Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing Redline - Help (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/288862-street-legal-racing-redline-help.html)

gr3cu 28-01-15 13:20

Re: Street Legal Racing Redline - Help

Salut, am si eu o problema, la fiecare masina pe care o fac nu ii gasesc evacuarea, gasesc decat finala, dar evacuarea nu...

Am facut: BMW E36, E46, E60, E92. E39, VW GOLF 2, BMW F13 M6, AUDI S4 B6 si nu gasesc evacuarile deloc, doar finalele. Stiti cumva cum fac sa le gasesc evacuarile? Exista vreun patch ceva?

batman 28-01-15 14:34

De vina probabil sunt modurile pe care le-ai pus, unele au acea parte de evacuare, altele folosesc doar finalele.

gr3cu 29-01-15 00:34

Scuze de dublu post dar mai am o problema...

Vreau sa imi pun numar de inmatriculare si nu prea reusesc, numar de inmatriculare am mai demult, mi l-a facut cineva pe celalalt topic pentru slr, e in format png, il iau si il copiez in folderul cu jocul, in decals, textures, catalog si apoi in folderul animals. Intru in joc si nu imi apare, adica imi apare un patratel transparent, dar nimic. Imi mai trebuie sa pun ceva undeva?

Tis-ul 07-02-15 13:10

Cu V8-ul de BMW si niste numere rosii ma ajuta si pe mine cineva ?

Cosmin_nnn 11-02-15 23:26

Salut, am si eu o problema, am facut cum zice in totoriale, youtube, forumuri etc. Copiez folderul si fisierul rpk, dar nu pot gasi masina in joc, am dat sa avanseze zile, am cautat si la masini noi si uzate

R.Equinox 12-02-15 13:59

:!:
Quote:

Originally Posted by Cosmin_nnn (Post 5779988)
Salut, am si eu o problema, am facut cum zice in totoriale, youtube, forumuri etc. Copiez folderul si fisierul rpk, dar nu pot gasi masina in joc, am dat sa avanseze zile, am cautat si la masini noi si uzate

Unde pui foderu si rpk-ul?

Cosmin_nnn 12-02-15 17:11

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5780071)
:!:

Unde pui foderu si rpk-ul?

In cars/racers puneam dar nu aparea nicicum. Am gasit pana la urma lat joc cu MWM gata instalat si acum merge, mersi, la mine nu mergea in nici un fel

R.Equinox 12-02-15 18:37

Quote:

Originally Posted by Cosmin_nnn (Post 5780117)
In cars/racers puneam dar nu aparea nicicum. Am gasit pana la urma lat joc cu MWM gata instalat si acum merge, mersi, la mine nu mergea in nici un fel

Ma bucur ca ai reusit.:-)

SonNNy 07-05-15 13:02

Salut am si eu o problema am instalat patch 2.3.0 LE si cand intru in joc imi da stopped working
Am incercat si cu run as administrator si cu compatibility win xp si nimic
Am windows 7

BujieBaaa 23-05-15 12:25

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un E30 cabrio:lol::lol::lol::-P

Rid3r*RaCe 05-07-15 18:31

Salutari are sa imi dea si mie cineva un link de la un SLRR mai Stabil si cu niste moduri de baza ?
Multumesc frumos ! :)

Tis-ul 05-07-15 20:57

Intri pe vstanced, iei versiunea lu' BB93 si aia e.
Moduri gasesti si pe vstanced si modzona

CT93RZV 29-03-17 21:20

Are cineva de pe aici un vw golf 4 pentru versiunea 2.2.1 MWM , daca da il rog frumos sa il urce ! :)

All times are GMT +2. The time now is 17:26.

- Copyright 2026 4Tuning