![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
@vdub: cu placere! Ma bucur ca s-au potrivit inelele.
Quote:
Multa bafta tuturor celor ce se incumeta pe vremea asta! Chiar daca voi aveti tot ce va trebuie la masina, luati in calcul si faptul ca multi din ceilalti NU AU. Tocmai am vazut un Fiesta cum s-a intors in loc, l-am urmarit mai bine de un kilometru cu flash-uri etc., el avand roata blocata pe spate (pur si simplu o tara dupa el...) si se mai si avanta in depasiri... Toate bune tuturor! |
Aveti idee de serviceuri care regleaza unghiul de fuga?
Multumesc. |
Dona pe varianta
|
Quote:
|
Quote:
45 50 de lei si ofera 3 luni garantie .. e ok |
Pentru cei care au apucat sa isi ia lanturi, cam cat mai e setul anul asta? pentru niste roti pe 15
|
Quote:
|
sau mai bine niste gume de iarna. oricum lanturi nu mai au in hipermarketuri e gol pustiu dabia in dedeman mai aveau o lopata 2 si raclete cateva
|
tot pentru gume am optat si eu .. ;)
|
Am si eu nevoie de o recomandare.
Caut un mecanic care sa imi repare instalatia de incalzire la Dacia 1300. Ma poate ajuta cineva cu vreo recomandare ? |
vorbeste cu horia ... sau cu cristi ... doar ce au pus la o dacie :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Ca sa nu crezi ca a fost o masina foarte rara cea in cauza iti spun si despre ce este vorba: minunatul logan autohton. |
Quote:
|
Quote:
Mie mi-au distrus carburatorul la Tico, iar la Dacie (mai demult) de la un banal schimb de bujii am ajuns sa cumpar alta chiulasa... |
Quote:
|
Quote:
Daca inca mai crezi ca e o confuzie la mijloc, maine trec pe-acolo si fac poze. |
vorbiti cumva de service-u ala unde monteaza si inchideri si alarme ? cred k glumesti cand zici ca sunt carpaci ;)
|
Quote:
|
ala cu alarme si ce ziceti voi este pe eliberari dupa peco lukoil , apoi vine statia de gpl , apoi Hobby moto , ala cu motoare si apoi un service
|
1 Attachment(s)
@CT25ALX si Psycho: nu e vorba de acel service. Acolo e alta poveste, te fura la timp pentru ca manopera se plateste la ora si au tot interesul si angajatii (mai putin de munca), si patronul (mai multi bani de la fiecare client).
Service-ul de care vorbesc eu este situat in desenul atasat, in zona cerculetului rosu (cu albastru e Marvimex-ul, cu verde e cimitirul, cu vernil e linia 51-49 iar cu rosu e traseul dinspre Casa de Cultura spre service) :arrow: |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
dk nu esti proprietar slabe sanse sa te asculte la financiar ii ceri tipului d cu masina sa iti dea un certificat fiscal si in el vezi dk e radiata masina Foloseste functia "Edit" si incearca sa scapi de limbajul de messenger. |
Alina postul ala este de vreo 3 ani.....apasa pe last sau pag120 si vezi notatile din prezent.....
|
Baieti...care aveti idee ...se da jos greu turbina de pe o laguna 1.9 dci???cam ce ar fi mai complicat ?astept un raspuns.Multumesc
|
salut ...e cineva sau stiti pe cineva care avinde jante pe 16" sau schimba!
Numai bine! si un an mai bun! |
Quote:
Numai bine ! |
1 Attachment(s)
Salutare ...are cineva modelul acesta de capota pt portbagaj cu toate ornamentele in stare buna..:)
|
am niste piese de dacie ...dar nu cred ca sunt de 1300 ...cred ca 1310 incolo am ! :)
|
Aveti idee, gasesc pe Poporului inele de centraj pentru jante? Sau daca stiti in alta parte.
Mltumesc! |
poti incerca pe prelungirea poporului , adica bucata dintre tomis si trocadero , la racing criss , magazinul lui cristi , care este langa fostul sediu caranda
|
Quote:
si mai au aia cu directiile - tot de pe atelierelor. pretul ar trebuii sa fie pe la 50 de ron setu. daca ai bani poti sa iei de la jante de lux (langa cireasa) - 100 de roni setu. brgds, edi |
Salut de anu nou ! :)
Am si eu o intrebare...daca schimb doar discu de ambreiaj are ceva? |
in principiu se schimba disc , placa rulment
pentru ca , daca schimbi doar discul inseamna ca si placa de presiune e dusa , daca e dusa si placa de presiune si rulmentul e la fel , faci doar o carpeala temporara , si te va lasa cand iti e lumea mai draga , fa un efort si mai mergi cu el cat te mai tine , si cand moare schimba-l cu totu kitul |
da ...o sa il las asa deocamdata...mai duce el...da are un inceput de sfarsit..patineaza cate-odata la schimbarea treptelor de viteza...in special din 1 in a 2a :)
|
Schimba-l cat mai repede ca sa nu-ti strici si volanta, ca la aia e jale mare (ca pret).
Oricum, sub nicio forma nu merita sa schimbi doar discul, care costa separat mai mult de jumatate din pretul unui kit intreg. Plus ca "noul" kit (placa presiune veche + disc nou) nu va tine nici jumate din durata de viata a unui kit complet nou. Plus manopera... plus alte probleme ce pot aparea. Pentru ce masina? Ca sa-ti recomand eventual si o marca, eventual sa-ti aflu un pret. |
pt un astra G ...1.6 16v ..din 2003 ...motor Z16XEP
|
stie cineva daca exista in constanta un atelier care imbraca borduri in piele sau alte piese din interior .... repet din constanta
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning