![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
|
Am rezolvat probema cu baniii masina nu se mai da o sa revin cu poze in cel mai scurt timp:X
Am si eu o intrebare daca o vopsesc si nu o bag la cuptor, este vreo problema:D |
ce intrebare si ce analfabet...pfffffff
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Poate nu am vazut posturile ( nu urmaresc toate threadurile) dar la omul asta, pana si anuntul de vanzare al masinii, este facut muci ! scz de off - din pacate masina, din primele semne, nu a ajuns pe mana cui trebuie ( parerea mea ) Sper sa ma insel ! |
Quote:
Masina la fostul proprietar era ce trebuie? Nu am vazut comentand pe nimeni. |
Quote:
|
mosule nu te mai lasa influentat , daca vrei sa vinzi masina vinde-o ! zici ca cine stie ce dacie a fost si tu ti-ai batut joc de ea ! lasa bliturile si alte prostii,mai bagi si bani in ea ...dar nu trebuia sa zici de la inceput ca faci si ca dregi !
|
ms de sfat...
|
Cu oglinzile alea..? nu zici nimic ?
|
Quote:
si se pare ca tot cu gandul la bmw este! |
daca le vinde. le vreau eu
|
Quote:
|
stefiPJJ mai bine lai suna sa vezi ce zice....ca aici nu te baga-n seama ,suna omu si fai o intrebare...poate poate
|
Am vorbit. nu le da
|
Chiar numai sa va bagati in seama intrati pe topicul omului? "Data anuntului 24/10/2012". De cand stiu eu masina tot in stadiul asta e, adica nevopsita si neterminata. La vechiul proprietar nu-i ziceati nimic, acu la noul proprietar toata ziua ii sariti in cap...fenomenali.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dar vad ca sariti asa de c^r in sus de parca voi a`ti cumparat masina si i`ati dat`o lui cadou ... cumparati`o ma voi daca si vopsiti`o si etc daca vreti sa arate bine...
|
Quote:
|
Salutare tuturor, no sa mai postez nimic despre masina pentru ca sunt luat la misto .... Toata lumea ami sare in cap nu o mai vopsestiii .... masina se dezmembreaza etc....... Tin sa va informez masina nu se va dezmembra da si am puso de vanzare dar daca nu se vinde am sa o vopsesc , totul depinde de bani ,,si sincer cum sunt io nu lucrez e cam greuu... totul se va face dar cu rabdare ... Astazi iam facut ITP si acolo am aruncat cu banuti .... O seara placuta tuturor
|
Quote:
|
Am sa deschid altul cat mai curand:D
|
Daca tot nu ai de alta treaba... poti sa vezi asta : https://www.youtube.com/watch?v=s1eUO6u3RN4
Fara nici o gluma, ai trecut de clasa a 8a ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
masina mea e vopsita in fata porti de cineva care e vopsitor de meserie si a lucra la cuptor si nu are nimika de cat sa uscat forte greu dupa 2 saptamani
|
Quote:
|
Quote:
Hai proprietare, zi-mi că nu e așa, te rog :cry:. |
Eu sper dn tot sufletu sa nu ajunga ca TAU.E pacat de munca fostului proprietar.
Dar,cine stie,poate se tine de ea si o duce la capat. |
Quote:
|
Quote:
|
care vrea sa o vada sa vina in targ la buzau:))
e mereu expusa la vanzare!! pret 900 euro!! usor discutabil sau variante cu bemveuuu:) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:11. |
- Copyright 2026 4Tuning