Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

K11llarmy>>UHE<< 04-05-12 11:20

Re: Hunedoara - Accidente

Miercuri dupamasa pe la 18:20 in intersectia d la artima un sofer cu un opel astra a intrat pe banda a2a q viteza in jur la vreo 40-45 km/h depasind autobuzul in kre ma aflam lovind un excavator care a facut o manevra pt a urca pe trotuar und probabil mai avea d lucru...

ondin 04-05-12 15:48

pai 40-45 ii viteza?
:)

K11llarmy>>UHE<< 05-05-12 00:24

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 5009489)
pai 40-45 ii viteza?

Da kt sati avariezi destul d serios masina atat estetic kat si mekanic...

xxdadixx 05-05-12 02:58

La intersectia cu pestisu mic un logan era zburat peste gard la unu in curte si un aveo ( cred ) spart in statie.

ondin 06-05-12 18:15

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5010229)
La intersectia cu pestisu mic un logan era zburat peste gard la unu in curte si un aveo ( cred ) spart in statie.

morala : dacia logan by renault iti da aripi.

Akai 22-05-12 21:42

http://nou.zhd.ro/article/accident-c...5%9Fire-riscan

F.R.Sonic 23-05-12 15:54

Quote:

Originally Posted by Akai (Post 5034595)

sora lu pretenamea a fost in dreapta in matiz... nu e nimeni grav ranit nici macar baiatul ce era in spate...mare noroc au avut toti 3 sa scape cu zgarieturi dupa ce te rastorni cu matizu in fata la o "raba"

fratzika 03-06-12 02:32

acum vreo 2 zile am vazut un filmulet cu o coloana de tir-uri edy spedition si nu stiam despre ce e vorba....

http://www.capital.ro/detalii-artico...tml#comentarii

Naspa rau de tot!!!

ondin 03-06-12 08:52

o bagat viteza..acum asa se conduce pe aici, ori mori ori ajungi cu bine acasa, alta varianta nu exista.dar e bine, ca politia sta in unele locuri cu radarul, in rest poti face orice.

K11llarmy>>UHE<< 04-07-12 07:00

Ieri pe la ora 18 era unu infipt intrun stalp cu stalpul kazut peste masina dupa pod la gelu cred k era un ford escost combi sau golf 3 combi..negru...stie cnv mai multe d acest accident?

NCDHD 05-07-12 20:19

7 Attachment(s)
1&2 Vetel aseara; 3,4,5, Vetel azi dimineata la 7 in acelesi loc; 6,7 Mintia azi dimineata tot pe la 7

ondin 06-07-12 08:24

drumul asta e teroare, pana la Ilia sau Sacamas daca bagi viteza risti sa ajungi in poze din astea.si cum sunt destui prosti din astia la volan.
brrr.

Akai 19-07-12 12:03

Accident astazi la Thomas in jurul orei 11:00 intre un Ford Mondeo cu numere de Austria si un Opel.........

ondin 23-07-12 17:56

Opel cu numere de Romania sau tot de Austria? Ca daca erau ambele cu numere austriece poate aveau ceva national de transat si au zis sa rezolve la noi in oras.

azi langa bariera aia de dupa dobra cum mergi la Timisoara era un logan zburat pe camp si implantat intr-un damb, parbrizul zob si cei 3 ocupati se invarteau pe langa gandindu-se probabil cum a fost posibil sa aiba ei atata ghinion. prudenta te salveaza mereu de ridicol si intrebari futile dar si experienta te invata cate ceva.

Akai 23-07-12 19:02

Nu stiu ca, cand s-a intamplat accidentu eram la un magazin si apoi dupa 20-30 de minute am vazut fordul cu nr de Austria stationat pe banda 1.

xxdadixx 24-07-12 20:56

Ieri a fost un accident dupa Orastie aproape de intersectia de la Cugir. un astra si un autobuz, motorul pe strada, de la astra cred. S-a deviat mersul pe un drum de tara praf, am frecat cu pejo-ul. Luati-va masini tuning ca o si lasati acolo la dezmembrat. Sau mai rau, aveti accident si rugati-va sa nu fie vre-un spital inchis prin apropiere. Si votati Basescu :!:

ondin 25-07-12 12:36

trebuie votat! :) dar sa plece odata sa mai lase si pe altii la furat, ca poate fura mai putin si mai fac si ei un drum, mai pun un indicator, un iluminat stradal, o parcare pe A3, ca in lumea asta larga.

SpYk3 19-08-12 00:40

in seara asta in jurul orei 00:00 s-a mai suit unul pe sensul giratoriu de la Kaufland Deva.am trecut la vreo 10sec dupa pe acolo.era un praf de numai si atunci se dadea soferul jos.Pareau in regula si soferul si pasagerul,dar masina in fata era cam varza.

ondin 19-08-12 13:32

asa-i cand te grabesti la promotii. :)

blackjack 19-08-12 15:14

azi dimineata intre orele 03 si 04 a fost un accident la santuhalm ... un mort si 2 raniti parca ... soferul bause mult ... stie cineva ceva mai mult ??

DariusAlexandru 19-08-12 18:55

Toţi 3 stau lāngă blocul meu.Din ce am īnţeles avea īn jur de 150 şi băuse,veneau de la o nuntă.El a murit pe loc şi ea are bazinul spart īn 2 locuri şi ceva la un picior.Nu ştiu nimic mai mult.Aşa am auzit,nu ştiu sigur 100% ce s-a īntāmplat.Poate ştie Kedy mai multe,şi el stă pe lāngă mine.Fratele ei/lui era azi bandajat la cap şi avea māna īn ghips.Dar mergea pe picioarele lui.

Dumnezeu să-l odihnească-n pace.

Kedy 19-08-12 20:52

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5143737)
Toţi 3 stau lāngă blocul meu.Din ce am īnţeles avea īn jur de 150 şi băuse,veneau de la o nuntă.El a murit pe loc şi ea are bazinul spart īn 2 locuri şi ceva la un picior.Nu ştiu nimic mai mult.Aşa am auzit,nu ştiu sigur 100% ce s-a īntāmplat.Poate ştie Kedy mai multe,şi el stă pe lāngă mine.Fratele ei/lui era azi bandajat la cap şi avea māna īn ghips.Dar mergea pe picioarele lui.

Dumnezeu să-l odihnească-n pace.

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.
Condoleante familiei indurerate.

Ce sti tu Darius stiu si eu (am aflat in seara asta cand am ajuns acasa am fost plecat toata ziua in Retezat si nu am avut semnal acolo) el era foarte bun sofer dar din pacate se mai intampla si tragedi, pacat ca a ramas un copil mic care va creste fara tata.

R.I.P Kyu

blackjack 19-08-12 23:42

degeaba esti sofer bun daca te lasi condus de alcool :( pacat :( R.I.P.
si ganditi-va de 2 ori inainte sa va urcati la volan orice cantitate de alcool ati consuma

Kedy 20-08-12 07:25

Quote:

Originally Posted by blackjack (Post 5144122)
degeaba esti sofer bun daca te lasi condus de alcool :( pacat :( R.I.P.
si ganditi-va de 2 ori inainte sa va urcati la volan orice cantitate de alcool ati consuma

Asa-i viteza in combinatie cu alcool este de multe ori fatala

blackjack 20-08-12 16:38

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 5144279)
Asa-i viteza in combinatie cu alcool este de multe ori fatala

da ... din pacate asa este

ondin 03-09-12 15:34

http://nou.zhd.ro/article/update-acc...%83ni%C5%A3i-s

se pare ca nu viteza ucide ci copacii care de obicei curata aerul.
D-zeu sa ii ierte.

ban_f_2005 03-09-12 15:58

pe la ora 15 o dat peste un om pe trecerea de pietoni la pestis la pot la gelu....nu stiu mai multe amanunte doar am trecut si am vazut politia.

ondin 03-09-12 20:44

i-am vazut si eu azi acolo dar am zis ca tot masoara pentru aia de dimineata.apoi numai un prost traverseaza lejer acolo cand vede ca vine masina, mai ales din deal.

SilvianDement91 07-09-12 10:45

...deci era sa ma prapadesc oarecum Duminica o data si Luni de doua ori.
Veneam mai aspru Duminica dinspre Balata (am fost la targ) spre Simeria (am zis ca merg asa pe lung sa nu stau in coloana aia stupida si sa mai pierd vremea la iesirea de pe pod) si la o sucesiune de trei curbe m-a luat a treia prin surprindere si avand o viteza necorespunzatoare masina a subvirat, dar s-a terminat cu bine c-am franat si virat din timp si si-a facut sistemul ESP datoria.
Luni prima oara a fost pe o portiune dreapta pe care am mers mai aspru si la finalul careia este drumul valurit in un viraj lung spre dreapta... portiune pe care am trecut cu vreo 80km/h fapt care mi-a aruncat spatele dar si asta s-a terminat cu bine. A doua oara Luni a fost la dinspre iesire din Mintia (intrare in Vetel) unde un nenea cu-n camion iesea din o parcare virand larg pana pe sensul meu de mers iar eu veneam lansat de pe acea portiune de drum asa ca a fost tot o tragedie de scartait intrerupt la roti... mosu nu avea stres ca glumea cu aia din cabina, nici nu s-a uitat; era vina mea ca veneam lansat dar na, nu intri ca o balega pe un drum european suprasolicitat, pe contrasens in panta fara prea multa vizibilitate (pentru el).

Salut.

ondin 07-09-12 13:40

Quote:

Originally Posted by SilvianDement91 (Post 5165980)
...deci era sa ma prapadesc oarecum Duminica o data si Luni de doua ori.
Veneam mai aspru Duminica ..pe o portiune dreapta pe care am mers mai aspru si la finalul careia ..
Salut.

morala nu mai merge asa 'aspru' :) ca ai un minivan si cel mai important doar o singura viata.

davides 14-09-12 15:26

mai traiesti serifule? :D

SpYk3 15-10-12 17:45

Din pacate drumul dintre Hunedoara si Santuhalm si faimoasa curba de la Macon,au facut din nou victime.
In seara aceasta am trecut pe acolo si era un Logan Alb [taxi] proptit cu partea stanga intr-un stalp de pe partea cu Macon.Erau si doua ambulante acolo.Mai multe detalii nu stiu.Cred ca avea ceva viteza cand a intrat in curba dinspre santuhalm,carosabilul fiind umed a pierdut controlul.
Sper sa nu fi fost ceva grav,pentru ca loganul era destul de indoit.

Akai 15-10-12 19:14

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 5210311)
Din pacate drumul dintre Hunedoara si Santuhalm si faimoasa curba de la Macon,au facut din nou victime.
In seara aceasta am trecut pe acolo si era un Logan Alb [taxi] proptit cu partea stanga intr-un stalp de pe partea cu Macon.Erau si doua ambulante acolo.Mai multe detalii nu stiu.Cred ca avea ceva viteza cand a intrat in curba dinspre santuhalm,carosabilul fiind umed a pierdut controlul.

http://nou.zhd.ro/article/video-un-%...O0mh0.facebook

Kedy 16-10-12 11:06

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 5210311)

Quote:

Originally Posted by Akai (Post 5210479)

Bine ca nu a fost mai grav sa mearga mai incet.

ondin 16-10-12 13:55

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 5211259)
Bine ca nu a fost mai grav sa mearga mai incet.

sa mearga si ei ca prin tarile civilizate.

SpYk3 16-10-12 18:17

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 5211416)

intai sa avem drumuri ca in tarile civilizate si apoi sa mergem civilizati

ICE-M@N 18-10-12 07:05

lasa ca oricum acolo e restrictie de viteza de 50km/h, si in ziua de azi se angajeaza toti tinerii care au iesit din scoala de soferi pe taxi, fara sa aibe experienta , atestat , etc..., on, bine ca a scapat teafar.

Kedy 18-10-12 09:34

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 5211416)

nu ai vrea sa stii cum se merge spre exemplu in Fr ;)

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 5211686)
intai sa avem drumuri ca in tarile civilizate si apoi sa mergem civilizati

mda, si-au batut joc de drumul ala de la o miniautostrada a devenit un drum comunal cel putin pe sensul HD-Deva daca mergi mai tare putin pe prima banda ai toate sansele sa decolezi

Quote:

Originally Posted by ICE-M@N (Post 5213493)
lasa ca oricum acolo e restrictie de viteza de 50km/h, si in ziua de azi se angajeaza toti tinerii care au iesit din scoala de soferi pe taxi, fara sa aibe experienta , atestat , etc..., on, bine ca a scapat teafar.

Corect eu nu inteleg cum a reusit sa o loveasca cu parte stanga s-a rasucit pe sosea sau :?: bine ca nu a fost mai grav sunt atatia care au murit in urma unui impact cu un stalp pe drumul ala.

ICE-M@N 18-10-12 12:11

pai venea dinspre Deva catre Hunedoara, a avut viteza in curba aia( cine stie ce anvelope bune avea) , a derapat si s-a rasucit, chiar cand au ajuns ambulantele ( ca erau doua la fata locului) am trecut si eu pe acolo, cand am ajuns la semafoare la Sintuhalm atunci venea si politia.

blackjack 18-10-12 15:19

bine ca a scapat ... poate ii vine mintea la cap sa mearga mai incet mai ales cand ii drumu umed

All times are GMT +2. The time now is 00:40.

- Copyright 2026 4Tuning