Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

Nastase Bogdan 26-10-08 19:27

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1827113)
Bogdane tu vorbeai de marginea aceea in care se prin clemele din mijlocul chederului,care ti-i le-aratat eu(cum e in poza asta)ca daca e asta cea maro ca in poza ma duc si le iau luni,erau acolo dar se pare ca eu am inteles gresit doar de clemele acelea.NU-i problema luni ti-i le iau de la dezmebrari:sad:

Da BTL,de "miezurile" de chedere este vorba,nu de acele cleme de capete,ca dintr-acelea am si eu destule:-)
Uite,iti atasez si 2 poze sa vezi cam cum ar trebui sa arate,ele trebuie sa fie cat mai nichelate.
Daca sunt maro,coapte de vreme nu are rost sa le iei,dar poate gasesti unele in stare cat mai buna8):-)
Insa mai asteapta putin,nu te duce maine la dezmembrari,ca astept sa le vad pe unele aici in Braila si te anunt eu daca sa mai cauti sau nu.
Multumesc:-)

Si inca ceva..ROTILE de pe NIG sunt de VANZARE-am deschis Topic si la anunturi;)

BTL-gordini 26-10-08 20:02

Sa stii Bogdane ca ai dreptate,doar in fundal se mai vedea nichelul la ele,in rest erau un maroniu deschis,cele aratate de tine aratau excelent,imi pare sincer rau:sad:, dar daca ai nevoie eu ma duc si le iau.acum cand mi-ai zis mi-am dat seama ca arata rau maronii si nu merg deloc pe NIG,totul e albastru cu nichel si doar ele maronii:rolleyes2

Nastase Bogdan 26-10-08 21:08

Sunt convins ca perfect nichelate nu voi gasii,macar in stare bunicica,sa se mai cunoasca ceva nichel pe ele..astept sa vad ce imi gaseste cineva maine si te anunt:-)

bolidu' 26-10-08 22:06

si ce vei pune in locul jantelor de ARO?:D

Nastase Bogdan 26-10-08 22:23

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1828437)
si ce vei pune in locul jantelor de ARO?:D

Aspir la niste Gotti..sa vedem daca se leaga treaba..:rolleyes2

BH 59 FIF 27-10-08 17:20

In sfarsit. :) De cand astept sa vad masina asta cu Gotti-uri pe ea... Ce model vrei sa pui?

Nastase Bogdan 28-10-08 10:29

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 1829904)
In sfarsit. :) De cand astept sa vad masina asta cu Gotti-uri pe ea... Ce model vrei sa pui?

E vorba de jantele de pe Sportiva RLR;)..nu stiu cum se numeste modelul,dar arata bine8);)

Ja_Rule 28-10-08 11:34

chiar jantele alea sau identice cu alea? ma gandesc doar ca proprietarul nu stiu daca le`ar vinde ...

AG-20-MCA 28-10-08 12:29

2 Attachment(s)
Din cate stiu eu jentile dupa RLR le-a cumparat baiatu cu dacia 1300 rosie...:???:

Nastase Bogdan 28-10-08 13:18

Quote:

Originally Posted by AG-20-MCA (Post 1831183)
Din cate stiu eu jentile dupa RLR le-a cumparat baiatu cu dacia 1300 rosie...:???:

Exact;)..si acum sunt iar de vanzare.

bolidu' 28-10-08 13:26

S-a saturat Cosmin de ele sau au vreo buba ascunsa?!:|

Nastase Bogdan 28-10-08 13:36

Nu stiu ce sa zic..oricum,daca ar fi sa le iau le verific mai intai,asta insemnand inclusiv date jos cauciucurile si verificat interioarele;)

bolidu' 28-10-08 13:42

vezi ca am vazut pe alt forum (daciaclub) ca avea nevoie de garniturile dintre jumatati! asa ca merg doar cu camera daca pierde aerul printre ele!nush......faci cum vrei!

BH 59 FIF 28-10-08 13:55

Sunt Gotti R17. Garnituri de etansare se gasesc pe diverse site-uri si nici nu cred ca sunt extraordinar de scumpe, deci asta nu ar trebui sa fie un impediment. In plus, din cate stiu eu, cauciucurile montate acum pe ele sunt tubeless, deci nu cred ca au probleme cu garniturile. Marele avantaj e ca sunt modulare, in 3 bucati, deci daca sunt intr-adevar de vanzare si ai ocazia sa le iei, eu zic sa nu stai pe ganduri. Altii cauta o viata dupa asa ceva :)

LKS 28-10-08 14:22

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1831256)

Cred ca nu esti bine informat, jantele alea nu sunt de vanzare. A confirmat proprietarul ;)

viorel 77 28-10-08 21:53

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1831256)

Ma... Ce aveti?
Jantele alea nu sunt de vanzare.

Ja_Rule 28-10-08 22:35

Bogdan, chiar in momentul ăsta vorbesc cu Cosmin la telefon ... el spune că esti neinformat in legatură cu jantele, ba chiar vrea să stie unde ai văzut că sunt iar de vânzare ... dacă esti amabil dă`mi un link pe privat, de unde să reiasă cele spuse de tine .. multumesc

P.S.: posibil ca cineva din anturaj să fi făcut o glumă proastă

Nastase Bogdan 28-10-08 22:36

Quote:

Originally Posted by viorel 77 (Post 1832214)
Ma... Ce aveti?
Jantele alea nu sunt de vanzare.

Eu asa am fost informat si nu cred ca avea motiv respectiva persoana sa ma minta,dar poate cine stie..a fost si el informat gresit..:rolleyes2
O sa ma interesez mai bine..sa vedem daca exact de acele jante e vorba si care e treaba cu ele..

Imi cer scuze daca s-a facut vreo greseala..:oops:

viorel 77 28-10-08 22:57

Jantele nu sunt de vanare!!!
Probabil ca este un anunt pe undeva, dar daca este se cauta garnitura de etansare.

BH 59 FIF 28-10-08 23:01

http://www.gbsalpine.com/wheel/gotti/eng/g_parts.html (cod T04GJ13/T04GP13) De obicei, raspund in aceeasi zi.

BTL-gordini 29-10-08 07:28

Eu zic sa lasam omul sa vada daca le poate cumpara sau nu,si nimeni nu e de vina daca i s-a spus gresit ca sunt de vanzare:idea:.
Bogdane daca ai u inimi de cheder si nu arata bine, iti dau eu o solutie care va fi mai buna:-).Dute cu cele vechi la un vopsitor sa le vopseasca klumea dar si cu lac ca altfel nu vor rezista(este un procedeu anume pt plastice ca sa reziste) si iti alegi o nuanta ca si de Crom.Eu toate plasticile la motor le-am facut la mine la Dacia si au iesit lux si poti da cu apa cat vrei pe ele ca nu sare deloc vopseaua.;)

Nastase Bogdan 29-10-08 21:12

10 Attachment(s)
Haideti ca am lamurit-o cu jantele..sunt de vanzare unele exact acelasi model,tot albastru vopsite, si de aceea s-a creat confuzia;)

Tinand cont de faptul ca motorul care il am acum pe masina a functionat ceva timp pe gaz la fostul proprietar m-am gandit ca nu ar fi deloc rau sa-i fac o revizie a chiulasei,cu lustruirile aferente8)
Intentionez sa-i mai iau si 0.5mm din ea si sa-i bag semeringuri la supape;)

bolidu' 29-10-08 21:16

bogdane daca tot ai desfacut-o pune si supape noi! pt 1 milion cat costa toate 8 se merita!

Nastase Bogdan 29-10-08 21:31

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1833890)
bogdane daca tot ai desfacut-o pune si supape noi! pt 1 milion cat costa toate 8 se merita!

Scump Bolide,la mine acum e f important orice banut..Gotti,stii tu..
Oricum,sunt sigur ca vor iesii f bine,am om priceput la slefuit:-)

Dan TBCuuu 29-10-08 23:04

bogdane da u te pregatesti tare d tot....
las ca mai vb noi;)

adi.schumi_tm 30-10-08 06:43

Daca tot ai inceput sa mai desfaci pe la motor eu zic ca e momentul sa ii vopsesti capota pe interior si aripile interioare si tot ce trebuie cu albastru ca in exteriorul masini,ar da mult mai bine asa,cum e acum pe negru si scursa vopseaua nu se preteaza pt exteriorul masinii tale

vali vtk 30-10-08 18:21

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1833876)
m-am gandit ca nu ar fi deloc rau sa-i fac o revizie a chiulasei,cu lustruirile aferente
Intentionez sa-i mai iau si 0.5mm din ea si sa-i bag semeringuri la supape

pai si la ce RC te-ai gandit sa ajungi?

Sirius 30-10-08 20:45

Quote:

Originally Posted by vali vtk (Post 1835393)
pai si la ce RC te-ai gandit sa ajungi?

La ochi!:D

Nene, te asteptam la START!:D:twisted::D

Nastase Bogdan 30-10-08 21:35

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1834247)
Daca tot ai inceput sa mai desfaci pe la motor eu zic ca e momentul sa ii vopsesti capota pe interior si aripile interioare si tot ce trebuie cu albastru ca in exteriorul masini,ar da mult mai bine asa,cum e acum pe negru si scursa vopseaua nu se preteaza pt exteriorul masinii tale

Draga Adi,eu stiu ca ar da mai frumos cu compartimentul motor vopsit in culoarea masinii,insa rezerva de vopsea la culoare nu e chiar mare si prefer sa o folosesc la eventuae probleme "exterioare",cum a fost incidentul cu aripa dr fata,si nu sa o risipesc sub capota..;)
Acum sper sa ma intelegeti de ce nu dau culoare si sub capota:rolleyes2..poate pe viitor imi iau o cutie de vopsea nuanta asemanatoare si ii dau,insa acum chiar nu e o prioritate.

Cu ocazia acestor demontari am sa curat f bine si carterul ambreiajului si ce mai tine de motor,ca sa fie mai curat,insa esentialul pt mine e sa traga bine si sa fie in mintile lui,nu sa sticleasca;):-)

Vali,nu stiu la cat voi ajunge..nu vreau sa exagerez,va fi mai mult o planare de siguranta,vreau sa iau f putin,ca deja am 10 bari la 2 dintre cilindrii..

Iulica,ne vedem la start,cum sa nu,dar mai dureaza ceva..:-)

adi.schumi_tm 31-10-08 07:53

Am inteles acum de ce nu vopsesti si compartimentul motor,dar asa cum ai zis si tu merge si o nuanta asemanatoare,rezerva ce o ai mai bine o pastrezi pt incidente nepravazute.Bafta in continuare cu modificarile si intretinerea

BH 59 FIF 01-11-08 15:07

Posteaza niste poze cu noile jante, daca ai. Ca fapt divers, cat costa? Nu de alta, dar vreau sa-mi fac o idee.

Nastase Bogdan 01-11-08 19:07

Multumesc pt urari Adi Schumi:-)

Inca nu mi-au putut fi furnizate poze cu jantele..:sad:si eu as vrea sa le vad..
Oricum,inainte de a ma duce sa le iau trebuie sa vad macar cateva poze,altfel nu bat drumul pana acolo..:rolleyes2
Se cere 1000 Ron.

Pe de alta parte, pregatirile chiulasei si a galeriilor merge struna8)..numai ca ma dor degetele de mor de atata lustruit cu smirghel..

CED 01-11-08 19:30

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1838369)

Pe de alta parte, pregatirile chiulasei si a galeriilor merge struna8)..numai ca ma dor degetele de mor de atata lustruit cu smirghel..

dar e super senzatia cind lucrezi la masina ta - parca nici nu doare asa de tare sau nu conteaza ca doare:D:D:D

Nastase Bogdan 01-11-08 19:39

Asta asa e CED:-)
Cu toate ca am facut bataturi zdravene la 4 degete,ma ambitionez si continui sa le bag in chiulasa aia pana vad luciu pe toate canalele8)

Saptamana viitoare ii dau cheie:-)..abia astept sa ma mai plimb cu ea,deja mi-e f.dor de glasul motorului+toba:rolleyes2

CED 01-11-08 19:50

nimeni nu iti face asa cum faci tu pentru tine si in plus nu cred ca e cineva de pe acest forum sa nu aiba placerea sa lucreze la masina lui
tu ai grija de masina ta si ea are grija de tine

Nastase Bogdan 03-11-08 21:38

9 Attachment(s)
Dragi colegi,in seara asta mi-a sosit un colet cu ceva f frumos si deosebit de rar:D
Este vorba de un superb buson de rezervor marca Jeager,cred ca cel mai frumos model produs, o adevarata bijuterie8)
Uitati-va cat de frumos poate sa fie si cum a fost pastrat..mii de multumiri lui Nel' pt ca s-a hotarat sa mi-l vanda mie:-)

Si mi-am facut si un stoc de inimi de chedere,din care doua vor fi puse pe masina,cat de curand posibil:rolleyes2

Dan TBCuuu 03-11-08 21:47

sa le stapanesti sanatos bogdane....
si masina c mai face?? e gata pana sambata???:-)
ca a mea a mai luat niste steroizi....8)

HoricutzWSR 03-11-08 21:50

hehe foarte frumos...numa bun de pus pe lateral ;)) sa`l folosesti sanatos

Nastase Bogdan 03-11-08 22:01

Quote:

Originally Posted by Dan TBCuuu (Post 1842057)
sa le stapanesti sanatos bogdane....
si masina c mai face?? e gata pana sambata???:-)
ca a mea a mai luat niste steroizi....8)

Abia sambata va fi gata chiulasa si tot atunci o vom si monta,deci nu cred ca va fi apta pentu sambata asta:rolleyes2
Apoi voi avea timp sa fac reglaje si probe la carbul Weber si va anunt eu cand e gata NIG-ul:-)

Multumesc Horicutz:-)

BTL-gordini 04-11-08 07:11

F.frumos busonul Bogdane,e luxxxxxxx:D.Ai grija la banditi ca sincer mie mi-e teama cand il pui pe masina sa nu-l execute:sad:.M-am uitat si la inimile tale,:idea:parerea mea e ca trebuie vopsite,acum ramane u doar sa decizi ce vei face:D.Pune si o alarma cu sensori de soc si te va scapa de multe belele.:?:

All times are GMT +2. The time now is 12:20.

- Copyright 2026 4Tuning