![]() |
Re: Street Legal Racing Redline - Help
Salut, am si eu o problema, la fiecare masina pe care o fac nu ii gasesc evacuarea, gasesc decat finala, dar evacuarea nu...
Am facut: BMW E36, E46, E60, E92. E39, VW GOLF 2, BMW F13 M6, AUDI S4 B6 si nu gasesc evacuarile deloc, doar finalele. Stiti cumva cum fac sa le gasesc evacuarile? Exista vreun patch ceva? |
De vina probabil sunt modurile pe care le-ai pus, unele au acea parte de evacuare, altele folosesc doar finalele.
|
Scuze de dublu post dar mai am o problema...
Vreau sa imi pun numar de inmatriculare si nu prea reusesc, numar de inmatriculare am mai demult, mi l-a facut cineva pe celalalt topic pentru slr, e in format png, il iau si il copiez in folderul cu jocul, in decals, textures, catalog si apoi in folderul animals. Intru in joc si nu imi apare, adica imi apare un patratel transparent, dar nimic. Imi mai trebuie sa pun ceva undeva? |
Cu V8-ul de BMW si niste numere rosii ma ajuta si pe mine cineva ?
|
Salut, am si eu o problema, am facut cum zice in totoriale, youtube, forumuri etc. Copiez folderul si fisierul rpk, dar nu pot gasi masina in joc, am dat sa avanseze zile, am cautat si la masini noi si uzate
|
:!:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut am si eu o problema am instalat patch 2.3.0 LE si cand intru in joc imi da stopped working
Am incercat si cu run as administrator si cu compatibility win xp si nimic Am windows 7 |
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un E30 cabrio:lol::lol::lol::-P
|
Salutari are sa imi dea si mie cineva un link de la un SLRR mai Stabil si cu niste moduri de baza ?
Multumesc frumos ! :) |
Intri pe vstanced, iei versiunea lu' BB93 si aia e.
Moduri gasesti si pe vstanced si modzona |
Are cineva de pe aici un vw golf 4 pentru versiunea 2.2.1 MWM , daca da il rog frumos sa il urce ! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
- Copyright 2026 4Tuning