![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Pai iesisem cu agregatul pe drum pentru probe si cand am iesit pe poatra au si iesit curcanii:???:
-Ce-i aia? -O bicicleta. -Si mergi cu ea pe drum? -Nu, vroiam sa vad daca merge... -Bine, o rupem.. Macar m-am dat cu ea prin garaj:twisted: |
Quote:
De unde pana unde au dreptul acesta? |
tie-ti arde de glume? ns dc dar imi vine greu sa cred...
|
Nici mie nu mi-a venit sa cred:???:
Ideea e ca au plecat fara sa-mi faca nimic, dar cu ea nu mai ies ca n-am chef de amenzi:x |
Quote:
AAAloooooo... gata cu NFS-urile astea... frate.. este o bicicleta.. vehicol autopropulsat cu care ai dreptul sa te deplasezi pe toate drumurile publice mai putin pe cele cu viteza minim recomandata de 50km/h si pe drumurile/parcurile cu statut special unde este interzis prin plancarde si panouri inscriptionate confor legislatiei in vigoare de catre autoritatile competente... misto totusi ca te lasa cu bicicleta aia care prinzi viteza mult mai mare si fara frane...si care la prima groapa risti sa se rupa furca in 2 (mie 1 nu-mi inspira incredere) si cu care poti sa faci mult mai multe ravagii... dar nu te lasa cu trotineta... ma rog... ce pot sa zic.. distractie placuta in curte/garaj... ca acolo sigur nu are ce sa-ti faca;).. si totusi.. baga 2-3 poze sa vada si ochii nostri cum a iesit:D |
1 Attachment(s)
Nu te certa cu mine ca n-am nicio vina:sad:
Nu-mi arde de poze ca am tras ceva timp si nu pot sa ma bucur de munca mea...Nu e cine stie ce, adica nu s-au folosit suduri(doar suruburi) iar rotile spate sunt prinse pe o scandura de lemn....Mai trebuia putin lucrat la partea spate pentru ca stau chiar pe scandura rotilor,dar n-are rost:x Later edit: O poza:D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cateva poze cu...... asta mica :lol: :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si asta e Scott-ul meu de sosea sau ture lungi........ Vara asta am ajuns pana la Constanta.... nu's decat vreo 290km :lol: :P :P :P
|
Quote:
pt bicicleta, pt poze, pt TOT ! |
ceva tare,cum se fura biciclete https://www.youtube.com/watch?v=eFLMa...ayer_embedded#!
|
Quote:
felicitari Alex, Anca, Emanuel, Vadim si Vlad... bv!!!! |
1 Attachment(s)
Ceva Forta din weekend (Multumesc fotografului)
|
Salut, ma intereseaza si pe mine un cadru pentru cei "care dau cu fundul de roata spate", am furca, am piese, am tot, imi lipseste cadrul.Daca stiti sau aveti da-ti un PM sau pe aici un semnal... Multumesc anticipat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vreau sa si pun fundul pe o sa, nu doar sa fac trick-uri.
|
|
O dai cu totu' sau doar cadrul?Si eu nu prea vad unde a-si putea pune saua, decat daca teava aceea unde sta saua de obicei este goala dar trebuie sa aiba si "menghina".
|
[QUOTE=szoke_sz;4587822]cadrul 500 ron.[/QUOTE
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Hai baietii cu poze :lol: Nimic nou? :lol:lol:
1-2 poze ..ATAT :P :lol: :lol: |
Un clip cu Iulian si ce stie el sa faca cu BMX-u' :-)
https://www.youtube-nocookie.com/embed/1XTsYw2Tbe4 |
nu vreau sa fiu rau... dar iti garantez ca 90% din userii acestui forum/thread pot sa faca miscarile alea.. sincer ma asteptam la ceva mai .. wow... dar alea.. sunt banale.. dupa 2 ani de inactivitate daca ma sui pe trial il fac de rusine...
|
senzational baiatu cu bmx....sare peste o piatra de 4 cm....
|
cul. very cul.
|
Mai bine imi bagam ceva in posterior...
Baiatu' (ca si mine) e incepator, chiar daca mi-am facut trial si activez pe forum de mai mult timp, in acest an ne-am apucat de chestiile astea... N-as fi crezut sa fiti asa...:???: |
Quote:
|
fara suparare macar de nu postati videoul
si eu dupa 1 an de mers normal tot ma dau mai bine si in street si in skate E bine ca exersati dar puteati sa puneti un video cand erati mai avansati Acum sper sa nu va suparati pe mine dar asta e parerea mea |
nimenu nu s-a nascut invatat... toti am inceput de la 0.. dar puteai sa specifici cand ai pus filmul ca omu e la inceput .. ca face astea de x vreme.. o parere? ceva sfaturi? eventual filme cu tutoriale cum trebuie facut... si-ti garantez ca toti te sustineau si pe tine si pe iulian;)
bft all |
Quote:
dar in anul 2011 sa faci asa ceva, deja e banal. si nu e bine sa postezi video cand esti la inceput, te filmezi, le tii pt tine, ca sa vezi cum ai evoluat. daca vreti sa faceti treaba calumea invatati de la cei mai mari. nimeni nu s-a nascut invatat. dar totusi, cu o blana si 2 pietre nu poti invata trialuri calumea sau eu stiu ce vreti voi sa faceti.. |
ce ziceti de danny macaskill?
https://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPah-o |
Nu cred că miştourile sau superiorităţile afişate cu suficienţă pe aici ajută pe cineva să īmpartă cu alţii ce au făcut.
Ideea era să arătăm ce face fiecare, nu cāt de campioni suntem "īn 2011" Neavānd niciunul vreo diplomă de campion naţional pe aici, sincer nu vă īnţeleg aplecările la ficat pe care le īncercaţi cānd unul dintre noi nu e tocmai un Ken Block al ciclismului, dar arată ce a făcut el sau un prieten... |
|
now.. that`s nice...:) asa mai zic si eu... chiar f bine.. bv:)
|
Ce bine se poate da baiatu
Un mare BRAVO Astazi la terminarea orelor la scoala( in italia) surpriza Ma duc sa iau bmx-u si in schimb gasesc numa cacatu de antifurt rupt Fac ca toate alea pe acolo, iar cand ma duceam spre casa la vre-o 100 de m de locul unde a fost legat se vedea ceva rosu Cand ma duc il gasesc rezemat de un grad Concluzie 1 . Nu folositi in viata voastra antifurturi din comert(lant si lacat, cel mai sanatos) 2.Ratatu care l-a luat vazand ca nu se poate aseza pe sa , frane nici una, iar foaia mica(configuratia de trick) nu stia sa mearga pe el 3. Daca il prindeam/prindeti sfat prietensc RUPETII CAPU Solutie Lant gros, cu lacat Cheie de 19/ 14 si roata fata la subrat, cu toate ca mai dureaza 2 min in plus, la pus, dat jos Bafta tuturor |
esti bestial=)) bine ca ai gasit-o totusi... bv tie..
Nu mai da quote la un post anterior postului tau. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:46. |
- Copyright 2026 4Tuning