![]() |
Re:
Quote:
ce stiu ei?! ei sunt cu capul....e vina sistemului!!!!! clar.... 5 pinguini se jucau barbut knd esofagul caprei a explodat si marmota nu mai posta poze cu prietenea/prietenele :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: on topic totusi :) go go go |
cred ca ar fi bine sa incepeti sa postati si voi poze cu o anumita sigla pe ele ca sa nu mai poata fi copiata...tocmai am vazut poza postata de minirally cu amica ei, postata de un pustan de 13-14 ani ca fiind o poza cu prietena lui :roll: ....minirally dak vrei iti dau link-ul pe pm :roll:
|
Re:
Quote:
|
Labari terminati sa moara masa... :x si pe deasupra ala mai e si membru intr-un \"club auto\" ... :x :evil: :evil: ...
|
pai cine-i ?
spune-ne si noua... si pe ce forum? k mor d curiozitate cine se lauda in gura mare... |
Re:
Quote:
|
spui tu sau spun eu cine-i personajul? :lol:
|
:roll: :roll: :roll:
vb cu mine? si daca da despre ce ? nu pricep ce personaj..... ? despre vb tu akolo ? |
Re:
Quote:
|
:paper: OK
|
pai si care e ala? :D
|
conteaza ??? da-l in ma-sa ... sa moara :D
bagati poze :D cu fetele voastre...lasati-i pe labari ! |
aleks...zi cine e :)
sa moara de rusine p aici :twisted: :twisted: :twisted: |
am aflat cine e si am verificat informatia, care s-a dovedit a fi corecta.
daca spun cine e, il pun rau cu el pe cel care mi-a spus, asa ca nu-mi apartine decizia... sorry, intrebati-l pe cel care a lansat informatia, el e singurul in masura sa decida :wink: |
1 Attachment(s)
o colega..
|
nu mi se pare cine stie ce popoul ei
|
Re:
Quote:
|
frumoasa la fatza foc e colega asta a ta :lol: :lol:
|
e poza si cu moaca pe paginile anterioare:)
|
1 Attachment(s)
nothing intresting....
ps:not really something.....dar e misto ideea :D |
mare cur .. ala din stanga ..
marfa :D :D cat despre poza de mai sus .. de si mai sus .. o fii curu ala bun =)) da .. unghiu din care e pozat lasa de dorit .. pana una alta .. bishop ... arata-le ma nene cum trebuie sa arate un cur .. u know ... despre ce vbesc .. pozele cu .. ea .. :D |
Nu ma tenta... :D Dar hai ca vad.. poate le pun.. dar cenzurate in rest... ca nu vreau sa mor desi slabe sanse sa ajunga ea pe site aici... :D
|
Re:
Quote:
|
Pai la asta ma gandeam.. .oricum... credeti-ne pe cuvant.. are un fund competitiv bine celui din filmuletul de acum cateva pagini.. parerea mea.. mult mai belea.. si nu are acele \"aripioare\" pe picioare cum are tipa din film...
|
cenzureaza restul si uimeste-ne 8)
:lol: :lol: |
hai, hai, ca la cata reclama ai facut.... :lol:
|
shhht , bishop doarme , e beat mort :)) dupa petrecerea de aseara .. :P
eu am vazut pozele .. masluit putin ... :) curu tipei asteia ar arata .. cel putin la fel de bine ca ... curu tipei aleia de acum cateva pagini .. pe bune eu am ramas ... masca .. atunci cand am vazut cam ce si cum |
Iar m-ai dat de gol... :lol:
|
Iar n-ai pus pozele :P
:lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
fara numar.... :lol: :lol: :lol: mai ziceti ceva ???
|
da....trebuie sa te prezinti la decapitare :twisted: ..... :lol: (glumeam si eu... :roll: )
|
cine e ? :)
|
dupa expresia fetei zici ca era in al 9`lea cer :))
|
doar al9-lea ?? :lol: :lol:
era o animatoare de la party insomnia :twisted: |
fara numar ha ? :D
draguta fata :D |
Michael macar stii cum o cheama?
:twisted: :twisted: :twisted: |
mai conteaza ?
il iubeste femeileeeeeeeee :D :twisted: |
Re:
Quote:
|
ahahahh
il iubeste femeileeeeeeeeeeeee tare rau michael .. parea fericita tipa . .ca are onoarea sa faca poza cu tine .. sa mor .. tu .. erai gen .. alta pitzipoanca .. :lol: |
pei da ma da ele sunt platite sa zambeasca :D daca sunt animatoare :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning