Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

ERY 21-03-08 09:53

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1436296)
...

-ERY, pentru surubelnita imprumutata in Constanta si nereturnata nici acum, care s-a dovedit a fi de un real folos la toate operatiile efectuate! Promit sa o returnez cand ne intalnim!

Ma bucur ca ti-a folosit :)

quick_5hifter 21-03-08 09:57

3 Attachment(s)
Sa vedem ce urmeaza: mai mult de rusine, dar si ca sa duc treaba pana la capat - pe cat posibil, m-am apucat sa cumpar orice maruntis ce cred eu ca trebuie inlocuit la masina, cu componente stock:
-grila dintre capota si parbriz (de la stergatoare)
-manerele de deschidere din interior (negre fata, gri spate)
-plasticele de la oglinzi, pe interior
-chederele usi
-chederele parbriz
-suporti placa portbagaj
-ornamentele de plastic de pe usi, deasupra fetelor de usi (nu le aveam, acum le am)
-buzunare usi fata (de asemenea nu le aveam)
-ornament sigurante interior
-grilele de aerisire din bord
-braduti prindere fete de usi si prindere grila de la stergatoare.

Urmeaza:
-chederele pe spate
-ornamentele de pe stalpii dintre usi si parbriz, la interior
-alte parasolare, poate cu ecran(e)
-brate stergator noi
-toate plasticele tapitate cu piele, inclusiv bordul
-retusuri la vopsea
-adaugiri sub aripi, pentru protectie antinoroi, vopsite cu negru
-oglinzi noi (originale sau altele)
-reasezarea pieselor de caroserie
-mocheta
-distantiere spate 6-7 mm
-multe altele.

Data viitoare nu vreau sa-mi mai fie rusine sa deschid masina, ca ar fi pacat...

Geo_ZGA 21-03-08 10:31

pt cine stia sa se uite, se vedeau si imperfectiunile... bine, asta fiindca spusesei deja aici ce si cum. ideea e ca, pt o masina facuta intr-o saptamana (cum ai zis si tu), a iesit excelent, chiar m-am bucurat cand am vazut-o acolo. vineri nu erai, sambata si duminica era doar masina... nu am vazut pe nimeni la stand, ca ma opream si eu la un "pahar de vorba" :lol: oricum e o masina inedita la un show auto: in primul rand pt ca tico modificate nu prea vezi... si in al doilea rand pt ca e f frumos facuta, deosebita :) poate la anul o vedem intr-o stare mai buna, mai in centrul halii... eventual portocalie :lol:

topser 21-03-08 17:40

Blonda unde ai lasat-o ? Ti-a cam tremurat mana ! De ce oare ? Ti-era frica ca se lasa prea tare pe capota ? Joke ! Inca o data felicitari si sa sti ca vei beneficia oricand de ajutorul neconditionat al Topserilor !!!

Roby Tico 21-03-08 20:48

:peace:bravo is the best Tico in RO:peace:

topser 21-03-08 22:12

4 Attachment(s)
si cateva poze de la mine :D

Dr3adLorD 22-03-08 14:04

Felicitari pentru premiu si bafta multa in continuare:-)

morpheusmaster 22-03-08 23:11

Felicitari pentru premiul bine meritat!!! ESTI TATICUL TICOULUI IN ROMANIA :) (si n lume, zic eu :) ...nu am vazut tico mai modificat ca al tau)

Psycho 23-03-08 11:11

mai era unu anul trecut sau acum doi ani .. cu lambo dors etc .... mai sunt .. mai sunt

catarsis 23-03-08 20:04

nu ca as fi fan quick dar ala cu "labo" e un mare kitch;

RD-Woo 24-03-08 17:33

1 Attachment(s)
...si o poza de la mine..

Most_Wanted 25-03-08 10:36

Saraca fata ....cat a spalat la masina...

LKS 25-03-08 12:13

Dar uite ce privire de om multumit avea :D Felicitari Georgiana !

B-11-AYG 25-03-08 18:15

dar voi vedeti ce face el???? Statea la volan fuma si citea. o fi bine asa? :lol: :lol: :lol:

Most_Wanted 26-03-08 00:05

Nu citea ziar .....cand l-am vazut eu ...monta...sau lega fire pe acolo ...nu statea degeaba

quick_5hifter 26-03-08 00:17

4 Attachment(s)
Pai da, fumam...pe vremea aia eram inca fumator :lol: dar nu citeam, completam fisa de inscriere la concurs...de-asta luasem pauza, ca de fapt nu prea am stat pe-acolo, am montat una-alta...tot timpul s-a gasit cate ceva de facut.

Intr-adevar s-a chinuit mult Georgiana sa curete masina, era varza cand am ajuns in Bucuresti...iar siliconul ala de la Topseri a facut minuni, parca era alta masina...trebuie sa pun mana pe unul din asta, pentru dupa spalare...

Multumesc inca o data pentru poze!

Nu vreau sa ma umflu in pene vizavi de Tico-ul cu lambo, insa cand voi ajunge eu sa-mi "ornez" Tico doar ca sa fie cat mai sorcova, sa nu lipseasca nimic - de exemplu blanita, NX pe extinctor, sute de producatori care NU m-au sponsorizat etc....
Din punctul meu de vedere, s-a mers pe idei total diferite, eu vreau ceva de la masina mea, Shuly vrea altceva de la a lui... aprecierile tin de gusturi, in final... nici eu, nici el nu suntem la prima incercare cu privire la aspect & sh!t... sunt "mici" diferente in abordari, precum si in stadiul de finalizare:

Pmc78 26-03-08 00:36

singura greseala a ta a fost ca nu ne-ai zis ca este verde a trebuit 1 ora sa imi dau seama ca tu esti . TINEO TOT ASA CA ESTE BINE

CobraArt 26-03-08 00:42

Alex,tocmai am vrut sa imi montez un scaun scoica,dar nu imi incape de protectia de la umeri,tu cum ai reusit sa iti montezi doua in spatiu atat de strans?Partea unde iti vin umerii la scaun este prea lata si imi loveste in stalpul de la usa..

Most_Wanted 26-03-08 01:13

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1446833)
sute de producatori care NU m-au sponsorizat
:

....in afara de NX ...tot ce scria pe masina avea ....sponsorizat nu era ....dar avea ce scria pe ea ;) asta ti-o zic sigur

quick_5hifter 26-03-08 02:43

@Pmc78: am anuntat culoarea inca de acum 20 pagini, cred...am pus o poza cu o masina verde, apoi am anuntat cand am cumparat culoarea, apoi am pus poza cu esantionul si apoi am pus si poze cu masina vopsita...
Bodyspeed mi-a "injectat" verdele in sange inca de acum 4 luni :D si nu-mi pare rau deloc, desi cativa cunoscuti / prieteni m-au intrebat: "De ce verde??"

Ideea e ca, daca verdele ar fi fost putin mai exotic, ar fi avut mai mare priza la "public", insa am optat pentru o nuanta care sa para oarecum stock, de serie ca sa nu atraga priviri prin stridenta. Totusi, daca priviti de aproape, vopseaua are multa perla, ceea ce poate fi observat si la schimbarea unghiului din care privesti...
Nu-mi pare rau pentru culoare si/sau nuanta, ci pentru imperfectiuni!

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1446888)
....in afara de NX ...tot ce scria pe masina avea ....sponsorizat nu era ....dar avea ce scria pe ea ;) asta ti-o zic sigur

Eu te cred, dar s-o luam pe rand: in USA, de exemplu, masinile care au scris pe ele diverse marci au obtinut acele piese gratuit/cu reduceri/imprumut etc.
Beneficiarul uneia din variantele de mai sus se obliga sa poarte denumirea firmei respective pe caroseria masinii pe o perioada de "N" luni.
Avantajele sunt evidente: bunuri contra reclama, ambii au de castigat.

Romanii nostri (dar nu numai, ca am vazut ca se poarta si la case mai mari) au venit cu o idee: hai sa le aratam la fraieri ce avem noi pe masinile noastre. Asta ar fi o categorie intermediara, a celor care tin neaparat sa se vada valoarea, care AU piese de la marcile respective si se mandresc cu ele. Bravo lor, macar sunt sinceri.

A aparut insa a treia categorie, a celor care scriu cateva denumiri de marci mai "sexi" doar pentru ca e la moda....fara a avea piesele respective pe masini. Astia sunt multi pe la noi...Shuly poate nu face parte din aceasta categorie, insa spune-mi sincer:

1)el are ceva de castigat daca le face reclama celor ce i-au vandut piesele?

