![]() |
Re: My KYS !!
Salut unde ai pus folia pe faruri si cat te-au dus ? ca vreu sa ami pun si eu pe un golf
|
Nu merg puse fetele interioare ale usii..cele de PH2 ?
|
Quote:
Byb- merg cu siguranta dar nu ma focusez pe interior acum .. |
Quote:
|
13 Attachment(s)
Quote:
The news : praguri integrate in caroserie , finisare portbagaj , bara spate shaved + haosul din interior.. |
Quote:
|
ti-am dat si eu un......"pm" :???:
|
ce bine da pe logan sa nu aiba bara fata :shock: superb
|
6 Attachment(s)
mi-am adus fata acasa :) luni va intra la vopsit!
Pe ordinea de zi : astupat proiectoare , eliminat linii ( shaved) eliminat loc carlig remorcare , micsorat grila de jos . Poze |
nenea....daca o sa ai nevoie sa fi tractat ....ce faci ?
de ce ai facut shaved bara? te-a impresionat bara lui micutzu (nova VPK) :lol: ? de unde ai luat catifeaua de pe panourile usilor? |
Dacă aş fi īn locul tău, jokere, aş ţine maşina ascunsă pānă la 4tuning days, să fie o surprinză pemtru toată lumea !
|
Sper sa nu am nevoie sa fiu tractat, bara shaved e pentru ca e stilul pe care l-am adoptat de mult , mi-a plaut f mult bara lu micutu , iar catifeaua mi-a fost adusa de cineva. In mod sigur se gaseste la orice magazin de materiale..stofe..etc!
@gab - posibil ca la 4tuning days sa nu particip... |
Respectele mele KYS pentru masina.Asteptam sa o vedem gata:D
|
Felicitari !!!!!!!
a iesit super tare.... succes in continoare cu tot ce ti-ai propus....i respect!!! |
Quote:
|
Deabia astept sa o vad gata:)
Felicitari8) |
Quote:
|
Credeam ca sunt singurul nebun care ar vrea sa vada o masina cu cat mai putine dungi, linii si nebunii, totu astupat, drept si cat mai simplu. Se pare ca nu. Felicitari. Vopsita si cu jantele o sa arate intr-un mare fel. Spor in continuare :P
|
1 Attachment(s)
a iesit f bine masina.ar merge sa ii faci la portbagaj o buza cum are vw asta( ce e incercuit cu rosu) ar fi ceva mai unic pe logan,zi eu ;)
|
Quote:
http://ghettotuning.ro/?attachment_id=1229 |
Felicitari ! A iesit foarte bine :shock:
|
Quote:
|
Acum ce culoare il mai vopsesti? Sau ce nuanta...?
|
Acea "limba" la portbagaj nu-mi place absolut deloc. Recunosc faptul ca vine foarte bine pe masini hatchback insa pe berline cam lasa de dorit ( sau cel putin la Logan) .
Eu am increderea ca vopsitorul isi va face treaba :) Il voi urmari din umbra :) |
Quote:
|
Felicitari nenea KYS arata super tare masinuta. Stiam ca o sa iasa ceva frumos :).
Abia astept sa iau permisu' inapoi sa pot sa ma duc la Ghetto sa imi pun kitul inapoi pe masina. :). Bafta acum cu vopseaua!!! :) |
Am admirat-o si eu putin azi la obor si arata super!:shock:
D'abia astept s-o vad vopsita:-P |
Mai poti dormi noaptea?Eu mi-as face mii de griji in legatura cu vopsitul....
bafta,iti tin pumni!! |
e gata pana la 4tuning days
|
Quote:
Pana una alta am dat si primul meu interviu pentru o revista din domeniul auto !! http://www.auto24bv.ro/ enjoy!! |
bafta multa abia astept sa o vad
|
Quote:
Multă baftă, jockere, maşina merită . |
Felicitari pentru aparitie.
Punctul acela cu " motorul " cu schimbatul, poti sa aprofundezi putin? La ce motor te-ai orientat? Tot ceva de origine renault sau " altceva " |
Motor de Clio RS 172 2.0 16v.:D
|
Quote:
La 2.016V 170CP ii sar usi, capota, faruri, spoilere, pragurile sar la mine:lol: |
original interviul,bafta in continuare;)
|
3 Attachment(s)
Multumesc tuturor :)
M-am mai jucat putin cu catifeaua si am imbracat cochilia de la ceasurile de bord pe interior.. |
Frumos ... estetic ...bv ;)
|
Frumos ;)
|
6 Attachment(s)
Am usurat si mai mult masina :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning