Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12 TRS - On Steffan - DJ 63 CRO (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/28735-oltcit-club-12-trs-on-steffan-dj-63-cro.html)

Gabi 31-05-10 00:00

Re: Oltcit Club 12 TRS - DJ-63-CRO - Pimpim Pink

Acum vreun an de zile spuneam, mai īn glumă, mai īn serios
Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2294520)
Eu l-aş fi făcut roz :roll: :lol:

şi īntr-un final s-a īntāmplat !

Felicitări Laure ! Arată fantastic maşina ! :peace:

ME.Beast 31-05-10 00:01

re: Oltcit Club 12 TRS - On Steffan - DJ 63 CRO

bravo bă..
aștept să o văd live..īmi place pānă acum :p
felicitările de rigoare! a meritat timpul așteptat...!
salut,

Laure2fast 31-05-10 07:21

Quote:

Originally Posted by bobocu91 (Post 3402953)
Frumos...dar vorba cui zise "parca prea de fete". :P

Merita toate laudele, se vede ca ai muncit la ea.
Intrebare: ai dat geamurile jos cand ai vopsito? (ma refer la parbriz, luneta si laterale spate):D

Multa bafta, astept cu nerabdare sa o vad live. :shock:

cam multe intrebari fara rost...normal ca am dezechipat-o total cand am vopsit-o...
merci la toti

ME.Beast 31-05-10 08:17

pentru toată lumea, care are suspiciuni īn legatură cu pozele.
sunt fake!
este doar o păcăleală ieftină.....
pozele au fost editate in photoshop!

glumeam :D
am vazut mașina LIVE, acum 10 minute. pozele chiar MINT! nici nu se compară cu ceea ce este defapt īn realitate!

myky99 31-05-10 09:50

Quote:

Originally Posted by ME.Beast (Post 3403301)
pentru toată lumea, care are suspiciuni īn legatură cu pozele.
sunt fake!
este doar o păcăleală ieftină.....
pozele au fost editate in photoshop!

glumeam :D
am vazut mașina LIVE, acum 10 minute. pozele chiar MINT! nici nu se compară cu ceea ce este defapt īn realitate!

ba cand eu v-am zis ca nu poti sa iti dai seama ce culoare e :)) cica e mihnea nebun ..nu nu :)):))
e bestiala in pm .....
recaro-u face toti banii:))=

REPTYLE 31-05-10 21:48

superba !!

electric_style 31-05-10 23:15

ba vere te vazui acum pe seara pe calea bucuresti (eu eram pe partea cealalta)...deci era sa-l bubui pe unu in "cwr" uitandu-ma la bomboana ta !!! deci e criminala vopseaua !!! ai stat tu ceva la cutie cu ea...dar si cand ai scos-o...a explodat bomba !!! inca o data felicitari !!!:D

Laure2fast 01-06-10 07:15

merci merci..

GJ 64 GAB 01-06-10 12:54

Laureee poze, poze... s-o admirăm īn toată splendoarea ei :D

Spark 01-06-10 15:41

am zis eu ca trebuie schimbat numele threadului si s-a facut

acuma schimba si semnatura :lol:

b01uxd 01-06-10 16:25

da nu e cam...roz?...adica nu stiu joasa jante late bad boy....per total agreziva, rozu imi inspira total opusu agresivitatii.

ME.Beast 01-06-10 17:46

pozele mint și dacă n-ar minții...agresivitatea nu constă īn culoarea mașinii.
īn realitate se vede altfel...:)
așteaptă niște poze mai reușite și ai să vezi diferența :)

Laure2fast 01-06-10 18:51

hai ca maine o vopsesc iar ca nu e prea agresiva asa....
poze nu o sa mai pun ca n-am ce sa mai arat..

Danutz Bratosin 01-06-10 19:06

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 3408162)
hai ca maine o vopsesc iar ca nu e prea agresiva asa....
poze nu o sa mai pun ca n-am ce sa mai arat..

Ma, tu lasa gura lumii si pune cateva poze aici sa vada oamenii ce agresiva e:twisted:

RideTheRiddle 04-06-10 12:17

ciudata e ma :shock: abia astept sa o vad live florin salam ca din poze nu iti dai seama de nimic, in prima poza e roz, in a doua alba, de aproape e mov si pun pariu ca daca o vad pe viu nu e deloc ca in poze :D
intradevar nu mai e deloc agresiv, acum e bling bling ! 8) am mai zis-o si sustin, tu esti puuuuuuuuuuuuutin nebun :D

DJ-01-CEW 04-06-10 14:47

cum se defineste o culoare agresiva? Vreau sa imi vopsesc si eu masina agresiv. Daca o vopsesc agresiv cati cai castig?........Terminati cu prostiile....culoare este mult prea tare.

nyckolas_77_nks 04-06-10 19:29

Quote:

Originally Posted by DJ-01-CEW (Post 3415923)
cum se defineste o culoare agresiva? Vreau sa imi vopsesc si eu masina agresiv. Daca o vopsesc agresiv cati cai castig?........Terminati cu prostiile....culoare este mult prea tare.

am vazut si eu masina zilele astea si este frumoasa (culoarea cat si masina). acum lumea este impartita ca in orice domeniu ,unora le place mai mult negru, altora galben si tot asa...ideea este ca masina e prea frumoasa indiferent ce culoare este si ce culoare va fii.............bravo!;)

vica007 04-06-10 23:22

Masina trebuie vazuta LIVE si dupa va puteti da cu parerea..pana atunci va zic ca nu are nici un rost..ca va schimati radical parerea......super super culoare,nu iti vine sa iti mai iei ochi de la ea cand o vezi pe strada...Bafta in continurea si fara incidente ca e pacat..

miniMo 05-06-10 21:36

salut....masina arata foarte bine cu noua culoare,...daca o vezi in poze nu pare cine stie ce dar in realitate e super....eu o vazui azi in brazda si imi placu la nebunie...as vrea sa arate si a mea macar pe jumatate ca a ta...bafta si ai grija de ea ...;);)...

Acc3l3ratoR 06-06-10 00:27

pacat ca nu o pot vedea in persoana.....:sad:

Pune si tu niste poze facute cu un aparat mai a'catarii... ;)

electric_style 06-06-10 20:11

8 Attachment(s)
live...chiar nu stii ce culoare e:shock: !!! dar oricum ar fi... masina in tot ansamblul ei este C R I M I N A L A :twisted: !!! ps: pozele nu spun totul....

Danutz Bratosin 06-06-10 20:36

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3420885)
live...chiar nu stii ce culoare e:shock: !!! dar oricum ar fi... masina in tot ansamblul ei este C R I M I N A L A :twisted: !!! ps: pozele nu spun totul....

Bre Laure, acu parca masca aia nu da bine cu, culoarea asta:lol: n-ar da mai bine spoilerele vopsite in culoarea masinii?

D0ryN 06-06-10 22:31

Cu stopurile nu poti face nimic?

electric_style 07-06-10 01:38

lasati omul sa-si termine treaba...pentru ca masina nu e inca gata 100% (desi nu cred ca va fi gata vreodata:D , tot timpul mai e loc de cate ceva) !!! haideti sa incercam sa nu fim carcotasii !!! lasati prostiile si posturile aiurea...ca nu-si au rostul !!! ceea ce-a facut Laure cu masina asta...va ramane istorie pentru toti pasionatii Oltcitului !!! cei ce au vazut masina "pe viu" au avut numai cuvinte de lauda...!!! masina are reflexe de perla : mov ,roz , alb si verde...numai cand straluceste soarele iti dai seama de calitatea si frumusetea vopselei !!! din partea mea numai cuvinte de lauda...JOS PALARIA :clap:

dRR-XWX 07-06-10 11:03

ba eu zic sa iei '"doo" spray-uri si sa o faci inapoi negru mat, ca ai vazut cati fani aveai atunci...:lol:

Danutz Bratosin 07-06-10 11:50

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 3422348)
ba eu zic sa iei '"doo" spray-uri si sa o faci inapoi negru mat, ca ai vazut cati fani aveai atunci...:lol:

Crezi ca acu nu are?:twisted:

dRR-XWX 07-06-10 11:55

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 3422495)
Crezi ca acu nu are?:twisted:

pai cu ea asa... roz... nici macar nu e agresiva... parca e de femei...
auzi... cu masina asta se filmeaza partea a 3-a de la pink panther?:oops:

myky99 07-06-10 12:46

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 3422510)
pai cu ea asa... roz... nici macar nu e agresiva... parca e de femei...
auzi... cu masina asta se filmeaza partea a 3-a de la pink panther?:oops:

nu ba , cica merge la green monster :)

miniMo 07-06-10 12:56

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 3420942)
Bre Laure, acu parca masca aia nu da bine cu, culoarea asta:lol: n-ar da mai bine spoilerele vopsite in culoarea masinii?

daca ar vopsii spoilerele nu ar da la fel de bn ca cele originale...credema...la ora actuala masina arata destul de bn...si dupa cate am inteles trage binisor...dar nu e o masina de liniute...eu unu nu as bagao...;)

myky99 07-06-10 12:59

Quote:

Originally Posted by miniMo (Post 3422694)
daca ar vopsii spoilerele nu ar da la fel de bn ca cele originale...credema...la ora actuala masina arata destul de bn...si dupa cate am inteles trage binisor...dar nu e o masina de liniute...eu unu nu as bagao...;)

vor ramane negre ;) asa e cel mai bine .... masina trage bine bine de tot chiar si cu 9j !;)

dog99 07-06-10 15:56

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 3401058)
cam asa a iesit :

smechera rau culoarea;) felicitarii

Dj-78-KBK 07-06-10 16:04

senzatieeeee!!!!
:peace::peace:
bv Laure,

cata666 07-06-10 16:14

felicitari pt munca depusa la oltcit...era foarte frumos inainte....acum sincer e naspa rau de tot..culoarea este aiurea grav nu se potriveste cu nimic...sper sa nu te superi...bafta!

darck_angel64 07-06-10 16:21

Quote:

Originally Posted by cata666 (Post 3423297)
felicitari pt munca depusa la oltcit...era foarte frumos inainte....acum sincer e naspa rau de tot..culoarea este aiurea grav nu se potriveste cu nimic...sper sa nu te superi...bafta!

adevarul e ca era mult mai tare inainte...

ALEX_BZN 07-06-10 16:33

si mie imi placea mai mult inainte..pana la urma e masina lui si trebuie sa ii placa lui...oricum indiferent de culoarea ei masina are linie si arata bine..deci aici vorbim ca nu ne place culoarea nu masina.

dRR-XWX 07-06-10 16:45

Normal ca nu o sa le placa la toti culoarea masinii, jantele, proprietarul.... ca deh... asa sunt romanii. Cati dintre voi ati facut macar 1/4 ( un sfert ) din ce a facut Laure, la masina lui( ma refer la munca ) ? Cati dintre voi ati bagat atatia bani intr-o masina, care altii o duc la remat? Macar pentru asta, trebuie apreciat. Nu cred ca si-a facut masina pentru niciunul de pe forum. A facut-o pentru el. Numai pentru asta trebuie sa ai respect pentru Laure. Bravo.

ALEX_BZN 07-06-10 16:53

Mie imi place masina..culoarea nu e pe gustul meu..nu am zis nimic de munca lui...bv lui si atat, ca nu am fost cu el cand a muncit la masina...nu am de unde sa stiu...in fine.....gusturile nu se discuta. E forum unde ne dam cu parerea...pro si contra...nu se poate sa avem toti aceleasi gusturi...mai bine ne expunem ideile si bune si rele ca poate tine cont de ele.

myky99 07-06-10 17:01

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 3423420)
Mie imi place masina..culoarea nu e pe gustul meu..nu am zis nimic de munca lui...bv lui si atat, ca nu am fost cu el cand a muncit la masina...nu am de unde sa stiu...in fine.....gusturile nu se discuta. E forum unde ne dam cu parerea...pro si contra...nu se poate sa avem toti aceleasi gusturi...mai bine ne expunem ideile si bune si rele ca poate tine cont de ele.

gusturi gusturi frate.....dar pana la a spune " e naspa rau de tot " e cale lunga !

cata666 07-06-10 17:25

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 3423420)

ai mare dreptate alex...gusturile sunt gusturi...si punct...
oricum a muncit la masina si am mai spus il respect pt asta;)...

myky99---- cand am zis naspa rau m-am referit la culoare nu la masina;)

7thRaven 07-06-10 18:24

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 3423401)
Normal ca nu o sa le placa la toti culoarea masinii, jantele, proprietarul.... ca deh... asa sunt romanii. Cati dintre voi ati facut macar 1/4 ( un sfert ) din ce a facut Laure, la masina lui( ma refer la munca ) ? Cati dintre voi ati bagat atatia bani intr-o masina, care altii o duc la remat? Macar pentru asta, trebuie apreciat. Nu cred ca si-a facut masina pentru niciunul de pe forum. A facut-o pentru el. Numai pentru asta trebuie sa ai respect pentru Laure. Bravo.

Ce-mi plac oamenii care sar de parca ai spune de masina lor...
Ce-ai scris tu aici, n-are nici o treaba cu ce au zis oamenii mai devreme.
Multi au spus ca nu le place culoarea. Nu s-a legat nimeni de cata munca a depus Laure la masina sau la bani.
Si ce zici tu, ca si-a facut masina doar pentru el... pai atunci nu mai avea topic aici.

All times are GMT +2. The time now is 02:14.

- Copyright 2026 4Tuning