![]() |
Re: Diverse discutii
Eu nu stiu ce o sa iasa.... dar fie fac si eu uz de prezenta....
PS: vin mai multe televiziuni |
deci tre` sa am grija cum fumez sa nu ma vada ai mei la TV a?:))...se`ya there!!
|
cat de sec... ha ha ha... :D
|
sec a fost acel..."atac" asupra comunitatii!doamne ce sperietura am tras!!huuuh!bine k n`a fost mai rau ....dar totushi`...tipu` a patit ceva?..s-a lovit rau?
|
una peste alta intilnir.. curse etc etc DA cu MILITIA ce ne facem!?!?1
|
Quote:
:lol: tare asta! mai traiesti omule? pe cand o intrunire MR? si cu NSL si toti? ca-n ianuarie, pe vremuri bune? |
:)) care faza cu ala kraven ..cu tipu ala de zici tu...
salutare la toti ...k nu am prea postat |
azi daca DOAMNE FERESTE se intampla ..... se ducea draq comunitatea
era cat p`aci sa intre un motociclist in noi toti cei din comunitate(ca stateam in grup ... ca iepurii :D ) .. a incercat sa meraga la smecherie pe o roata, dezechilibrandu-se si caznad langa noi kraven s-a speriat cam cel mai tare .. din cate am inteles, l-a si lovit la picior Bine ca suntem cu totii teferi .... Morala? ... simplu ..... CURSE AUTO tata ! :lol: e mai sigur asa :D |
Gresit TNG!!!
Morala? Stati mai departe de pista! Din locurile de unde am filmat si am pozat eu era cam greu sa fii lovit, desi am avut noroc ca tipul care a cazut era la vreo 2 metri de mine. Intr-adevar... cred ca cineva l-a mituit pe tipu' sa intre in Comunitate (la propriu) :lol: Glumesc! Dar putea sa fie nasol. N-a patit nimic fiindca l-a intrebat un "interlocutaur" d-al lui si i-a zis lu' ala ca n-are nimic si oricum s-a urcat pe motor si a plecat (pe doua roti de data asta)! |
Ce draq, toata lumea doarme la ora asta?
Am iesit mai devreme, pe la 23:00 cu masina la plimbare si nimeni nu mai era pe drum. Abia am dat de Bogdan FMC pe la sala si am stat de vorba nitel. M-am plimbat prin oras un pic, i-am cautat pe toti si nimic... Somnorosilooor! |
pey no... dak nu ai mai fost u!!!!;)
|
lolza...gata mha s-a intamplat ce s-a intamplat!!trecem peste...yo zic k nu noi eram tinta acelui biker:))...probabil tot cineva din comunitate....(who never sleeps=))...)....n`am patit nik oricum suntem bine...si tng..nu kred k am dat yo cea mai mare sperietura...parerea mea!!!
|
tng iti dai seama dak se dezechilibra unu cu masina:D ce iesea ... popice:D doamne fereste.....app nuj cand o sa mai ies la intalniri k tre sa am grija de matushimea...e fff bolnava:((((((((((((((((((((
|
cine are chef de o cursa...pe bune???!
|
mdea....pushtan de 17 ani va invita la o cursa...:))....marmota...apropo...dak eshti din ploiesti vezi ...mai treci pe la un topic si fa prezenta...si...detaileaza despre aceasta cursa....:)
|
tng este cineva cunoscut marmota asta ?? ;)
|
Quote:
|
cine e D Iacob ? e cunoscut ? :D
|
fratele meu marmota? avem acelasi tata si nu stiu eu? change the nick please!
|
Quote:
pai poate se refera la curse cum a facut momo cu nesomn duminica ?:???: sau poate curse de biciclete.... sau poate ...cine stie :D Iacobs este cafea :) (iti explic eu in privat daca e) |
Quote:
|
Avand in vedere faptul ca n-am mai luat nici o amenda din August 2005, astazi 15 mai 2006 pe sos. Mihai Bravu am dat un radar peste cap la dus si la intors m-a oprit... culmea cu aceiasi viteza ca la dus (stiu pentru ca ei mi-au spus cat aveam la dus...), viteza astronomica, foarte mare pentru ei... de 79 km/h.
Astfel am fost sanctionat pentru: Radar (mi-e si rusine... 79 km/h... barem n-aveam vreo 140...) Centura de Siguranta (masina prevede, soferul nu le vede...) Neprezentarea actelor (nu le aveam la mine, si daca le aveam tot nu le dadeam :p) Din toate acestea a rezultat minunata suma de 80 RON (platiti in 48 ore), daca nu... dublul amenzii... M-a tras pe partea dreapta a carosabilului o (si anume) politzizda..., era si un politzizd langa ea... asa ca n-am reusit sa fac nici o schema... cine stie poate o combinam si ne dadea startul la vreo liniutza :lol: (era urata :p) Auzi la ei... 79 km/h... Ataaaaaaaaaaaaaaaaat! |
don`ule....shit happens!aia e!bine k makr nu aveai si foliile!:))....ajungeai la suma de 100 lei RON..asha frumos...prin bunavointa acelor organe!:)...
|
Quote:
SA O STAPANESTI SANATOS MAKR NU AI APUCAT SA FACI SI U ANUL DE LA ULTIMA AMENDA ...... IN FINE PAKT K AI LUAT AMENDA DAR CINE TE PUNE SA MERGI REPEDE ASCULTA RADIO PRAHOVA K ZIC AIA UNDE SUNT AMPLASATE RADARELE IN PLOIESTI |
:lol:
Care draq mai asculta radio in masina cand toata lumea rupe boxele pe mp3? Pe bune! De cand n-ati mai dat drumul la radio in masina? Si inca una! Sunt prieten cu baietii din Comunitate! Noi nu stim sa mergem incet!!! Asta ar trebui sa fie deviza Comunitatii Ploiesti! :)) |
iti dau eu alta!
PENTRU NOI TOATE SEMAFOARELE INDICA VERDE! |
Quote:
Esti penibil ! auzi asculti Radion Prahova ca au ei pile si-ti spun unde sunt radarele :lol: :lol: :lol: |
lasa bey skama radiourile si munca ca te-mbatranesc cu 10 ani pe zi... baremi daca ai face si tu ceva folositor :lol:
|
El face frate.
Munca n-a omorat pe nimeni, iar daca risca el e treaba lui, nu? Nesomn asculta radio sa vada unde-s radarele, si pe urma ne da la toti telefoane si bipuri, mesaje, sa ne spuna unde-s radarele (kit ca tinem masinile prin garaje si nu iesim nicaieri ;)...) Tu ce faci folositor buey Momo? Ca pana acuma... vad ca respiri aerul de pomana :D (glumesc)... sau nu... |
"mergem incet ca e multe gropi"
|
Quote:
este bine romana asta tre lool:)) |
Era in spirit de gluma in caz ca nu ti-ai dat seama
|
Da i-auzi la asta, ma...
"este bine romana asta" Este bine sau este buna? :lol: Lasa-neeee! Lasa-neeee! Neeeesoooomn, lasa-neeee!!! |
Quote:
dak nu ai vazut eu am facut aluzie la ce a spus tre ataaaaattt |
Quote:
|
Quote:
frate daca nu eram eu aveai si acu petele pe capota!!!!! asa ca... nu ti-a iesit!!! :D |
mama ce masina are donu :lol: dupa ce ca are aripa de alta culoarea mai avea si pete pe capota :lol: fara suparare donule , ca stii ca glumesc
|
Shantzule, ai uitat de zgarietura dupa bara pe fatza :lol:
Momo, esti un greu... merci de polishat capota. Dau 10 Ron, nu mi-o faci pe toata? :p Baa, dar nu cu scuipat :lol: |
Quote:
|
A glumit si el maaa, nu stii cum face Momo... :D ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning