![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
Cei Mai Talentati Proprietari De ..............
|
Quote:
inseamna ca si Oltcit`urile cu sigla BMW...nu sunt kitch`uri...sunt chiar BMW`uri :D |
Quote:
|
Mie imi place super mult clk-ul...dar cred ca branhiile alea strica tot...
Chiar nu cred ca erau necesare.. Ma intreb daca scrie M3 pe ele :? |
Nici capota nu e prea rasarita ...
|
Quote:
IA NU TE MAI LEGA DE OLTCITURI :rolleyes2 ...LEAGA-TE SI TU DE DACII...ALEA CU STEMA DE MERTZAN...CARE SE CRED MERTZANE;) |
Quote:
|
Stiu....:???:
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Am facut si eu cateva poze de-a lungul timpului...m-am axat pe posesorii de ORICE-///M...dacia, espero, nu conteaza...tot BMW au la baza....si cireasa de pe coliva, o solenza care se crede....Renault?? NU! Volkswagen!!!
PS: intr-una din poze se poate vedea o dacie cu bara originala spate, pe care proprietarul a taiat-o astfel incat sa para un model Rieger mai vechi...:rolleyes2 Mai avem aici in Constanta Dacia Berlina M3 gti catalizator...Renault Logan (by Renault) si restul mai vedeti voi....promit ca nu mai iert nimic! am ratat zeci, poate sute de astfel de blasfemii... |
hihi :) da n-ai ratat nimic :) da ... unele sunt bune de pus la kitch dar altele parerea mea ca ai cam exagerat putin... daca ar fi sa punem aici toate pozele cu logan cu sigla renault , ca la cate sunt (mai nou ferrari) si dacii cu sigla M am fi pe la pagina 1000 cu topicul:)
|
Asa e, cu unele chiar ai exagerat. Haideti sa aratam adevaratele kitch'uri, ca dacii cu //M si astea ne-am saturat.
|
1 Attachment(s)
Quote:
& double exhaust bye obor :D |
1 Attachment(s)
noul olcit cu bara de logan
|
2 Attachment(s)
tuning trabant::D
|
Quote:
|
mai!!!da ce ziceti de un megane complet negru pe care scrie mare cu alb "TE IUBESC PRINTESO!!!"am vazut-o in bucuresti!!!clar manelist,tata!!!!nu???
|
Am vazut si eu un SUV negru in Cluj, scria pe roata de rezerva (prinsa la exterior, pe hayon) cu litere albe, "TE IUBESC IUBI!"; i-am facut si poze, dar fiind in mers, nu se vede clar.
|
Quote:
|
uitati-va ce scrie sus pe parbriz:confused:
|
3 Attachment(s)
..................
|
Quote:
ce *** ca e tare trabantelu....mie unu nu mi se pare nimic pus nelalocu' lui...si nici nu e incarcat cu briz brizuri;) |
Pentru cei din Constanta: Vedeti ca e un X5 prin oras cu croame alea alea si un ditamai eleronu' de neam prost :shock:
|
mamaaa...e fitza rau dacia aia de DB...:lol: 8) :lol: 8)
|
Quote:
...daca-l vede cineva, poate-i face si vreo poza... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
doamne fereste!.....
|
ala cu dacia fac pariu ca e cel am itare acolo la el la tara. mor tarancile cu mostacioara dupa el.poi daca are masina tunata? l-a prins ploaia si in loc sa tuneze masina la traznit pe el. asa a avut o revelatie si a creat capodopera aia de masina....
|
Quote:
|
Omg :)))))
|
cand am vazut prima oara dacia aia de db in oras am zis k e avion:))))e a unui tigan prost;)))nu am m`ai vazut masina crek ia dat foc:)));)
|
triple ca triple, da omu are 2 randuri de praguri!!!
|
asa ceva nu am mai vazut in viata mea!!! acea dacie cu nr de DB se pare ca este pe mina unui tip cu o copilarie zbuciumata si fara lapte!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning