![]() |
Re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Quote:
M-am uitat dupa codul de sasiu in EPC, poate nu are, dar acolo apare ca ar avea asa ceva... |
Salutare! Sunt posesorul unui Fiat Punto Classic motor 1.2 60 de ponei:), an fabricatie 2007, benzina. Acuma cateva zile m-am trezit cu toba rupta datorita ploilor si mai ales ruginii! A-si dori un sfat in ceea ce priveste aceasta toba.... sa fac o investitie buna sa-mi pun o toba de inox sa nu mai am treaba cu dansa NEVER sau sa pun tot aceeasi toba cum a fost pe masina adica stock? Subliniez faptul ca toba stock cum a iesit masina din fabrica e dintr-o bucata..... nu din 2 bucati cum au mai crezut altii! Astept pareri!:D
|
Doua intrebari:
1) stiti de unde as putea cumpara un soclu de bec P15 (H15 cred), specific Golf VI - Golf Plus (banuiesc si altele), care are faza lunga si lumina de zi? Sau eventual unde as gasi la dezmembrari o masina de la care as putea lua? 2) Puteti sa imi recomandati pe cineva din Iasi care desface faruri (la cald) si le poate vopsi pe interior? Merci! |
Hello!
In Iasi, gasesc sa cumpar o macheta de Peugeot 207 CC? Daca DA de unde? |
Quote:
|
Unde pot rolui doua jante de tabla,un loc mai serios?
|
Cineva care sudeaza inox?Trebuie sa pun o toba, inafara de Slip ca el are un program cam incarcat pana sapt viitoare. Ms
|
Salut,
Caut si eu un sfat bun :)... Daca poate cineva sa-mi recomande un atelier serios unde sa-mi instalez o alarma buna si niste senzori de parcare la preturi de oameni normali si instalare cu simt de raspundere. Masina, Opel Vectra B2 sedan din 2001. Mai caut un kit bixenon H7 la un pret foarte avantajos, chiar si second... Multumesc. |
1. H7 nu e BI ci e simplu. BI poate fi doar H4
2. La YV in Pacurari,in spate la OMV (fostul RAR). |
Salut, am sa merg la YV sa vad despre ce e vorba...ai experiente directe au ei?
Bixenonul simplu este H4, dar exista Lupe bixenon aftermarket care se intaleaza in orice soclu de far, inclusiv in H7, de care caut eu. :) |
Va salut,
-Va deranjez cu trei probleme pe care le am la masina: 1. Cifrele din bord nu mi se mai aprind noaptea (tzaigarele se aprind in schimb) si as vrea sa stiu un electrician bun in Iasi care poate sa-mi desfaca bordul - de obicei se pricep cei care schimba culoarea ceasurilor din bord: exista baieti din astia in Iasi? 2. As vrea sa stiu o firma care face polish-uri la faruri, dar una serioasa.Am inteles ca dupa polish unele firme aplica si un strat protector pe faruri (folie, sau ceva de genul), si as vrea asa ceva. 3. Exista firme prin Iasi care sa repare probleme la parbrize cauzate de pietricele? Am o mica crapatura, ca un paianjen, si am inteles ca unii aplica unele ceruri speciale cu niste aparate si le fac aproape invizibile.Stiti pe cineva in Iasi specializat pe asa ceva? Multumesc anticipat, mihail. |
Quote:
Pai ce vrei tu,e altceva :lol:Lupe bixenon bla bla bla chestii aftermarket ... succes cu vizibilitatea ce o vei avea dupa! :lol: @mihailSS - suna-ma pt polish la faruri 0740 962 971 oricand ! |
4 Attachment(s)
Unde se pot remedia aceste defecte fara a necesita revopsire? Vopseaua nu este afectata, sunt parti unde e "indoiata" tabla .
Astept recomandari. |
Nu le poti face asa simplu ... tabla este stramba, indoita, lovita ... ! "Se trag" la pistol dupa care intreaga operatiune de vopsire.
Eu unu asa vad din fotografiile tale ... |
Ori faci un drum pina la cluj (http://www.grindina.com/) ori unul pina la bucuresti (http://www.originalauto.ro/tinichigerie-fara-revopsire). Problema e ca la tine animalul care a dat cu cheia a apasat binisor.
Eu zic c-o scoti la una dintre cele doua firme, insa daca zgirietura e adinca fara un creion corector (pe cod de culoare de la dealer, sau standox dar e mai riscant ca nu ies totdeauna nuantele la astia) nu prea scapi. Dar macar n-o sa se mai vada asa urit. later edit: trimite-le pozele la cei doi pomeniti mai sus, insa acum m-am uitat la toate pozele si vad ca in tine a intrat ceva, sau ti-a cazut un copac. E greu sa scapi fara revopsire... :( |
Unde as putea repara/reconditiona 2 injectoare de PD in iasi ? Am vazut ca sermecom s-ar ocupa de asa ceva ... Se pricep ? Ca la turbosuflante am inteles de la niste prieten ca-s putin praf .
|
stie cineva unde as putea calibra o statie?
|
Ionut Socol 0752 404 328 si https://www.facebook.com/socoliasi?fref=ts
|
Unde pot incarca o instalatie cu freon si unde pot vopsi un hayon/haion la preturi decente ?
|
Freon - la mine, All Motors https://www.facebook.com/all.motors.iasi 0740 962 971
|
are cineva idee de unde pot lua un kit xenon h1 relativ ieftin si bun?
tencs |
CryS, ai sau aveti manometru de masurat presiunea din rampa la un benzinar?
|
Stiti unde as putea gasi in Iasi plasa tip fagure din plastic?
|
@laur994, vazusem prin bazar.
|
Daca in data de 12.02.13 s-au primit puncte de amenda + puncte penalizare ,teoretic in data de 12.08 ar trebui sa se anuleze , nu (6 luni)? Si in data 12.08 acelasi an s-au mai primit alte puncte de amenda/penalizare ,au scris 2 pe ambele casute....nu imi da seama pt ce is ( am primit amenda pentru nerespectarea culorii galbene si lipsa documente) se mai anuleaza cele din data de 12.02.13 sau se aduna ?
|
Se aduna si expira dupa alte 6 luni...
Nu se gaseste plasa din plastec in baza |
Quote:
|
Semafoarele au nebunii la cap.
A mai fost un caz in ziar tot acolo la sindicate, cu semaforul decalat. Pe CUG, 8 secunde de verde curat (fara galben), mergeam lejer, noaptea -- BUM rosu instant, fara 1 clipire de galben. Am oprit, le-am trimis respectul cuvenit responsabililor... |
Imi poate recomanda cineva un service mai bun dintre Sorana, Delcar si Rapid? Am luat un tampon in spate de la cineva care are asigurare la Euroins si acestia lucreaza numai cu Rvr si cele 3 service-uri de mai sus. Rvr il exclud din start dar dintre acestea 3 ce sa aleg? Dauna nu e mare...doar de vopsit bara spate si indreptat putin tabla de la roata de rezerva...
|
Quote:
|
Stie cineva un electrician in Iasi care imi poate schimba ceasurile la un golf 4? Immo 2 cu immo 3?
|
Quote:
Acuma am si eu o intrebare pentru restul. Are cineva idee de unde pot cumpara asa ceva in Iasi? Am vazut si pe la taximetristi la un moment dat.. http://www.motorvip.ro/produs/set-pe...speciale-logan http://www.motorvip.ro/uploads/photo...2010.56.34.jpg |
Quote:
|
este cineva in iasi care face prelungiri la capota gen bad-boy ? am nevoie de un raspuns azi va rog !
|
Salut.
Aveti idee unde in Iasi as putea gasi grile metalice (cromate sau negru mat) de protectie pentru ventilatoare de 12 cm ? La Dioda nu au deloc, iar la General System mai aveau o singura bucata. Mi-ar trebui cel putin 4. Ma gandesc poate ati vazut pe undeva din intamplare. Asa arata : http://www.mygarage.ro/attachments/s...0-mm-plexi.jpg |
Quote:
|
Imi poate spune cineva de unde as putea cumpara un kit de cabluri pentru subwoofer? De alimentare (+, - si 12v) si hi-low. Si eventual cineva care monteaza?
|
G-line(in Pacurari langa Petrom), cel mai mai ieftin kit: 110 lei(Bull Audio:cablu alimentare,RCA si remote de 5m, cablu masa 1m,si siguranta de 40 A).Personal nu am avut probleme cu acest kit.
|
Ei fac si montaj acolo?
|
Nu e mare inginerie sa instalezi un subwoofer, dar ei fac si montaj.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning