Quote:
ca ai luat tot dp asta:arrow: si e cam virtuala masina |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
la citroen o pleopa lipseste :) jantele nu par prea reale si in genaral intreaga poza este neclara
dar cel mai mult iese in evidenta bara aia fata imensa |
Quote:
asta e ...prima si ultima oara ;) bafta |
masian originala era de pe vmax....dar apoi a fost modificata de glacius....daca te uiti atent are copyright in stanga jos
|
2 Attachment(s)
pls comment ( provoc pe oricine pe poza asta :D ) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
parerea mea ca ar aarata mai bine fara boxele din spate
|
Quote:
|
LeeLoo => Nice ... nice ideile si nice cum le-ai pus in practica ! Puteai sa mai astepti si sa gasesti ceva mai inspirat pentru interior ...
|
leeloo->in primu rand o remarca la background ca ai un fix cu a schimba backg.... valu de la mare....in dreapta pozei adik la botu masini vine direct pe asfalt :lol:
2.negru ala dp stop nu e tocmai real si selectii aiurea in zona aia 3.gura aia micutza din spoiler e ireala 4.interioru: boxele...sunt cam plate...adik pe partea cealta dc nu sunt boxe sau se vada spatele boxelor sau nu ai mai avut bani :lol: 5.reflexile prea puternice. P.S- wlady mai ushor cu pupatu ;) |
2 Attachment(s)
ce mai faceti?de mult nu am mai pus si eu o masina pe aici asa k postez si eu un proiect......din poza originala nu a mai ramas nimc asa k nush cat de "orginal" se poatre chema ea...oricum,m-am ajutat de ea pentru a potrivi toate partile ......ce pot sa zic,cam 75% c/p si 25 % brush,pentru a optrvi piesele si bg.....ce parere aveti?
|
Quote:
|
Quote:
tot atunci cred k o sa pun "cum a fost facuta"...nush cum naiba sa-i spun.....16 poze cu evolutia masinii |
cum spunea si patriotu ... rotile imi apr km luminate ... esapamentul cred k ar lovi usa ... iar grila mi se pare km mare ... dar oricum .. astea sunt mai mult opinii ... o lucrare exceptionala ... bravo
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning