Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

quick_5hifter 18-12-09 10:26

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

@vdub: cu placere! Ma bucur ca s-au potrivit inelele.

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 2901980)
stie cineva cum se circula spre mangalia???

Salut, tocmai am venit eu de la sensul giratoriu de la Metro 2. Am vorbit cu politistii de acolo si mi-au spus ca se circula foarte greu, dar daca nu ai masina echipata de iarna (gume de iarna/lanturi), e aproape imposibil. Drept pentru care eu m-am intors, ca nu vreau sa ajung la stiri diseara :rolleyes2 am incredere in abilitatile mele, dar cateodata situatia te depaseste si nu prea mai depinde doar de experienta...

Multa bafta tuturor celor ce se incumeta pe vremea asta! Chiar daca voi aveti tot ce va trebuie la masina, luati in calcul si faptul ca multi din ceilalti NU AU.
Tocmai am vazut un Fiesta cum s-a intors in loc, l-am urmarit mai bine de un kilometru cu flash-uri etc., el avand roata blocata pe spate (pur si simplu o tara dupa el...) si se mai si avanta in depasiri...

Toate bune tuturor!

TaucheR 18-12-09 13:15

Aveti idee de serviceuri care regleaza unghiul de fuga?
Multumesc.

ginnjuice 18-12-09 13:34

Dona pe varianta

sonykel 18-12-09 14:18

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 2902219)
@vdub: cu placere! Ma bucur ca s-au potrivit inelele.

Salut, tocmai am venit eu de la sensul giratoriu de la Metro 2. Am vorbit cu politistii de acolo si mi-au spus ca se circula foarte greu, dar daca nu ai masina echipata de iarna (gume de iarna/lanturi), e aproape imposibil. Drept pentru care eu m-am intors, ca nu vreau sa ajung la stiri diseara :rolleyes2 am incredere in abilitatile mele, dar cateodata situatia te depaseste si nu prea mai depinde doar de experienta...

Multa bafta tuturor celor ce se incumeta pe vremea asta! Chiar daca voi aveti tot ce va trebuie la masina, luati in calcul si faptul ca multi din ceilalti NU AU.
Tocmai am vazut un Fiesta cum s-a intors in loc, l-am urmarit mai bine de un kilometru cu flash-uri etc., el avand roata blocata pe spate (pur si simplu o tara dupa el...) si se mai si avanta in depasiri...

Toate bune tuturor!

ca fapt divers m-am dus m-am si intors pe la 11 am iesit din oras acum m-am intors. sa mers acceptabil zic eu maxim 70 viteza de croaziera 50 . la intoarcere e putin nasol intre sud si nord... oricum eu la eforie sud aveam treaba. drumuri bune la toti si sa ne auzim cu bine.

Psycho 19-12-09 03:49

Quote:

Originally Posted by TaucheR (Post 2902717)
Aveti idee de serviceuri care regleaza unghiul de fuga?
Multumesc.

eu doar ce l-am facut la niste baieti de pe poporului intre semaforul cu baba novac , parca asa ii zice si , intersectia de la cimitir

45 50 de lei si ofera 3 luni garantie .. e ok

CT-00-DNS 19-12-09 22:36

Pentru cei care au apucat sa isi ia lanturi, cam cat mai e setul anul asta? pentru niste roti pe 15

h0p3r 19-12-09 22:52

Quote:

Originally Posted by CT-00-DNS (Post 2906681)
Pentru cei care au apucat sa isi ia lanturi, cam cat mai e setul anul asta? pentru niste roti pe 15

eu mi-am luat acum 2 sapt de la real si am dat pe ele 35 ron. dar daca vrei la fel gasesti la orice peco la pretul de 100 ron perechea :lol: sfatul meu, du-te la real ;)

sonykel 19-12-09 23:52

sau mai bine niste gume de iarna. oricum lanturi nu mai au in hipermarketuri e gol pustiu dabia in dedeman mai aveau o lopata 2 si raclete cateva

Psycho 20-12-09 00:51

tot pentru gume am optat si eu .. ;)

GRIGO 20-12-09 00:51

Am si eu nevoie de o recomandare.
Caut un mecanic care sa imi repare instalatia de incalzire la Dacia 1300.
Ma poate ajuta cineva cu vreo recomandare ?

Psycho 20-12-09 00:51

vorbeste cu horia ... sau cu cristi ... doar ce au pus la o dacie :)

ct-09-cfm 20-12-09 14:25

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 2907025)
Am si eu nevoie de o recomandare.
Caut un mecanic care sa imi repare instalatia de incalzire la Dacia 1300.
Ma poate ajuta cineva cu vreo recomandare ?

iti recomand un service de la marvimex mai in fata la 50-100 m pe stanga niste baieti foarte buni

mike20 21-12-09 18:42

Quote:

Originally Posted by ct-09-cfm (Post 2908182)
iti recomand un service de la marvimex mai in fata la 50-100 m pe stanga niste baieti foarte buni

sunt niste carpaci

ct-09-cfm 21-12-09 20:00

Quote:

Originally Posted by mike20 (Post 2911699)
sunt niste carpaci

ai vrea tu , eu acolo mi-am facut tot la masina si tu imi spui k sunt carpaci mai intereseaza-te inainte sa vb

quick_5hifter 21-12-09 23:15

Quote:

Originally Posted by mike20 (Post 2911699)
sunt niste carpaci

De acord cu tine. Eu o singura data am ajuns la ei cu o problema si... nu stiu din ce motive, a doua oara n-am mai calcat pe acolo :rolleyes2

mike20 22-12-09 07:32

Quote:

Originally Posted by ct-09-cfm (Post 2911970)
ai vrea tu , eu acolo mi-am facut tot la masina si tu imi spui k sunt carpaci mai intereseaza-te inainte sa vb

Sunt foarte in tema crede-ma.Daca tu consideri ca sunt meseriasi atunci spune`mi cum se face ca au stat 6h sa schimbe o planetara pt ca ziceau ei nu se potriveste burduful in cutie si curgea uleiul jos si vorbim aici de planetara originala,2. crestea apa la motor si cand au pus termostat nou ca niste adevarati meseriasi i-au dat si o gaura pt ca asa trece apa mai usor si bineinteles problema nu s-a rezolvat nici de departe...daca mai vrei exemple iti mai dau.
P.S. Ca sa nu crezi ca a fost o masina foarte rara cea in cauza iti spun si despre ce este vorba: minunatul logan autohton.

ct-09-cfm 22-12-09 13:45

Quote:

Originally Posted by mike20 (Post 2913176)
Sunt foarte in tema crede-ma.Daca tu consideri ca sunt meseriasi atunci spune`mi cum se face ca au stat 6h sa schimbe o planetara pt ca ziceau ei nu se potriveste burduful in cutie si curgea uleiul jos si vorbim aici de planetara originala,2. crestea apa la motor si cand au pus termostat nou ca niste adevarati meseriasi i-au dat si o gaura pt ca asa trece apa mai usor si bineinteles problema nu s-a rezolvat nici de departe...daca mai vrei exemple iti mai dau.
P.S. Ca sa nu crezi ca a fost o masina foarte rara cea in cauza iti spun si despre ce este vorba: minunatul logan autohton.

eu sper sa nu vb de alt service asta se numeste marteoz si toata lumea care a fost acolo e f multumita acuma asta fiecare se duce unde vrea pana la urma

quick_5hifter 22-12-09 14:48

Quote:

Originally Posted by ct-09-cfm (Post 2914121)
eu sper sa nu vb de alt service asta se numeste marteoz si toata lumea care a fost acolo e f multumita acuma asta fiecare se duce unde vrea pana la urma

Mai e si alt service pe acolo? :rolleyes2 E vorba de cel de peste drum de Marvimex, 50 metri mai in dreapta. Nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia ca toata lumea e multumita, din moment ce deja sunt doar pe forum 2 nemultumiti complet. Poate ai avut tu noroc ... sau poate ca sunt cunostintele tale.
Mie mi-au distrus carburatorul la Tico, iar la Dacie (mai demult) de la un banal schimb de bujii am ajuns sa cumpar alta chiulasa...

ct-09-cfm 22-12-09 15:59

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 2914257)
Mai e si alt service pe acolo? :rolleyes2 E vorba de cel de peste drum de Marvimex, 50 metri mai in dreapta. Nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia ca toata lumea e multumita, din moment ce deja sunt doar pe forum 2 nemultumiti complet. Poate ai avut tu noroc ... sau poate ca sunt cunostintele tale.
Mie mi-au distrus carburatorul la Tico, iar la Dacie (mai demult) de la un banal schimb de bujii am ajuns sa cumpar alta chiulasa...

e clar nu e acelasi service .....deci am zis pe strada cu marvimex cum intri dupa eliberari treci de marvimex vreo 100m si pa partea stanga si normal k ai cunosc pe baieti si dak aveti vreodata nevoie de ceva imi spuneti si va ajut cu cea mai mare placere...tre sa aibe si statie itp

quick_5hifter 22-12-09 18:15

Quote:

Originally Posted by ct-09-cfm (Post 2914388)
e clar nu e acelasi service .....deci am zis pe strada cu marvimex cum intri dupa eliberari treci de marvimex vreo 100m si pa partea stanga si normal k ai cunosc pe baieti si dak aveti vreodata nevoie de ceva imi spuneti si va ajut cu cea mai mare placere...tre sa aibe si statie itp

Am zis "50 de metri mai in dreapta" si ma refeream cum iesi din Marvimex, deci e acelasi service. In plus, cand mai treci pe-acolo uita-te cu atentie sa vezi ca nu mai e niciun alt service pe o raza de cel putin 300 m.
Daca inca mai crezi ca e o confuzie la mijloc, maine trec pe-acolo si fac poze.

CT25ALX 23-12-09 04:03

vorbiti cumva de service-u ala unde monteaza si inchideri si alarme ? cred k glumesti cand zici ca sunt carpaci ;)

mike20 23-12-09 08:32

Quote:

Originally Posted by ct-09-cfm (Post 2914121)

exact despre asta e vorba..cel si cu itp si daca tot crezi ca este o confuzie vorba lu quick o sa facem poze sa te lamuresti si tu ca dau si buleala

Psycho 24-12-09 01:16

ala cu alarme si ce ziceti voi este pe eliberari dupa peco lukoil , apoi vine statia de gpl , apoi Hobby moto , ala cu motoare si apoi un service

quick_5hifter 24-12-09 17:22

1 Attachment(s)
@CT25ALX si Psycho: nu e vorba de acel service. Acolo e alta poveste, te fura la timp pentru ca manopera se plateste la ora si au tot interesul si angajatii (mai putin de munca), si patronul (mai multi bani de la fiecare client).

Service-ul de care vorbesc eu este situat in desenul atasat, in zona cerculetului rosu (cu albastru e Marvimex-ul, cu verde e cimitirul, cu vernil e linia 51-49 iar cu rosu e traseul dinspre Casa de Cultura spre service) :arrow:

alina_25 27-12-09 12:51

Re: hai sa ne ajutam...sau nu!

Quote:

Originally Posted by Daniel_DRV (Post 489186)
Am nevoie si eu de ajutorul vostru.cum imi dau seamna ca o masina este radiata si ca nu ia pus el nr rosii false ?mi se da vreo chitanta de la politie sau vreun alt act?

spune-i sa iti dea un certificat de atestare fiscala si acolo ai precizat clar dk e radiata masina sau nu,il costa numai 4 lei chestia asta si in 2 zile afli.

dk nu esti proprietar slabe sanse sa te asculte la financiar
ii ceri tipului d cu masina sa iti dea un certificat fiscal si in el vezi dk e radiata masina

Foloseste functia "Edit" si incearca sa scapi de limbajul de messenger.

Daniel_DRV 28-12-09 15:12

Alina postul ala este de vreo 3 ani.....apasa pe last sau pag120 si vezi notatile din prezent.....

tudor_vr6 29-12-09 20:10

Baieti...care aveti idee ...se da jos greu turbina de pe o laguna 1.9 dci???cam ce ar fi mai complicat ?astept un raspuns.Multumesc

Moshuuuu 31-12-09 19:01

salut ...e cineva sau stiti pe cineva care avinde jante pe 16" sau schimba!

Numai bine! si un an mai bun!

wu_vladutz 01-01-10 18:20

Quote:

Originally Posted by Moshuuuu (Post 2937284)
salut ...e cineva sau stiti pe cineva care avinde jante pe 16" sau schimba!

Numai bine! si un an mai bun!

Daca gasesti ceva si ti se par prea scumpe sau nu iti place modelul, da`mi un PM cu ce ai gasit pt ca si eu caut jante pe 16" ( 5 x 112 ).

Numai bine !

DaciaFWE 01-01-10 19:33

1 Attachment(s)
Salutare ...are cineva modelul acesta de capota pt portbagaj cu toate ornamentele in stare buna..:)

Moshuuuu 02-01-10 14:40

am niste piese de dacie ...dar nu cred ca sunt de 1300 ...cred ca 1310 incolo am ! :)

TaucheR 04-01-10 10:54

Aveti idee, gasesc pe Poporului inele de centraj pentru jante? Sau daca stiti in alta parte.

Mltumesc!

Psycho 04-01-10 12:21

poti incerca pe prelungirea poporului , adica bucata dintre tomis si trocadero , la racing criss , magazinul lui cristi , care este langa fostul sediu caranda

vdub 04-01-10 19:30

Quote:

Originally Posted by TaucheR (Post 2944567)
Aveti idee, gasesc pe Poporului inele de centraj pentru jante? Sau daca stiti in alta parte.

Mltumesc!

vezi ca are la o vulcanizare de pe atelierelor (peste drum de aska)
si mai au aia cu directiile - tot de pe atelierelor. pretul ar trebuii sa fie pe la 50 de ron setu.
daca ai bani poti sa iei de la jante de lux (langa cireasa) - 100 de roni setu.

brgds,
edi

Moshuuuu 04-01-10 19:37

Salut de anu nou ! :)
Am si eu o intrebare...daca schimb doar discu de ambreiaj are ceva?

Psycho 04-01-10 21:03

in principiu se schimba disc , placa rulment

pentru ca , daca schimbi doar discul inseamna ca si placa de presiune e dusa , daca e dusa si placa de presiune si rulmentul e la fel , faci doar o carpeala temporara , si te va lasa cand iti e lumea mai draga , fa un efort si mai mergi cu el cat te mai tine , si cand moare schimba-l cu totu kitul

Moshuuuu 04-01-10 21:05

da ...o sa il las asa deocamdata...mai duce el...da are un inceput de sfarsit..patineaza cate-odata la schimbarea treptelor de viteza...in special din 1 in a 2a :)

quick_5hifter 04-01-10 22:20

Schimba-l cat mai repede ca sa nu-ti strici si volanta, ca la aia e jale mare (ca pret).
Oricum, sub nicio forma nu merita sa schimbi doar discul, care costa separat mai mult de jumatate din pretul unui kit intreg. Plus ca "noul" kit (placa presiune veche + disc nou) nu va tine nici jumate din durata de viata a unui kit complet nou. Plus manopera... plus alte probleme ce pot aparea.
Pentru ce masina? Ca sa-ti recomand eventual si o marca, eventual sa-ti aflu un pret.

Moshuuuu 04-01-10 22:25

pt un astra G ...1.6 16v ..din 2003 ...motor Z16XEP

CT08GNT 09-01-10 16:06

stie cineva daca exista in constanta un atelier care imbraca borduri in piele sau alte piese din interior .... repet din constanta

All times are GMT +2. The time now is 08:35.

- Copyright 2026 4Tuning