![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
hmmm ... ori am eu un deja-vu ori am mai trecut odata prin tot scandalul asta... ???
|
maine iesim pe undeva ? jmeker de mic. zicea si ceaska ca vine , are un urs 316 e30.....vroia sa se traga cu tine
|
Nu tata, nu`i scandal, sunt doar pareri......nu caut si nu vreau scandal....
|
Trafy cred ca da, numai k nu vezi k nu prea ne lasa vremea asta urata? :cry:
|
app. ti`am vazut masina parcata in centru langa cazinoul ala...sti tu:D
|
pai pe vremea asta urata tata ce sa faci........mai bagi....mai iei.....mai lasi.......;)
|
pai ramane sa ne intalnim ( ca sa nu fiu offtopic ) maine pe undeva, dimineata sunt cu masina in service sa`i fac electromotoru ca am facut muschi la cat am impins zilele astea:))
|
nu nu, dimineata in orice caz NU :D dupa 13:00
|
bai prea mult offtopic :)) Trafy muta posturile la Discutii .. :|
|
tot intalnire e;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
plm.. :rolleyes2 |
eu ma abtin de la comentarii aiurea...
nu stiu ce cluburi faceti voi sau in ce cluburi intrati...personal nici nu ma intereseaza... MR va veni, n-a fost timp pana acum, dar incet-incet ajung si aici si se vor incerca lucruri noi pentru orasul asta, veti vedea... 4tuning nu e club... la intalniri eu m-am INTALNIT cu prieteni, nu cu useri 4tuning...am vrut sa cunosc mai multi, cei ce stau separat nu vor sa ne cunoaste, si tot ei sunt figuranti... jmekerdemik, nu stiu cine ai fost la intalnire, habar n-am...eu v-am salutat pe toti in mod egal si am fost acolo...apoi s-au facut vreo 3 grupuri de oameni, sau chiar 4...eu am fost in cel mai mare, unde n-au fost figuranti...parerea mea sincer, nu cunosti lumea, decat poate 1-2 sau 3 oameni...si atat... treaba voastra, macar nu vorbiti aiurea :) hai, la cat mai multe intalniri ;) PS: tot bisericute sunteti...problema e ca nu va haliti intre voi, fiecare are suferintele lui... |
MR o sa se infiinteze si cat mai curand...o sa se faca si evenimente, chiar daca nu curand dar o sa se faca si in VL asta o promit...
eu nu stiu care au fost figurantii la intalnire....dar daca tu jmekerdemik ai fost in vreuna din bisericute asta e problema ta...eu unu cand am venit am dat noroc cu toata lumea care era acolo si am vb cu toti care m`au intrebat cate ceva si nu am vb de sus. Nu am vazut sa vii sa dai noroc sa zici "eu sunt cutarica". Eu unu nu ma simt unu dintre "figuranti"...dar voi ramaneti in lumea voastra cu ideile voastre ca sincer nici nu`mi face placere sa ma intalnesc cu copii...si nu ma refer la varsta....ma refer la modu cum gandeste fiecare....singuru copil care imi place sa`l iau dupa mine la evenimente sau la intalniri e GPL....macar ala e mi calculat decat ceilalti.... Si Trafy....nu`ti mai plac intalnirile cum erau o data? Eu nu te`am vazut sa faci ceva deosebit....dar tu acuzi ca nu mai vii la intalniri ca se mananca seminte si se bea suc da cand e vb de vreo legala de ce nu vii sa ne demonstrezi maiestria? Si cam ce`ai vrea sa se faca la intalniri?au fost si liniute si nu ai fost prezent... si nu am vazut vreodata sa faci ceva cu masina....singuru care ar fi in masura sa zica ce ai zis tu e CUCU...ala macar a facut mereu cate ceva....si si`a forjat cauciucurile sa distreze copii care numai NFS au in cap. Voi intalniti`va cu BMW`uri si Mercedesuri si cu cine vreti ca pe mine unu nu ma pasa...eu am cu cine ma intalni. |
ma haideti nu va mai suparati...fiecare...are ce are in minte...dar cei care va duceti...fiti uniti ca asa va puteti si in alte locuri ca sa stati grupuri...eu as veni...dar nu vreau sa raman pe dinafara pe acolo :(
|
in primu rand nu fac nimic cu masina pt ca nu am cu ce, nu ma ajuta deloc 75 cai din 92. Am fost la o intalnire unde m-am rugat de cateva persoane sa ne dam si au refuzat. La liniute nu am venit ca nu am fost in oras. Cat despre biericute va dau dreptate, oriunde e asa, chiar si oamenii mai in varsta nu se halesc intre ei si fac bisericute, sincer nu am nimic cu nimeni da nu-mi mai face placere sa vin la intalnirile care se faceau odata.
