![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
Super Mircik super poza :D
nasol cu permisu :cry: :cry: dar dupa o luna vei fii iar in fortza :wink: Si apropo blondule tu pana la urma in ce club esti? Speed Deamons sau Crazy Drivers Romania , nu de alta dar sa stim si noi Numai Bine si la Cat mai multi membri Cu Respect aDytZu |
s de a domnu sa fiu in forja.....poate o sa fiu intr un bertone :D in forja :D
doamne ajuta :D |
Quote:
las' mirciule,nu plange k te iau cu mine la mare dupa bac...nu te las io la greu :lol: apropo ca uitasem sa intreb e si modreanu membru CD ?:-P |
lasa mah stai linistit ca de aia mi am luat femeie cu permis.....sa aiba cine sa am duca nu stau eu la popou tau.......cat despre sorin.....ramane de vazut....
CAT DE EXAMEN FI U FARA GRIJA CA L IAU :d |
Quote:
|
jtii cum e aia ..." In frane si femei sa nu ai incredere nicodata " ...eu nu mas lasa pe mana ei ..defapt ...nici nu mas sui in masina cu ea ... nu e vorba de frik ...dar mie tarsa ....mna ...dar in cazuri extreme :D....
|
:))) da cine e atat de nebun sa ii dea masina :))) am zis si eu asa sa ti dau peste bot cu replica :P
i am dat o sg data masina si i am facut atatea obiectii si critici ca s a dat jos in mijlocu intersectiei si mi a zis ca nu mai conduce cu mn de fata in viata ei :D si chiar asa e :P ma rog de ea sa ii dau masina si nu o vrea :D |
:)) saraca fata...nu puteai sa fii si u mai indulgent....:P NOT ....:))...mna ce sa ii faci ..toata lumea jtie k femeile ..SUCK la condus ....:d...Mai sunt si exceptzii ...
Am o presimtzire k o sa ma injure careva cu remarca asta ....:P...excludem membrele ....de club :P |
Quote:
|
in sfrasit a sters cineva prafu de pe topicul asta :D :lol: :lol: :lol:
|
de astazi imi anunt si eu oficial prezenta in bucureshti.........
|
bine ai venit :D in Bucuresti. Numai Bine :D
|
Robotzel mama ...neai parasit ...neai lasat aici cu gura in soare ...o sa ne fie dor de tine ....ai grija dreaqulu ce faci prin buc k te ia naiba ...poate nu meri pe la intalniri ...inteles ..:D....
|
Low nu imi speria oamenii clar :wink: acm robertzel e sub protectia mea :lol: :D filiala Bucuresti va avea grija de el :D :lol:
|
Quote:
cat despre femei la volan.....sunt si cateva exceptii care n pun in popou |
Quote:
pai domnu' presedinte , pune'ti mana si organizati intalniri , nu mai stati de pomana pe banii statului ...k va dau la otv :lol: |
Ia uite ...a ajuns si NSL- u sa ne impinga de la spate :oops: ...deci ...stiti ce avetzi de facut ..la intalniri cu voi :evil: :chainsaw: ...stati toata ziua cu obiectu'n bratze si admiratzi peretzii :lalala: ......moama da ce rau am devenit de o bucata de timp :shakefist :weee: :boxing: ...cred k e de la caldura :oops: :flamed:
|
Quote:
|
AFA... low a dat anu trecut bacu... ;)) deci sigur e de la caldura.. ;))
|
doamne da ce agitatie :lol: :lol: ce face caldura din oameni :lol: :lol:
|
o sa am grija low......cat despre intalniri o sa avem grija sa ne organizam pe aici oleak....acu nah....ajtept si yo sa mai cunosc lumea....bafta pe acolo pe la iashi...
|
Mda ...uite ce se intampla dak vb frumos cu lumea ..te ia peste picior si se uita in jos la tine k si cum ai fi un nimic ......
Da baietzii mei ..avetzi grija sa va organizatzi cum trebuie ...prietenia e cel mai imp lucru unitate ... Mult Respect ... |
bay astia din bucuresti.....va vorbeste superioru vostru , comandantu vostru , sefu vostru.......si nu ini ultimu rand tatal vostru :d sunteti de acord sa iesim luni seara sau marti seara la un tek ?
|
tatal nostru care esti in ceruri, sfinteascase numele tau, fie imparatia ta, faca sevoia ta :lol: :lol: ce tek ma, ia si tu o cola , fanta ceva nu tek :lol: daca nu ai bani sa dai pe o cola intr-o terasa mergem la Unirii la metrou si luam de la aparatele alea ca o cola la 0,5 e 2 lei :lol: hai te pupa al mai Mic
|
Quote:
|
Ce BAC ....lasati BACU weee....vedetziva de motoare ...ala e viitoru vostru .... JOKING ...avetzi grija la BAC ...uite ..desi eu pt bac mam apucat sa invatz cu 2 sapt dupa ce sa terminat BACU ...am luat 9.20 :lol: .....ce idiot sunt ..ce sfaturi idioate dau si eu ...Acu pe bune ...luatzi si invatzati...:D...
Da de motoare sa nu uitatzi baietzi ...poate pt unii dintre voi ...masinile sunt o simpla pasiune ....dar pt unii din noi ...motoarele ..masinile ...mirosul de cauciuc ...adrenalina ...e lucrul care ne tzine in viatza si reprezinta totul pt noi ..... Al vostru Low ...Respect |
Quote:
|
Multzami' fain AFA ... Cu prima ocazie de venit in Buc ...sper sa ajung ..:)..sa ne int cu totii sa va cun si eu ..pt k nu am avut ocazia ....Bafta mare ...si Respect..
|
alex draga.....da ma surprinzi;)):*......dar cand ai dreptate...chiar ai;)))):*
|
si cand n vedem pana la urma ? postati fiecare cand va e bn........
p.s. de preferat noaptea.....si daca e va duc eu acasa...... |
noaptea de obicei is liber:))oricand.....da si tu add te rog la robertzelr si mai vorbim acolo
|
ce pustiu e forumul la filiala bucuresti....:(
|
A venit vara ...nu prea mai are timp lumea de stat pe forum :P...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cei mai activi membri :)))
|
putini si buni:)
|
Quote:
|
mai traieshte lumea prin bucureshti?....
|
da afa la chirigiu o sa o mai vezi km in fiecare seara k acolo ma duc la sala:D...si incerc sa am grija d ea d data asta:P
|
iar e liniste :anger: :anger: pana la urma cum ramane cu Crazy Bucuresti ? :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning