![]() |
Re: Oltcit Club 12 TRS - DJ-63-CRO - Pimpim Pink
Acum vreun an de zile spuneam, mai īn glumă, mai īn serios
Quote:
Felicitări Laure ! Arată fantastic maşina ! :peace: |
re: Oltcit Club 12 TRS - On Steffan - DJ 63 CRO
bravo bă..
aștept să o văd live..īmi place pānă acum :p felicitările de rigoare! a meritat timpul așteptat...! salut, |
Quote:
merci la toti |
pentru toată lumea, care are suspiciuni īn legatură cu pozele.
sunt fake! este doar o păcăleală ieftină..... pozele au fost editate in photoshop! glumeam :D am vazut mașina LIVE, acum 10 minute. pozele chiar MINT! nici nu se compară cu ceea ce este defapt īn realitate! |
Quote:
e bestiala in pm ..... recaro-u face toti banii:))= |
superba !!
|
ba vere te vazui acum pe seara pe calea bucuresti (eu eram pe partea cealalta)...deci era sa-l bubui pe unu in "cwr" uitandu-ma la bomboana ta !!! deci e criminala vopseaua !!! ai stat tu ceva la cutie cu ea...dar si cand ai scos-o...a explodat bomba !!! inca o data felicitari !!!:D
|
merci merci..
|
Laureee poze, poze... s-o admirăm īn toată splendoarea ei :D
|
am zis eu ca trebuie schimbat numele threadului si s-a facut
acuma schimba si semnatura :lol: |
da nu e cam...roz?...adica nu stiu joasa jante late bad boy....per total agreziva, rozu imi inspira total opusu agresivitatii.
|
pozele mint și dacă n-ar minții...agresivitatea nu constă īn culoarea mașinii.
īn realitate se vede altfel...:) așteaptă niște poze mai reușite și ai să vezi diferența :) |
hai ca maine o vopsesc iar ca nu e prea agresiva asa....
poze nu o sa mai pun ca n-am ce sa mai arat.. |
Quote:
|
ciudata e ma :shock: abia astept sa o vad live florin salam ca din poze nu iti dai seama de nimic, in prima poza e roz, in a doua alba, de aproape e mov si pun pariu ca daca o vad pe viu nu e deloc ca in poze :D
intradevar nu mai e deloc agresiv, acum e bling bling ! 8) am mai zis-o si sustin, tu esti puuuuuuuuuuuuutin nebun :D |
cum se defineste o culoare agresiva? Vreau sa imi vopsesc si eu masina agresiv. Daca o vopsesc agresiv cati cai castig?........Terminati cu prostiile....culoare este mult prea tare.
|
Quote:
|
Masina trebuie vazuta LIVE si dupa va puteti da cu parerea..pana atunci va zic ca nu are nici un rost..ca va schimati radical parerea......super super culoare,nu iti vine sa iti mai iei ochi de la ea cand o vezi pe strada...Bafta in continurea si fara incidente ca e pacat..
|
salut....masina arata foarte bine cu noua culoare,...daca o vezi in poze nu pare cine stie ce dar in realitate e super....eu o vazui azi in brazda si imi placu la nebunie...as vrea sa arate si a mea macar pe jumatate ca a ta...bafta si ai grija de ea ...;);)...
|
pacat ca nu o pot vedea in persoana.....:sad:
Pune si tu niste poze facute cu un aparat mai a'catarii... ;) |
8 Attachment(s)
live...chiar nu stii ce culoare e:shock: !!! dar oricum ar fi... masina in tot ansamblul ei este C R I M I N A L A :twisted: !!! ps: pozele nu spun totul....
|
Quote:
|
Cu stopurile nu poti face nimic?
|
lasati omul sa-si termine treaba...pentru ca masina nu e inca gata 100% (desi nu cred ca va fi gata vreodata:D , tot timpul mai e loc de cate ceva) !!! haideti sa incercam sa nu fim carcotasii !!! lasati prostiile si posturile aiurea...ca nu-si au rostul !!! ceea ce-a facut Laure cu masina asta...va ramane istorie pentru toti pasionatii Oltcitului !!! cei ce au vazut masina "pe viu" au avut numai cuvinte de lauda...!!! masina are reflexe de perla : mov ,roz , alb si verde...numai cand straluceste soarele iti dai seama de calitatea si frumusetea vopselei !!! din partea mea numai cuvinte de lauda...JOS PALARIA :clap:
|
ba eu zic sa iei '"doo" spray-uri si sa o faci inapoi negru mat, ca ai vazut cati fani aveai atunci...:lol:
|
Quote:
|
Quote:
auzi... cu masina asta se filmeaza partea a 3-a de la pink panther?:oops: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
senzatieeeee!!!!
:peace::peace: bv Laure, |
felicitari pt munca depusa la oltcit...era foarte frumos inainte....acum sincer e naspa rau de tot..culoarea este aiurea grav nu se potriveste cu nimic...sper sa nu te superi...bafta!
|
Quote:
|
si mie imi placea mai mult inainte..pana la urma e masina lui si trebuie sa ii placa lui...oricum indiferent de culoarea ei masina are linie si arata bine..deci aici vorbim ca nu ne place culoarea nu masina.
|
Normal ca nu o sa le placa la toti culoarea masinii, jantele, proprietarul.... ca deh... asa sunt romanii. Cati dintre voi ati facut macar 1/4 ( un sfert ) din ce a facut Laure, la masina lui( ma refer la munca ) ? Cati dintre voi ati bagat atatia bani intr-o masina, care altii o duc la remat? Macar pentru asta, trebuie apreciat. Nu cred ca si-a facut masina pentru niciunul de pe forum. A facut-o pentru el. Numai pentru asta trebuie sa ai respect pentru Laure. Bravo.
|
Mie imi place masina..culoarea nu e pe gustul meu..nu am zis nimic de munca lui...bv lui si atat, ca nu am fost cu el cand a muncit la masina...nu am de unde sa stiu...in fine.....gusturile nu se discuta. E forum unde ne dam cu parerea...pro si contra...nu se poate sa avem toti aceleasi gusturi...mai bine ne expunem ideile si bune si rele ca poate tine cont de ele.
|
Quote:
|
Quote:
oricum a muncit la masina si am mai spus il respect pt asta;)... myky99---- cand am zis naspa rau m-am referit la culoare nu la masina;) |
Quote:
Ce-ai scris tu aici, n-are nici o treaba cu ce au zis oamenii mai devreme. Multi au spus ca nu le place culoarea. Nu s-a legat nimeni de cata munca a depus Laure la masina sau la bani. Si ce zici tu, ca si-a facut masina doar pentru el... pai atunci nu mai avea topic aici. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:14. |
- Copyright 2026 4Tuning