Sa auzim de bine, stima tuturor P.S: bafta cu MR in valcea, va iesi ceva beton pt cei cu masini calumea daca reusiti |
Intalnirile de alta data....;)) cand faceam si noi niste jaloane....si chemam lumea sa se dea....undeva destul de sigur si foarte ok.....dar lumea nu se dadea pentru ca isi strica masina :))) eu nu am mai facut nimic la ultimele intalniri pentru ca mi sa luat pur si simplu sa ma distrez singur...mai bine ies prin oras...ca acolo gasesc eu un maniac de-o o alergatura!! trafy nu stiu dc esti asa...cu tine nu am nimic..ca mereu m-ai ajutat cand a fost vb de ceva....dar sa sti ca foarte putini de aici au dreptul sa comenteze cand e vb de masini.....a fost legala...vineri seara noi ne-am strans si am discutat desprea ea...si pentru asta probabil am fost considerati figuranti :)) inteleg ..ilegal nu va convine...dar legal? care mai e problema? S-au vazut cei care sunt pasionati cu adevarat...si cu asta am spus tot!
|
una peste alta .... trecand peste discutiile astea...
Se face o intalnire zilele astea ? eu vinerea viitoare plec la Cluj la facultate .. si nu stiu cand mai vin prin VL ... la fel si majoritatea presupun ca vor face la fel si nu se stie cand ne vom mai nimerii toti in oras in aceeasi perioada si imi pare rau ca nu am fost la ultima intalnire ( cea dinainte de legala ) pt ca am fost plecat un weekend din VL Daca vreti .... daca va face placere.... daca nu aveti treaba .... daca nu aveti figuri :lol: hai sa punem de`o intalnire ..... sa stabilim de comun acord o zi , o ora , o locatie ... Bafta |
In cazul in care se tine de sambata incolo voi fi si eu prezent.
|
Quote:
......Si eu am fost tot in cea mai mare "bisericuta" numai k dupa o jumatate de ora am plecat.......N`am cunoscut pe nimeni d`acolo asa k n`am dc sa nu halesc pe cineva........doar k asta a fost prima mea impresie.......figuri.......de exemplu dak ai Q7 trebe sa stai de vorba numai cu cei kre au masini de valoarea Q7`lui tau ? Poate daia nici Trafy nu vine.......Aaaaaaa are masina din `92........ce sa vorbim noi cu asta........n`are nici geamuri el....... Aaaaaa are Subaru, sau ///M.....hai incoace frate...ia zi kti Hp are ? :blahblah::blahblah: |
daca faceti ceva diseara...poate ma anuntati mai din timpp....oricum nu pot sa stau mai mult de o ora sa zicem...ca eu maine la 7 dimineata scoala :))
|
:rolleyes2 Trafy........sorry k te`am dat exemplu.......:rolleyes2
|
tu tot nu ai inteles ideea....
