![]() |
Re: Club ESPERO
am verificat fisele , delcou , la electric e bine.cum am zis , are scanteie.ziceti-mi daca poate sa fie de la segmenti sau alte idei .
|
momentan dupa ce o repar o sai primeasca un 2.0 sfi turbo
|
pai daca nu iti sta calumea la relanti e posibil sa ai compresie pe 1 sau 2 pistoane si restu sa scape...se fac teste de compresie..e un aparat de masura(ca un manometru nu stiu exact cum sa zic)...scoate bujia si il prinde in locu ei apoi da la automat,si se repeta procedura pe fiecare piston in parte adica la fiecare bujie..in urma testului de compresie o sa stii exact daca ai segmentii buni sau nu.Mai poate sa fie si din rampa de injectie si implicit din injectoare..sunt multe cauze trebuiesc luate prin eliminare.
PS:nu te mai duce la nenea caisa mecanic din cartier specializat pe dacii..te duci la un servis autorizat dai un ban la constatare si iti spune mai exact. |
asta a facut ! si cica nu am compresie pe pistonu 2 si 4 . si ar trebuii schimbati segmenti ca asta s-ar putea sa fie cauza , eu intreb daca ar fi ceva in afara de segmenti .
|
nu mai stiu ce sa zic,,,ti-am zis si ma repet el nu are cum sa isi dea seama de compresie din ochi..a masurat cu ceva??
|
poate sa fie si din axa cu came....aia ai schimbat-o???
|
da , cu aparat . omu lucreaza la bosch nu-i nea mitica din spatele blocului...
nu am schimbat axa cu came , doar supape tacheti garnituri semeringuri |
pai ia o axa cu came,biele,pistoane,semeringuri si nu cred ca o sa mai ai probleme...dupa ce ai bagat atatia bani in masina tre sa o faci cap coada..ia ce a mai ramas de luat si aia e....daca zici ca aprinderea e buna,majoritatea pieselor sunt noi ia ce a mai ramas si fa o segmentare completa cap coada.
|
aha , mc , o sa fac segmentarea sa vad ce se intampla . el mi-a zis asa : ori supapele ori segmentii , dar cum supapele sunt noi , raman segmentii
|
la mine la pistonul 4 s-a STRICAT filetul la bujie si sta bujia atarnata mai mult.
|
Tu nu esti in stare sa tii motorul asta in stare buna... dar un 2,0 sfi... si turbo! :)))) oricum stiu ca era doar o gluma!
|
trebuie schimbata chiulosa.....sau refacut filetul...acest lucru nu stiu daca e posibil sau exista meserias care sa il faca.
|
rogbrici@:nu o mai lasa pe mana la toti mai ales cand e vorba de astea grave in spatele blocului schimbi o placuta un pivot dar astea mai complexe...nu prea merg...dupa cum spui tu acolo e axul cu came 99%de vina...asa a patit un prieten la un opel si a fost axul cu came...
care ati mai fost recent prin service uri daewoo?care mai sunt preturile ca trebuie sa ajung si eu la ei ca nu prea merge rotund la cald de cateva sapt.am zis ca e din benzina dar:shock:am schimbat o si degeaba! |
filtrul l-ai schimbat....cel de benzina bineinteles...ca poate e si asta o problema sau din bujii,fise...poate s-a apucat vreo fisa de fura curent:))
|
Quote:
Te poti duce in orice service, nu unu neaparat Daewoo, daca tii neaparat iti recomand pe unii din Militari pe valea Cascadelor. Pai cum se manifesta acest mers "oval" ? |
ziceti-mi si mie pretu ( manopera ) la o segmentare asa aproximativ .
|
Daca ma intrebai pe mine habar nu am...
Grand Garage se numeste service-ul si fac Daewoo la greu, sunt foarte buni. |
Quote:
@ ALEX: se rezolva foarte usor si bujia, pe loc! se foloseste o reductie si nu costa mai mult de 15 lei (aici la noi) |
1 Attachment(s)
Or sta bine astea pe Espero ?
|
spune-le baietilor sa iti faca un vt sa vezi cum o da..pe pva o da bine...
|
Stau pe ganduri daca sa le iau sau nu pana maine !
Cui sa ma adresez mai exact ? |
https://forum.4tuning.ro/548-virtual-...ml#post2990728
aici pui poze cu masina si jantele si spui ce vrei ;) |
Merci de ajutor, nu stiam....
|
cu placere ;)
|
Eu zic ca dau bine, mai ales daca ai avea si capacele la ele. Zi-ne si nou un pret ceva, dimensiuni, etc...
|
Quote:
|
Quote:
|
oricum mike espero o sa fie doar de distractie ca ma rupe la consum si imi iau un vectra diesel .
|
pe cine intereseaza sau daca auziti imi dau jantele pe 17 4x100 4x108 sau schimb cu jante pe 15 + diferenta si sistemul audio pomana statie gta 460+ sub jbl 2x275 pret 550 ron :D 0722294808
|
pai asta o sa fac o sa merg sa o pun pe tester si vad atunci sper sa nu fie nimic grav ca oricum nu prea sunt in bani pe praful asta:Dtie cat ti a luat alex la c i ai facut?aproximativ asa...sa stiu la ce sa ma astept
|
Quote:
Pai daca e terminata cum sa nu consume! Eu sunt multumit de consum.... 12-13% gaz... cade 6,5 - 7% benzina! mai bine de atat nu se poate, totusi e 1,8! |
Quote:
|
Quote:
|
aaa.. ;)) ma gandeam si eu..nu's cu gazu' :D
|
Quote:
|
fratilor am si eu rugaminte am fost in servis si problema mea este de la calculatorul de bord :( trebuie sa gasesc la fel ca a mea daca stie cineva un centru de dezmebrari sau poate sa opreasca dau 1-2 beri cerintele sunt espero 1.8 cutie automata 4 geamuri electrice aer oglinzi electrice dupa o masina ca asta trebuie sa-l iau va rog urgent :( stau cu masina de 1luna din servis in servis si unul nou este 29 mil :)) mai bine dau masina va rog 0722294808 daca e si gasiti ceva dati un bip sun eu inapoi :( va multumesc
|
@sex: cauta si tu la dezmembrari, intereseaza-te, trebuie sa gasesti! Oricum daca aflu ceva te anunt!
@ Alex: Vezi ca cel mai indicat tester pt ale noastre masini e Daewoo SCAN-100, sau scan-11 (cum scrie in manual), am pus si eu masina pe un "tester" din ala si nici macar nu imi gasea ABS. La reprezentanta daewoo a fost altceva, mi-a si modificat acolo la ABS niste chestii...Deci...mare grija cu testerul ca majoritatea sunt universale , adica doar citesc parametri motorului, restul...tamaie! |
Quote:
nu stiu daca are cutie automata, dar... e de 1.8 |
Nu o are automata ca se vede schimbatorul! :D
|
sal la toata lumea. am si eu o intrebare : dupa parerea voastra merita sa imi iau un espero din 95, motor 1.8, full , fara gpl, cu 115.000 km la bord( nu stiu daca sunt reali) pret 3800 lei? multumesc mult pt raspunsuri
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning