![]() |
Re: AMALGAM
:blahblah::blahblah::blahblah::lalala::lalala: ... etc
|
am dat de dracu mai e unu ca andrey...gen "postez numa sa fie" ...
|
Quote:
|
Quote:
Te bagi in seama singur tot provoci pe toata lumea,ca alai sec,ca scuteru merge cu 10.000Km/h si tot din alea...Nu m-am putut abtine ! |
Quote:
noi mai pastram tacerea.. dar mai dam apa la moara vrand nevrand din cand in cand.. :crazy::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
bah noi suntem toti aradeni, toti de pe acelasi forum, n-ar trebui sa ne certam ca si chiorii! terminati cu instigarile si cu prostiile astea!!! pe mine oricum ma doare undeva de ce ziceti voi despre mine, pt. ca eu ma cunosc si stiu ca nu e adevarat!!! in puii mei asta v-o fost stilu din totdeauna sa faci din adierea de vant un uragan! da mai da-o in plm de treaba ca nu mai intru pe forumu asta(si va scapati de mine), intru pe unu strain ca acol' is oameni mai civilizati si nu umplu douazeci de mii de pagini numa cu insulte si certuri si rahaturi! sper ca, criss o sa stearga posturile de pe bancuri ca-s offtopic si haideti sa ne mutam la Arena dak vrei sa ne insultam si sa ne certam!!!:evil:
|
Quote:
|
ma da nu se poate omu uita linistit pe forum ca tot de posturile tale de rahan da...incearca ceva pt varsta ta .. un http://forum.jetix.ro ...
|
Quote:
si ca un ultim sfat.. daca tot zici ca nu ai avut chef de certuri pe aici.. atunci incearca sa nu mai incluzi citat de la alti useri.. cand scrii fel de fel de insulte. poate reuseste lumea sa te ignore mai usor ;) |
Bai ia terminati cu gargara asta de doi lei! Daca aveti chef de balacareli dati-o pe privat sau deschideti topic pt asta.
Solutia cea mai buna ar fi sa incetati.Big daddy ai un vocabular mult prea colorat si piperat pt un copil de varsta ta,si voi ceilalti ii dati un exemplu excelent.Frumoasa educatie pt noua generatie.Ce va mirati ca va ia la p..a din moment ce asta vede la voi? Oricum noroc ca scrie varsta, ca altfel as fi crezut ca sunteti de-o seama.Dragi colegi trecuti de pubertate (sper) aratati ca nu degeaba aveti anii astia in spate sinu va puneti mintea cu oricine.Da-ti dovada de maturitate,ce naiba.Si cine stie,poate asa vor invata si cei mai tineri cum sa se comporte. |
sincer eu zic sa va intalniti :wink: pe forum toti sunt mari si tari si au vocabular bogat... dar fata in fata mucles :wink:
|
bai fratilor .. care-i baiu?? amalgam pare a fi numele topicului... ori e vb de materialul de plombe? :???:
solutia c m buna ar fi sa vizitati alte topicuri ;) aici nu-i nik de demonstrat nimanui.. decat de aruncat osu' lu BigDaddy sa ne incante cu replicile lui :lol: :lol: ... si daca nu dai drumu la apa.. moara nu macina :lol: |
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1185268490
tare asta .. andr3y.. te-am gasit la ...bancuri :lol: |
:lol: :lol: :lol: ........Andrei ce comision ai daca reusesti sa ii vinzi la ala masina?
|
e bine daca "i-ai pus-o":lol: :lol:
|
n-are nimemi sa-mi imprumute cheitele de scos cd playeru pt vw ? imi trebe 4 ca am modelul MCD..
|
1 Attachment(s)
si de un cablu din asta as avea nevoie daca are careva sau stie de unde pot face rost :P
|
cablu gasesti la leoni sigur ! vorbeste cu careva de la leoni sa ti fure:)
|
abstrakt : vorbeste sa-mi fure si mie unu , achit no problem. E pt. intrarea auxiliara in mp3-ul meu.