eu de exp ... am un passat break cin `97 .... fara geam el ( de exp ) ... dar asta nu m`a impiedicat sa vin la vreo intalnire ( decat cand nu am putut - nu eram in oras - sau cand am avut masina in service -dar si atunci am venit pe jos / cu taxiu ) ..... asta incercam noi sa spunem ...conteaza CALITATEA OAMENILOR , nu masinile ... poti sa ai trabant ... daca esti de gasca si stii sa te integrezi intr`un grup de oameni care , sa zicem , ne reuneste cel putin o pasiune comuna ... masinile / tuning ... acuma depinde de fiecare si normal .. nimeni nu o sa fie in acelasi timp pe aceeasi lungime de unda , pt ca asa suntem toti .. ter sa fim diferiti prin ceva ... dar faptul ca suntem cativa care ne intalnim uneori ... si vorbim ... si stabilim sa mergem pe undeva ... si stam la aceeasi masa , bem acelasi suc ( stiti sticla de 2L de la rompetrol :) ) ... chestia asta ne facem uniti intr`un fel sau altul daca tot e vacanta , sambata a zis si Herbas ca poate venii , presupun ca si Donn pt ca e weekend si nu are scoala ... si la fel si ceilalti care au inceput si poate vor sa vina .. ... eu propun sambata :) .... daca vreti si voi ... + locatie si ora... remember anu trecut ..... septembrie ... Ranca ;) inca ma mai uit la filmuletele alea si nu are cum sa nu`mi vina zambetul pe buze cand ne vedem pe acolo :) |
vreau si eu la ranca...cand fac suspensia la nexia,mergem acolo...2 locuri libere :))
ontopic: eu vin si sambata dar 2 mici probleme...nu prea stiu denumirile prin valcea..eu cand bantui pe acolo ma plimb asa aiurea nici eu nu stiu pe unde..deci va trebuie sa ma astepte cineva undeva ca sa ma aduca la locatia hotarata... 2-sper sa nu se mai lase cu certuri si dastea...vreau sa ne simtim bine....adica voi intre voi..ca eu sunt nou si pana o sa ne acomodam si chestii dastea...eu unu nu o sa fiu in acelelasi subiecte cu voi...ca daca e prima data...dar sper sa iasa ceva bine/frumos.. -pt mine nu conteaza masinile...sunt fiare toate...conteaza doar sa`mi fac prieteni noi.. :D ca masina azi e buna ,maine poate se da prin doua...dar omul tot om ramane :D |
CaDDy eu tocmai asta incercam sa explic k multi se ia dupa criteriul asta.......ai masina scumpa.......ce faci frate?.........n`ai........taci si`nghiti(cum vine vorba).........fiecare cu conceptiile lui........eu unu termin cu kestiile astea si cedez.........n`am pt ce mai continua.......
Bafta !!! |
Quote:
|
Quote:
|
Mda....Jmekerdemik eu nu stiu de unde ai inteles chestia asta cu masinile scumpe...dar eu de ex am un corrado din 92 care pe mobile.de il gasesti si la 3000 euro...dar am stat de vb cu oameni cu RS4, subaru, evo, M etc. Eu stiu la ce te referi cand ai dat exemplu subaru si M. Baiatu cu subaru cred ca e cel mai umil de acolo desi are o varsta....este foarte de treaba si e mai pasionat de masini ca multi de`acolo....chiar ieri vb cu el de subiectu asta cu bisericutele si intalnirile si a zis ca sa nu ne luam de copii ca asa era si el si ca va inteege....in fine. La faza cu M`u ala care era acolo si vb de un M are un M5 si mintise in privinta anuui masinii....iar un tovaras incerca sa`i demonstrze ca nu are dreptate. Noi ne cunosteam de mult si scopu intalnirii cel putin pt unii dintre noi era sa discutam la ce ora plecam la legale si cati mergem. Eu l`am tratat ca lumea si pe Ionut GBP care nu are masina ...am venit si cu taxiul la intalniri etc. Poate or fi si oameni printre noi cum ai zis tu dar cel putin eu nu sunt prieten cu vreunu dintre ei, sper sa intelegi. Apropo, cand o sa facem MR la valcea...eu o sa am cea mai slaba masina din club...si nu o sa ma supar pt ca nu am complexele astea.
DONN...nu`ti face probleme ca nu toti ne stiam dinainte...toti am trecut prin prima intalnire....si daca stii sa te integrezi foarte bine....daca vii si stai l 10 m distanta si nu vb cu niemeni asta e treaba ta. cand o fi sa vii lasa`mi cel putin mie nr de tel PM si vin si t iau de undeva. OK? |
ai gresit cand ai zis ca o sa ai cea mai slaba masina. Nu vreau sa zic sa se supere dar cea mai mica motorizare o sa fie a lu Cipy cu corsa... ( cipi nu te supara si nu te fa rau sa iti pui GSi ) :D
|
Da Kalu`, te`am inteles, si sper k si tu ai inteles unde vreau s`ajung.........Iar referitor la acea persoana cu M5.......venise cu mine, adik eu il luasem.......k pana la urma si el e membru 4tuning.......de vreo 3-4ani.......numai k nu venise niciodata la intalniri.....Ma pot eu contrazice cu tine k Corrado tau e din `89 si tu sa zici k e din `92 ? Ai asistat la discutia asta, ai auzit si stii la ce ma refer......;)
Stima !!! |
kalu....eu nu am nimic...nu o sa stau la 10 metri....logic,dar eu sunt mai asa...."timid" nu sunt prea indraznet sa zic asa...dar sper sa iasa bine...iti dai seama ca daca sutn subiecte vb ...eu unu nush ce subiect sa deschid sa facem conversatie...dar sper ca va iesi bine...daca voi sunteti intelegatori...:P
id meu e speed_vibrate !nr o sa til dau pe prv...sau mil dai tu :P p.s. o mica problema ....s`ar putea sa vin cu un preten...ca io nu prea plec singur de obicei de acasa....imi spuneti daca e problema.... |
:)) de mine ce mai ziceti ? nu am mai fost la intalnire demult ....:))
unii au zis ca nu ma lasa cu masina, dar nu cred ca stiti cate probleme am avut cu ea si cati bani am "donat" sa o repar. Mi`ar place sa mai iesim k altadata si normal cu cei noi forumisti sa mai stam de vb sa ne cun ....:) ...Alexik, mai ti minte?: TU ESTI ALEXIK DE PE 4TUNING ? (cand ne`am cunoscut) :)) |
era frumos... acum 1 an ... 2 :)
deci facem ceva ? a ramas stabilit pt sambata .... EU o sa vin probabil cu un prieten cu seria 3, daca nu cu passatu , Kalu , Ionut GPL , Donn ... doritori ? amatori ? profesionisti ? .... anuntzati`va si ca sa nu mai zica nimeni nimic ... ne intalnim la stadion TOTI la ora stabilita.... stam un pic de vrb / facem cunostinta ... si dupa facem un tur de oras... apoi la un suc ( deja e frig sa stam undeva afara, mai ales seara ... parerea mea ) |
partea cu cunoscut..o tura de oras in "sir indian" imi place si am timp...dar nu zic nimic..vedem atunci cat timp am la dispozitie :P eu vreau sa vin...:D
|
Quote:
Am 1.2 16v si nici macar 75 de cai.. :lol: (care vrea sa-l fac? :twisted:) |
eu recbeat....ca cu cielo....ma intrece si o dacie...:)) dar pana la urma sa privim partea buna a lucrurilor(sper sa nu se supere nimeni) . . sunt persoane care umbla cu dacia 1300 sau lada/skoda...dalea vechi...care abia ajung la destinatie...cu mari emoti...sa ne mutumim cu ce avem si e de ajuns...eu unu sunt multumit...
|
ma fac eu cu voi ... cu scuterul :))) :D ,am citit tot ce sa scris pe aici si am vazut faza cu bisericutele, eu am fost intr-una dintre ele dar din cauza ca m-am intalnit cu un fost coleg de generala si am stat cu el de vorba.asta nu inseamna ca nu stam cu voi din nu stiu ce cauza.poate altii au alte subiecte de vorbit pe care voi nu vreti sa le auziti.
|
eu vin la intalnire....cand e si la ce ora? Bagati un anunt oficial cu bold si rosu ca pe vremuri :))
|
Intalnire 4tuning Rm. Valcea - Sambata / 20 sept Ora 20:00 / Stadionul Zavoi - partea cu Olanesti |
sper sa il gasesc:)) adica va vad pe voi si il gasesc sigur :P
|
intrii in oras... faci stanga SI treci prin fata MALL=ului ..si o tii drept... treci de o parcare , un parc... si o sa fie un limitator... dupa acel limitator incepe stadionul .... SI O SA sa ne vezi parcati pe acolo :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning