![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
ps...cine a vazut azi noapte cursa de us moto gp??? o f ffff tare :D:D |
Iti dai seama ca eu am asteptat toata ziua sa inceapa mai repede cursa asta, diferenta de fus orar, ce sa-i faci. La ce somn ma luase cand a inceput, dupa prima curba am sarit din pat, nu am vazut de mult timp asa duel
|
Quote:
|
Da a vazut cineva prima emisiune Drive Alive de la Actual TV?
|
eu nu am vazut...
la ce ora se difuzeaza si in ce zi? eventual si reluarea ? |
Nu este nici un secret referitor la intalnirea celor din Clubul Dacia Logan din Piatra Neamt. Sambata trecuta a fost a doua intalnire. La prima am fost si eu prezent (ca si membru) si am ramas placut impresionat. Nu tu separatisme, bisericute etc. Poate si datorita faptului ca fiind vorba de Logan, pretentiile trebuie lasate acasa. Au venit si cativa membri NSL aflati in trecere si au vazut despre ce este vorba.
Oricine este binevenit, atata timp cat discutiile si interesele nu conturba clubul nou infiintat. |
Quote:
|
Quote:
Au vreun forum ceva? |
Problema e cam in felul urmator:
Clubul 4Tuning Piatra Neamt are in proportie de 90% membri ale caror masini au vizibile urme de tuning pe ele, pe cand cei cu Loganizatele sunt aproape cum au iesit pe poarta fabricii! Eu voi vorbi cu ceilalti membri si daca doresc, vor participa, cu toate ca sunt sigur ca stiu (unii dintre ei) de existenta acestui club (4tuning) in P. Neamt. |
nu`i vba despre niciun club 4 tuning... 4 tuning e o comunitate....din care fac parte toti pasionatii de masini si tuning indiferent din ce club auto fac parte.... in 4 tuning intra toate cluburile din tara... :P
|
Asta se stia.....!! dar totusi muti confunda si fac o mare greseala!!
|
Eu asa am perceput ideea, pt. ca altfel s-ar numi ,,Comunitatea pasionatilor auto". Mie denumirea de ,,tuning" imi spune cu totul altceva.... Dar in fine, voi propune Clubului Logan ideea voastra.;)
|
Pasionati de fenomenul auto cred ca sunt toti, inca de la varsta la care conduc din bratele lui taticu sau fac colectie de machete, cu care se joca pe mocheta din sufragerie. Pasionati de tuning in adevaratul sens nu am vazut prea multi care sa se evidentieze prin ceva, macar ca si cunostinte in domeniu, daca financiar nu e posibil.
|
Quote:
|
Nu ar fi rau daca am putea intemeia un club!!
|
Cluburi sunt ...iar cu numele de 4Tuning ..nu prea cred ...
|
Nu la asta ma refeream .....ar fi bine daca am face un club al nostru!!! Si cand zic al nostru stii bine la cine ma refer!!!
|
De actiune si atmosfera de ''tuning'' ducem lipsa, ce club va trebuie acuma, avem si tare multe masini facute
|
vinerea asta la intalnire iar se filmeaza nu?? dar inafara de masinile modificate...arunca makar 1 cadru si peste celelalte masini din comunitate k sa stiu sa ma uit si eu la emisiune:D
|
vrei sa-ti faci masina vedeta TV ?:)....
|
Daca erati atenti la ce am spus si la ce s-a discutat ati fi inteles ca s-a facut filmarea cu toata lumea care era in parcare ...si cu cadre generale cu toate masinile;)
Daca vrei diseara vino cu mine si ai sa vezic e indicatii ii mai dau cameramanului ;) |
Quote:
app speram k azi ne va ajuta si vremea!! |
Unde asi putea gasi piese pentu un Golf 3??
|
Treci pe la magazin...;)
|
Nu pentru tuning.....
|
Avem si piese auto;)
|
Si eu am si mai sunt vreo cativa, dar oare cum este sa ai masina si sa nu stii de unde sa-ti cumperi piese?
|
Masina abia am achizitonato......piese stiu de unde sa cumpar dar v-am intrebat si pe voi sa vad ce preturi aveti!! Daca e mai eftin logic iau de la voi!!
|
Ca sfat, in general ma refer, de fiecare data cand ai nevoie de o piesa si e de o valoare un pic mai mare, nu merge in acelasi loc unde ai gasit odata mai ieftin, fiecare are reteaua lui de distributie. Uneori e mai ieftin, alteori poate fi mai scump, incearca peste tot, pana te convingi de seriozitatea unuia si in momentul in care ai devenit client, vei beneficia si de avantajele fidelizarii
|
Referitor la ce spune Jonson: Atentie mare la mag. Zetec unde au preturi mici iar piesele nu sunt INTOTDEAUNA de cea mai buna calitate.
|
Quote:
|
Hmmmm, Opel Darmanesti, am avut o experienta neplacuta cu cei de acolo, nu la calitatea pieselor, cat la profesionalismul acestora si cunostintele tehnice auto ale acestora. De exemplu am dat comanda de segmenti standard, garnitura de chiulasa, garnitura baie ulei, garnitura baie cutie viteze, garnitura capac culbutori, garnitura delco toate pt. Opel Astra 92 si mi-au adus segmenti la R1, garnitura capac de Vectra, garnitura chiulasa alt model (habar n-am de la ce model), deci inca o intarziere de 3 zile din cauza habarnismului unora. Si astea toate cu talonul in mana.
|
Quote:
|
sal .. o intrebare am baietii .. exista in piatra vreun loc unde se pot repara fisurile din parbrize ?
|
Da, exista...nu stiu exact unde dar stiu ca exista un loc...ca a fost taikmiu acolo si ia rezolvat parbrizul ;) Mai multe detalii iti dau baietii din Piatra Nt.
|
am si eu o intrebare:cum pot sa scot o iesire pt Ipod la un passat cu casetofon din fabrica?stie cineva daca se poate?
|
cu o caseta adaptoare
|
Quote:
|
Quote:
hai ma chiar nu stie nimeni ? mie naspa sa merg asa cu parbrizu :) |
da-l jos daca tie rusine :))