Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

aDytZa_1989 14-06-07 12:10

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

Super Mircik super poza :D
nasol cu permisu :cry: :cry: dar dupa o luna vei fii iar in fortza :wink:

Si apropo blondule tu pana la urma in ce club esti? Speed Deamons sau Crazy Drivers Romania , nu de alta dar sa stim si noi

Numai Bine si la Cat mai multi membri

Cu Respect aDytZu

mirciu 14-06-07 22:50

s de a domnu sa fiu in forja.....poate o sa fiu intr un bertone :D in forja :D

doamne ajuta :D

59AFA 14-06-07 22:55

Quote:

Originally Posted by aDytZa_1989 (Post 948438)
Super Mircik super poza :D
nasol cu permisu :cry: :cry: dar dupa o luna vei fii iar in fortza :wink:

Si apropo blondule tu pana la urma in ce club esti? Speed Deamons sau Crazy Drivers Romania , nu de alta dar sa stim si noi

Numai Bine si la Cat mai multi membri

Cu Respect aDytZu

dupa o luna DACA ia examenul :lol:
las' mirciule,nu plange k te iau cu mine la mare dupa bac...nu te las io la greu :lol:
apropo ca uitasem sa intreb e si modreanu membru CD ?:-P

mirciu 14-06-07 23:11

lasa mah stai linistit ca de aia mi am luat femeie cu permis.....sa aiba cine sa am duca nu stau eu la popou tau.......cat despre sorin.....ramane de vazut....

CAT DE EXAMEN FI U FARA GRIJA CA L IAU :d

59AFA 14-06-07 23:40

Quote:

Originally Posted by mirciu (Post 949311)
lasa mah stai linistit ca de aia mi am luat femeie cu permis.....sa aiba cine sa am duca nu stau eu la popou tau.......cat despre sorin.....ramane de vazut....

CAT DE EXAMEN FI U FARA GRIJA CA L IAU :d

stiu mah , doar te tachinam putin :lol: bah...drum pana la mare..io n'as avea incredere in femeie :lol:

Low_Ridah 15-06-07 09:36

jtii cum e aia ..." In frane si femei sa nu ai incredere nicodata " ...eu nu mas lasa pe mana ei ..defapt ...nici nu mas sui in masina cu ea ... nu e vorba de frik ...dar mie tarsa ....mna ...dar in cazuri extreme :D....

mirciu 15-06-07 11:05

:))) da cine e atat de nebun sa ii dea masina :))) am zis si eu asa sa ti dau peste bot cu replica :P

i am dat o sg data masina si i am facut atatea obiectii si critici ca s a dat jos in mijlocu intersectiei si mi a zis ca nu mai conduce cu mn de fata in viata ei :D si chiar asa e :P ma rog de ea sa ii dau masina si nu o vrea :D

Low_Ridah 15-06-07 11:07

:)) saraca fata...nu puteai sa fii si u mai indulgent....:P NOT ....:))...mna ce sa ii faci ..toata lumea jtie k femeile ..SUCK la condus ....:d...Mai sunt si exceptzii ...

Am o presimtzire k o sa ma injure careva cu remarca asta ....:P...excludem membrele ....de club :P

59AFA 15-06-07 13:08

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 949630)
:)) saraca fata...nu puteai sa fii si u mai indulgent....:P NOT ....:))...mna ce sa ii faci ..toata lumea jtie k femeile ..SUCK la condus ....:d...Mai sunt si exceptzii ...

Am o presimtzire k o sa ma injure careva cu remarca asta ....:P...excludem membrele ....de club :P

eu sunt intru totul deacord cu tine...femeile n'au ce cauta la volan...dar ghici ce...am vazut ieri o gasca de motocicliste...:???: ce'i drept erau simpatice...dar...tot pericol public :))

aDytZa_1989 15-06-07 13:49

in sfrasit a sters cineva prafu de pe topicul asta :D :lol: :lol: :lol:

robertzelr 15-06-07 14:22

de astazi imi anunt si eu oficial prezenta in bucureshti.........

aDytZa_1989 15-06-07 14:32

bine ai venit :D in Bucuresti. Numai Bine :D

Low_Ridah 15-06-07 15:15

Robotzel mama ...neai parasit ...neai lasat aici cu gura in soare ...o sa ne fie dor de tine ....ai grija dreaqulu ce faci prin buc k te ia naiba ...poate nu meri pe la intalniri ...inteles ..:D....

aDytZa_1989 15-06-07 15:25

Low nu imi speria oamenii clar :wink: acm robertzel e sub protectia mea :lol: :D filiala Bucuresti va avea grija de el :D :lol:

mirciu 15-06-07 18:07

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 949909)
Robotzel mama ...neai parasit ...neai lasat aici cu gura in soare ...o sa ne fie dor de tine ....ai grija dreaqulu ce faci prin buc k te ia naiba ...poate nu meri pe la intalniri ...inteles ..:D....

=))) care intalniri :)))) ops ce rau sunt :P :)))) momentan sunt intalniri cybernetice :P

cat despre femei la volan.....sunt si cateva exceptii care n pun in popou

59AFA 15-06-07 18:40

Quote:

Originally Posted by mirciu (Post 950069)
=))) care intalniri :)))) ops ce rau sunt :P :)))) momentan sunt intalniri cybernetice :P

cat despre femei la volan.....sunt si cateva exceptii care n pun in popou

pai domnu' presedinte , pune'ti mana si organizati intalniri , nu mai stati de pomana pe banii statului ...k va dau la otv :lol:

Low_Ridah 15-06-07 18:52

Ia uite ...a ajuns si NSL- u sa ne impinga de la spate :oops: ...deci ...stiti ce avetzi de facut ..la intalniri cu voi :evil: :chainsaw: ...stati toata ziua cu obiectu'n bratze si admiratzi peretzii :lalala: ......moama da ce rau am devenit de o bucata de timp :shakefist :weee: :boxing: ...cred k e de la caldura :oops: :flamed:

59AFA 15-06-07 19:00

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 950106)
Ia uite ...a ajuns si NSL- u sa ne impinga de la spate :oops: ...deci ...stiti ce avetzi de facut ..la intalniri cu voi :evil: :chainsaw: ...stati toata ziua cu obiectu'n bratze si admiratzi peretzii :lalala: ......moama da ce rau am devenit de o bucata de timp :shakefist :weee: :boxing: ...cred k e de la caldura :oops: :flamed:

cred k e de la bac :lol:

KAmikazee2005 15-06-07 21:18

AFA... low a dat anu trecut bacu... ;)) deci sigur e de la caldura.. ;))

aDytZa_1989 15-06-07 21:41

doamne da ce agitatie :lol: :lol: ce face caldura din oameni :lol: :lol:

robertzelr 16-06-07 11:15

o sa am grija low......cat despre intalniri o sa avem grija sa ne organizam pe aici oleak....acu nah....ajtept si yo sa mai cunosc lumea....bafta pe acolo pe la iashi...

Low_Ridah 16-06-07 15:30

Mda ...uite ce se intampla dak vb frumos cu lumea ..te ia peste picior si se uita in jos la tine k si cum ai fi un nimic ......

Da baietzii mei ..avetzi grija sa va organizatzi cum trebuie ...prietenia e cel mai imp lucru unitate ...

Mult Respect ...

mirciu 16-06-07 18:35

bay astia din bucuresti.....va vorbeste superioru vostru , comandantu vostru , sefu vostru.......si nu ini ultimu rand tatal vostru :d sunteti de acord sa iesim luni seara sau marti seara la un tek ?

aDytZa_1989 16-06-07 18:55

tatal nostru care esti in ceruri, sfinteascase numele tau, fie imparatia ta, faca sevoia ta :lol: :lol: ce tek ma, ia si tu o cola , fanta ceva nu tek :lol: daca nu ai bani sa dai pe o cola intr-o terasa mergem la Unirii la metrou si luam de la aparatele alea ca o cola la 0,5 e 2 lei :lol: hai te pupa al mai Mic

59AFA 16-06-07 19:54

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 950322)
AFA... low a dat anu trecut bacu... ;)) deci sigur e de la caldura.. ;))

ma refeream la ma membrii CD Bucuresti....ei sustin bacul :lol: nu la low :lol:

Low_Ridah 17-06-07 01:36

Ce BAC ....lasati BACU weee....vedetziva de motoare ...ala e viitoru vostru .... JOKING ...avetzi grija la BAC ...uite ..desi eu pt bac mam apucat sa invatz cu 2 sapt dupa ce sa terminat BACU ...am luat 9.20 :lol: .....ce idiot sunt ..ce sfaturi idioate dau si eu ...Acu pe bune ...luatzi si invatzati...:D...

Da de motoare sa nu uitatzi baietzi ...poate pt unii dintre voi ...masinile sunt o simpla pasiune ....dar pt unii din noi ...motoarele ..masinile ...mirosul de cauciuc ...adrenalina ...e lucrul care ne tzine in viatza si reprezinta totul pt noi .....

Al vostru Low ...Respect

59AFA 17-06-07 12:03

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 951959)
Da de motoare sa nu uitatzi baietzi ...poate pt unii dintre voi ...masinile sunt o simpla pasiune ....dar pt unii din noi ...motoarele ..masinile ...mirosul de cauciuc ...adrenalina ...e lucrul care ne tzine in viatza si reprezinta totul pt noi .....

Al vostru Low ...Respect

adevarate vorbe , n'am ce zice...

Low_Ridah 17-06-07 15:26

Multzami' fain AFA ... Cu prima ocazie de venit in Buc ...sper sa ajung ..:)..sa ne int cu totii sa va cun si eu ..pt k nu am avut ocazia ....Bafta mare ...si Respect..

robertzelr 17-06-07 17:16

alex draga.....da ma surprinzi;)):*......dar cand ai dreptate...chiar ai;)))):*

mirciu 18-06-07 19:18

si cand n vedem pana la urma ? postati fiecare cand va e bn........

p.s. de preferat noaptea.....si daca e va duc eu acasa......

robertzelr 19-06-07 08:56

noaptea de obicei is liber:))oricand.....da si tu add te rog la robertzelr si mai vorbim acolo

ionutz_ubh 21-06-07 23:16

ce pustiu e forumul la filiala bucuresti....:(

Low_Ridah 21-06-07 23:33

A venit vara ...nu prea mai are timp lumea de stat pe forum :P...

aDytZa_1989 22-06-07 09:46

Quote:

Originally Posted by ionutz_ubh (Post 960480)

Revine UBH ? :wink:

mirciu 22-06-07 19:04

1 Attachment(s)
cei mai activi membri :)))

Alex23GAM 23-06-07 01:24

putini si buni:)

59AFA 23-06-07 19:03

Quote:

Originally Posted by ionutz_ubh (Post 960480)

ubh'ule , ti'am vazut masina acum vreo cateva saptamani pe la chirigiu...n'am apucat sa opresc k eram in mare graba.e bine ca ai reparat'o :D bafta si vezi ce faci

robertzelr 24-06-07 13:06

mai traieshte lumea prin bucureshti?....

ionutz_ubh 25-06-07 00:41

da afa la chirigiu o sa o mai vezi km in fiecare seara k acolo ma duc la sala:D...si incerc sa am grija d ea d data asta:P

aDytZa_1989 30-06-07 11:19

iar e liniste :anger: :anger: pana la urma cum ramane cu Crazy Bucuresti ? :roll:

All times are GMT +2. The time now is 08:21.

- Copyright 2026 4Tuning