2)crezi ca vreuna dintre firmele astea (cele scrise pe masina lui, in trecut) ar fi capabile sa faca exact opusul, adica sa-l sponsorizeze pe Shuly fara ca el sa le faca reclama?

Eu bag mana in foc ca NU (valabil pentru ambele intrebari), dar astept si raspunsul tau.

Asta e o discutie care nu e valabila numai pentru Shuly, si dupa cate vad, pentru el chiar nu mai e valabila, ca vad masina simpla in unele poze... insa eu sunt convins ca niciodata nu voi face reclama gratuita, oricat de mandru as fi de piesele instalate (si chiar am acasa stickere originale de la: JBL, Infinity, Hifonics, Pioneer, Apple etc., pe care le donez oricui cu placere :D).

Ar mai fi de mentionat ca in prezent am pe masina piese de la:
-Fulda
-TSW
-AutoColor
-Pioneer
-Ground Zero
-Hifonics
-Infinity
-Sparco
-FK Automotive
-Llumar
-Dietz
-etc.
Deci as putea sa-mi fac o lista satisfacatoare :lol: ba chiar am si loc destul disponibil, dar...

Ah, sa nu fiu chiar ipocrit: pe masina voi pune intotdeauna stickerul clubului (XCE), iar la cerere as pune 1-2 stickere pentru prieteni (a se vedea "X-TOUCH" -> logo-ul firmei unui prieten si "ProStreet Tuning" -> Roby, unde-i stickerul ala negru sau alb???)

@Cobra: ai PM.

Most_Wanted 26-03-08 10:54

Logic ca nici una din firmele puse pe masina nu lar sponsoriza ....si evident firmele de pe masina au fost puse si ca design ...cea ce se poarta la noi ...e cel mai ieftin "tuning"......

el a vrut sa puna scrisuri (ca asa ia placut) si a zis ca macar sa puna ce are pe ea

Ichy 27-03-08 14:38

super tare masinutza :D am citit tot pana acum... super adevarat. am vazut si eu tiklosul la 4t day's si mi-a placut (pakt k nu puteam sa ma apropii mai mult). abia astept sa vad ce modificari vei face la interior... mult succes in continuare

bodyspeed 27-03-08 20:34

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1446942)
Bodyspeed mi-a "injectat" verdele in sange inca de acum 4 luni :D si nu-mi pare rau deloc, desi cativa cunoscuti / prieteni m-au intrebat: "De ce verde??"

Deci eu sunt de vina....:lol::lol::lol: , dar e de bine..mie imi place ...si ma bucur nespus de mult ca iti place si tie....in mai bag masina la vopsit...mai am de rabdat....dar si cand va iesi...;)

quick_5hifter 27-03-08 22:36

@Bodyspeed: da, tu esti de vina...tu mi-ai dat ideea cu verdele, chiar daca nu a iesit cum am vrut eu :D
Duminica voi face niste poze in aer liber (sper ca va fi soare).

@Ichy: multumesc, ma bucur ca-ti place! Sa o vezi acum, cu distantiere de 10mm pe spate, cu garda coborata pe fata...mie mi se pare ca arata mai bine (am taiat din arcurile de pe fata cate o spira si jumatate); din pacate de acum trebuie sa merg cu mult mai multa grija...dar merita efortul! :lol: pacat ca n-am putut face asta inainte de show...

La interior nu va fi nimic extravagant... voi incerca sa pastrez 2 culori, negru si bej (ca la scaune) - predominant bej. Cu lumina albastra peste tot, momentan am albastru la ceasurile din bord, la MP3, la condensator si la subwoofer. Poate voi mai implementa niste leduri ici-colo, montate discret si de efect (aeroterma, ceas electronic...neoane portbagaj etc.)

Zilele astea voi incerca sa montez si cele trei neoane de exterior pe care le-am achizitionat - lumina verde, am unul lung si 2 scurte. Cel lung il voi monta in spatele barii de fata, in partea de jos, neonul ramanand ascuns cumva (sa fie vizibila numai lumina -> valabil pentru toate), iar cele 2 scurte le voi pune unul dupa bara spate si unul intre grilele centrale de pe bara fata. Pentru laterale mai am nevoie de 2 neoane, dar probabil voi apela la leduri inseriate pe pamblica flexibila.

Maine am viata grea: trebuie sa montez pragurile si o parte din plastice, iar portiunile gazate de la vopsit trebuie sa le curat (tre' sa am mare grija in zonele unde s-a gazat FOLIA :sad: sau plasticele).

@Bodyspeed: hai cu masina! Astept cu mare interes sa vad ce nuanta va avea :D o sa o bag si eu la retusuri saptamana viitoare sau peste 2 saptamani.

CobraArt 28-03-08 01:19

Ti-ai facut curaj sa tai din arcurile din fata? :P Eu tot zic ca le tai,dar automat masina devine si mai rigida...dupa ce ca ma rupe asa cum e... si mai joasa,parca prea joasa,mai ales ca e masina mea de zi cu zi.am renuntat la niste drumuri,prefer sa fac un drum mai lung sa ajung unde vreau decat sa o iau mai scurt,dar prin toate gropile.of,unori ma gandesc sa le pun pe alea stock,dar e prea inalta asa ca induram :)) sa pui niste poze sa vad si eu ce dif e

quick_5hifter 28-03-08 09:28

5 Attachment(s)
@Cobra: al meu nu mai e de ceva timp "masina de zi cu zi", e un fel de "joy ride" daca se poate spune asa, ca la fiecare tura fac febra musculara la cat de incordat stau, sa nu iau gropi, sa pastreze ala din spate distanta, sa nu-mi sara piatra de la rinichi si tartrul de pe dinti cand iau denivelari cu masina :lol:

Am exagerat un pic, nu e chiar asa de rigida, nici inainte nici dupa scurtarea arcurilor.

Pe spate nu le mai scurtez, ca imi bat bine farurile acum :lol: si nu le mai pot regla in nici un fel. In plus, dupa montarea muzicii se va mai lasa putin, si probabil voi pune la loc bancheta (sau altceva).

Am o mare problema: nu voi mai putea trage masina in curte, dupa montarea pragurilor :cry:

Am facut si cateva poze acum cateva minute, voi reveni dupa montarea definitiva a pragurilor :arrow:

PS: scuzati "sobolanul", l-a adus vantul in fata camerei :lol:

spark88 28-03-08 09:38

Stii ce am tot vrut sa te intreb??ai trecut in talon jantele sau cum faci cu politia:rolleyes2

Luchiano 28-03-08 09:45

Salut. Am urmarit inca de la inceput acest topic ( inca din vremurile cand incercai singur sa faci spoilerele) si tin sa mentionez ca ai tot respectul. Sunt sigur ca acest Tico este cel mai frumos din lume. Nu am prea vazut pe internet Tico-uri asa de modificate. Inca o data felicitari pentru ceea ce ai realizat. Nu este o masina cu un potential ridicat de tuning si ai avut destule impedimente de-a lungul timpului. Totusi nu ai abandonat. Felicitari si tine-o tot asa. Hai sa fiu putin carcotas totusi :-) Singura chestie care parca nu e pe gustul meu sunt "clantele" de la usi. Cred ca ar fi fost mai ok daca le lasai negre. Sau poate alt model de pe alta masina. Totusi este doar parerea mea. Nice paintjob. Nu soma si apuca-te de muzica :-P (glumeam)

bodyspeed 28-03-08 19:30

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1451959)
@Cobra: al meu nu mai e de ceva timp "masina de zi cu zi", e un fel de "joy ride" daca se poate spune asa, ca la fiecare tura fac febra musculara la cat de incordat stau, sa nu iau gropi, sa pastreze ala din spate distanta, sa nu-mi sara piatra de la rinichi si tartrul de pe dinti cand iau denivelari cu masina :lol:
Am exagerat un pic, nu e chiar asa de rigida, nici inainte nici dupa scurtarea arcurilor.

Tare asta :lol::lol: . cam cu aceleasi probleme ma confrunt si eu :???: cu suspensia si cu lasatul jos...
, am pus spoilarul din spate, sa vad cum vine.. respecta aprox linia pragurilor..dar daca il lungesc..vine naspa , se vede aiurea si din spate si din lateral..., pacat ca nu am facut poza :cry:

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter
Am o mare problema: nu voi mai putea trage masina in curte, dupa montarea pragurilor :cry:

Pai sa ii faci ceva. , toarna beton...sa vezi tu. e pacat sa o ti afara :cry:

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter
PS: scuzati "sobolanul", l-a adus vantul in fata camerei :lol:

Lasa , domne ca e simpatic :-P ...
p.s.s arata super bine..cu jantele, imi place
dar de ce nu ai anulat manerele.... , ce fain se vede in spate

abia astept sa vopsesc si eu masina, cred ca anulez ..gura de rezervor ;) .a inceput sa imi placa clean....

CobraArt 28-03-08 20:46

Asa e acu si masina mea,numai ca e mai lasata si de spate.

sorin_sorin95 29-03-08 14:11

Quick doar 2 cuvinte am sa-ti spun "etrieri verzi". Bft in continuare

quick_5hifter 29-03-08 15:15

6 Attachment(s)
@Cobra: chiar sunt curios cat s-a lasat masina ta...ca eu am taiat doar 1,5 spire si s-a lasat foarte mult. Daca faci niste poze, sa le pui si pe topicul tau.

@Sorin: etrierii nu prea am cum sa-i fac verzi, pentru ca:
1)vopseaua pe care o am eu nu rezista la temperatura aia;
2)vopsea pentru etrieri nu gasesc nuanta asta, si ar arata urat alta nuanta
3)daca as vopsi etrierii, ar ramane tamburii...si s-ar vedea aiurea; daca as vopsi si tamburii, nu as face decat sa atrag atentia ochiului acolo unde nu trebuie, adica sa se observe un tambur colorat acolo unde ar fi fost frumos un disc cu etrier.

@Luchiano: multumesc ca ai urmarit topicul! De asemenea multumesc si pentru aprecieri!
La partea cu manerele crede-ma ca nu vreau sa ma mai complic deloc, o sa vezi mai jos de ce, dar mai ales din cauza ca usile mele sunt praf toate...indoite etc. La exterior am cam terminat cu acest Tico, poate oglinzile voi face ceva cu ele.

@bodyspeed: am reusit, conducand cu incetinitorul, sa bag masina in curte, in ciuda distantei foarte mici intre prag si bordura (nu aveam loc sa bag nici un deget sub praguri). Acum, daca s-a ivit un precedent, voi avea grija de fiecare data si nu voi lovi pragurile.
Din nefericire, nu acelasi lucru il pot spune si despre bara fata, pe care am lovit-o in asemenea hal incat a sarit din prindere (noroc ca nu erau stranse suruburile deloc) si, in ciuda impactului destul de serios, bara s-a ales doar cu o "gaura" de ~3 cm patrati, fara deplasarea vreunei portiuni...am avut noroc, daca se poate spune asa...se repara extrem de usor.
A, bineinteles ca am afectat si aripile la acel impact...una dintre ele este zgariata rau de tot din cauza ca a sarit bara, iar cealalta s-a crapat in zona impactului (crapatura a afectat doar buza de la interior, insa trebuie retusata intreaga aripa, evident...).

Gura de rezervor am anulat-o si eu, insa manerele din fata ma cam feresc sa le anulez...usile mele se deschid destul de greu, cam forteaza chederele, ceea ce inseamna ca la iarna as putea avea probleme. De asemenea, bateria mea nu prea tine curent in ea (ori din cauza ei, ori din cauza alternatorului care probabil nu mai incarca, ori am vreun consumator "secret" care actioneaza chiar si cu motorul oprit), motiv pentru care nu prea am incredere in sistemele electrice :lol:. Ramane de vazut, deocamdata nu ma agit in privinta asta, ca am redresor, iar motorul nu-l opresc nici cand alimentez, nici cand spal masina, ci doar cand ajung acasa :lol:

Ca tot veni vorba de spalat....azi am spalat-o, ca trebuia spalata, chiar si asa zgariata si peticita cum e. Cateva poze in care se poate observa si lovitura (Roby, ai avut maini de aur!!! O alta bara se facea bucatele la un asemenea impact :rolleyes2 ):

Gabi 29-03-08 15:29

Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta

Cred ca era nevoie de un alt nume la topic, nu ? :)

Felicitari, quick, arata super masina !

SUPAPA_Jr 29-03-08 16:06

si...ai aflat C um P ui F rana? :)) felicitari pentru felul in care ti-am modificat Tico-ul...ii sta mai bine asa decat cu usi LSD,fluture,omida sau alte stiluri colorate :))

bodyspeed 29-03-08 19:27

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1454044)

Gura de rezervor am anulat-o si eu, insa manerele din fata ma cam feresc sa le anulez...usile mele se deschid destul de greu, cam forteaza chederele, ceea ce inseamna ca la iarna as putea avea probleme. De asemenea, bateria mea nu prea tine curent in ea (ori din cauza ei, ori din cauza alternatorului care probabil nu mai incarca, ori am vreun consumator "secret" care actioneaza chiar si cu motorul oprit), motiv pentru care nu prea am incredere in sistemele electrice :lol:. Ramane de vazut, deocamdata nu ma agit in privinta asta, ca am redresor, iar motorul nu-l opresc nici cand alimentez, nici cand spal masina, ci doar cand ajung acasa :lol

Marfa, acum am observat in poze.dar pe unde alimentezi:rolleyes2, eu m-am gandit prin portbagaj , dar daca nu e etansa ...poate mirosi :rolleyes2 ..nu? , sau sa fac in spatele stopului dar e complicat :???: , sa imi zici cum ai facut ..., m-am mai gandit la o usa de cielo sa o ajustez cat sa o pun acolo.. , la cielo e de plastic usa.. ;) , sunt in dilema.
Ai grija de acel consumator.. sa il afli ;)
last edit : ce bine da folia black si masina verde :-P , abia astept sa o vad pe a mea :D

B-64-KTL 29-03-08 19:42

Bodyspeed daca prin usa aia de cielo te referi la clapeta de la rezervor iti spun eu ca este din tabla.

Quick: Supe marfa masinuta...bafta in continuare.

bodyspeed 29-03-08 20:30

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1454503)
Bodyspeed daca prin usa aia de cielo te referi la clapeta de la rezervor iti spun eu ca este din tabla.

Quick: Supe marfa masinuta...bafta in continuare.

Studiul a fost facut acum 2 ore aproximativ la un cielo executiv :???: , si tot ansamblu este din plastic , imi era mie foame ..poate mi-se pare :rolleyes2 ,
ma interesez la piese..ca trebuie sa iau unul :D

SoundIdentity 30-03-08 10:44

salut!
tati da-mi voie sa imi exprim parerea te rog din suflet sa nu te superi poe mine dar tre sa tzi-o iei :):) deoarece ai inceput cooool si ai terminat jale :)
1-https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=43022&page=4
...la cat efort si finante sunt bagate aici tu o faci verde????si verdele acela cu care se vopsesc gardurile la tzara????? ......inca nu te supara pe mineee...plzzz.....
2-la jante nu te putusi orienta la ceva ce nu are tot romanu?? :(:(
3-ai pierdut tot ce ai facut la el ...nu ai scos in evidenta nimic nu are design exterior cu asemenea vopsea.....

te rog din suflet sa nu te superi pe mine nu de aia am intrat aici sa te jignesc ci sa te fac sa te razgandesti la :P verdele :P acela de tot rahatu....si jantelke sunt horor!!!!!,,,,sa mor de nu alb arata mult mai masiv mult mai iesit in evidenta.....noah gata am terminat...astept sa mi-o iau inapoi :):):) ceau!!!

Snapy_xxl 30-03-08 11:01

Man, acum sa nu crezi ca ma dau drept avocatul lui Quick sau stiu eu ce dar am o singura intrebare: de ce crezi ca nu da bine verdele pe masina? O face haioasa si agresiva in acelasi timp...

catarsis 30-03-08 11:23

foarte frumos spatele ;in legatura cu jantele din cate stiu eu sunt cam rare pt tico asa ca nu cred ca ai o gama foarte larga de modele de unde poti alege;ceea ce nu-mi place mie la masina este faptul ca te-ai grabit cu vopsitul;masina trebuia dezechipata complet pt un vopsit "pro";daca o sa spargi luneta sau parbrizul, cand o sa pui chederele la loc, exista posibilitatea sa nu se mai aseze ca inainte sa le demontezi;si yalele aratau mult mai bine nevopsite;bafta in continuare

All times are GMT +2. The time now is 04:27.

- Copyright 2026 4Tuning