|
am fost la proton si nu aveau dupa aia m-am dus la Cip unde au un catalog cu tipul masinii si mufa ce se potriveste pt fiecare ..tre sa alegi de acolo si fac ei comanda. nu stiam 100% care e mufa deoarece semanau toate f mult de aia vreau sa fac rost inainte de cheitele de la cas sa il scot sa ma uit. si eu pt aux vreau. daca sti exact cum arata mufa meri la cip ca til duc ei
|
eu am un Blaupunkt MP3-4 Milano si e la fel mufa ca si cea din poza. Ai idee cat costa la CIP ?
|
what the... :\
http://www.break.com/index/semi-truc...t-engines.html |
poate cineva sa explice ce se int acolo? ms mult :)
|
hmmmm morghen nu-i.....:))))))))))
|
As vrea sa fac un video pe care sa-l postez pe metacafe.com cu masinile din Romania si as vrea ca tekin, Criss si baiatu care are Corrado sa-mi trimita niste poze cu masinile lor, de preferat, in poza(una singura!) sa se vada fata si lateralu masinii. Numai dak voi vreti, nu postez filmu in care apar si masinile voastre fara sa fiti voi de acord. mentionez ca o sa scriu numele orasului(sa stie lumea de Arad) si numele clubului dak voi vreti sau noah de ce nu numele posesorului. ce spuneti. atasati pozele aici. :-) Si Andr3y sau oricare aveti poze cu masini din Arad sau Romania(masini care merita prezentate, tunate sau netunate) va rog atasati-le tot aici! nu stiu cand va fi gata filmu da va anunt! Mersi!
|
aaa si am uitat va rog puneti niste poze cu motoru mov a lu Kid si cu fostu lui 300zx!
|
Mersi mult de poze, vad ca va place ideea! :sad: dar sunt putin dezamagit din cauza raspunsului negativ al lui Kid si al lui Gaju cu privire la aparitia 300zx-ului si a motorului de fibra(Andr3y stiam asta) in film! ALea erau printre piesele de rezistenta! ce dak e al lui gaju acum puteam sa scriu Gaju's 300Zx made by Kid Tuning! nu vad care e problema! dar noah deciziza lor si nu fac nimic dak nu sunt ei de acord!:???:
oricum tre sa ma pun pe treaba sa caut si alte masini si sper sa-l fac pana la sfarsitu lu septembrie! |
Mare eveniment mare la Baia Mare in data de 26 august pe aeroport!!! Deocamdata nici un comunicat oficial dar se pare ca vor fi liniute, expozitie..etc totul organizat de Pro Street Baia mare.....
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...66#post1043866 |
Am discutat cu organizatorii si se tine sigur!!!!!!
|
2 masini vom pleca sambata dimineata, ora 7.00 spre Budapesta, Tokol Airport, la East European Street Legal Challange. Daca intrati pe site-ul lor o sa vedeti ce masini sunt inscrise :) w w w . e e s l c . c o m si Driver Reg. Va fi prezenta si masina castigatoare King Of Europe 2007, un GMC Typhoon de peste 1200 hp. Mai vine cineva? :)
|
Cine vrea sa vina la Baia Mare? Pana acum avem 2 masini pentru eveniment :)
|
iti rupi masina in 2 in drum spre baia mare mai ales a lu criss de exemplu :| am fost acuma 2 ani si de la oradea incolo tot cu a 2-a meri. mai bine meri prin cluj si bistrita..am fost acuma sambata...nu e cine stie dar mere.
|
Quote:
|
am fost eu Duminica la Carei, si e incredibil de denivelat inainte de Salonta si putin dupa. In rest e ok.
Baj pu*a in ele camioane ca strica toate drumurile. |
Mai bine bagi tu ce ai in aia care fac drumurile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning