Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

nissan_man 19-01-07 14:05

re: Club Ford Capri

johnny111,eu nu stiu cum arata,stiu ca vrea 2000 euro pe ea....eu sunt din iasi si nu as vrea sa vin degeaba pana la cluj...am mai fost pana in bucuresti degeaba ca m-a mintit cineva cu un capri,si nu a-s vrea sa patesc la fel si acum,de aceea intrebam daca este cineva care cunoaste masina......si nu era anuntul pe neogen....este pe anunturi auto...

MIHAIG 19-01-07 20:19

Quote:

Originally Posted by jaguar211 (Post 701414)
Spuneti-mi care stiti, de unde fac rost de un radiator pentru motor de 2.0l, 4cilindri, 101 CP.
Daca potriveste de pe altceva ?
Al meu l-am lipit de vreo 6 ori, i-am dat si prafuri si solutii si tot curge.

Salut. Eu am pus de dacia si e ok. Am motor ca al tau, de 4 in linie. Vezi ca sunt 2 modele de radiatoare. Unul mic ( cel vechi ) si un model mai mare, pe care ti-l recomand doar sa fii atent ca si aici este unul cu bulb ptr. ventilator si unul fara. Eu am pus cu bulb ptr. ca la mine nu mai functionau paletii de pe motor si i-am si dat jos, asa ca am pus si ventilatorul de dacie.

MIHAIG 19-01-07 20:22

Bafta si salutari tuturor

codrin44 20-01-07 21:19

sal mihai! cam rarutz. ai terminat restaurarea?
imi poti trimite carbul?

codrin44 20-01-07 22:48

cine ma poate ajuta cu ordinea conectarii injectoarelor la un 2.8i V6(ford scorpio)?

adica,ce mufa vine pe injectorul 1,etc.....pana la 6? ca le-am ametit!
poate o poza?

johnny111 21-01-07 10:02

Quote:

Originally Posted by nissan_man (Post 705119)
johnny111,eu nu stiu cum arata,stiu ca vrea 2000 euro pe ea....eu sunt din iasi si nu as vrea sa vin degeaba pana la cluj...am mai fost pana in bucuresti degeaba ca m-a mintit cineva cu un capri,si nu a-s vrea sa patesc la fel si acum,de aceea intrebam daca este cineva care cunoaste masina......si nu era anuntul pe neogen....este pe anunturi auto...

1. Daca vrei, te ajut: da-mi contactul, ma duc sa o vad, ii fac poze cu bune si rele si ti le trimit pe net. Asa o sa-ti dai seama daca merita sa vii la Cj sau nu.
2. Persevereaza tata! Eu am mers degeaba la Buc. sa vad un Capri si am stat la hotel, am mai mers la Roman sa vad un Capri si iarasi mi-a parut rau dupa timp si bani .... Nu-i usor sa gasesti masini tinere care sa-ti convina, darmite vechituri de 30 de ani.

johnny111 21-01-07 10:08

nissan_man: linkul cu anuntul de pe neogen. E dat acelasi telefon de contact, numai ca are si 2 poze.

johnny111 21-01-07 10:09

... si linku:
http://auto.neogen.ro/ford-capri-1975/418165_1/details

nissan_man 22-01-07 09:59

merci mult jhonny111,stiu masina asta acum ca am vazut pozele....era de vanzare acum 2 ani in suceava cu 1200 euro.....sunt curios daca actualul propietar a mai facut ceva la masina acum,pt ca atunci cand era de vanzare cred ca era vopsita cu pensula pt ca arata ciudat vopseau pe ea....inca odata multumesc mult pt ajutor...

MIHAIG 22-01-07 18:40

Domnilor, am invins !!! astazi am facut RAR si ITP la capritza si cu ocazia asta, prima suta da km. Asa ca, inca un Capri pe strazi mioritice.

florin_cars 22-01-07 22:11

cati mai multi km..si probleme cat mai putine :D:D

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 704359)
cosmin si-a pus de cielo pe 4linie.

intr-adevar momentan da...dar acum 2 ani..avea de Dracia..nou nout de Al :D :D

TZG@ 23-01-07 08:53

fratilor are cineva some spare parts de capri mk1? (orice)

johnny111 23-01-07 14:21

Problema mare: cine imi poate da dimensiunile la jantele originale de Capri MKIII? Ma intereseaza, spre exemplu: pentru jantele de 5.5X13, cu 4X108 la prezoane, care e ET-ul (pe janta poate aparea doar E) si daca exista informatii pentru inelul central al rotii. Vreau sa-mi iau niste jante pe 15" si ma lovesc de problema ET-ului si a inelului central: daca inelul jantei e mai mic, nu o sa intre pe butuc. Daca e mai mare, janta se va tine doar pe prezoane si risca sa le rupa. Iar daca ET-ul e mai mare decat tre' rotile care vin mai late decat cele originale o sa-mi frece de arc sau bara.
Vai, cate probleme mai am!

:zombie:

codrin44 23-01-07 16:07

m-am uitat eu odata dupa ET si nu l-am gasit pe interriorul jantei(din al).
et-ul se poate calcula dar nu stiu exact cum,oricum are legatura numa cu jumate din buza interioara a jantei

johnny111 23-01-07 19:04

Eventual, daca aveti careva roti de 15'' pe Capri III si nu aveti probleme cu ele pe masina va rog sa-mi dati si mie dimensiunea jantelor (ET-ul si orificiul central).
Multzam anticipat!

johnny111 24-01-07 17:55

4 Attachment(s)
Hai ca tot lancezeste forumu' asta. Sa punem noi niste poze cu o masina unica: Capri-ul cabrio construit de Onofrei de la Brasov. Pozele le-am primit de la Onofrei si le-am scanat acum aproape 2 ani.
Ce ziceti ce lucratura masina? Nu discutam despre stilul in care e facuta (chestie de gusturi la acea vreme) ci despre ce poti face dintr-o masina daca exista ambitie si daruire.

florin_cars 24-01-07 18:21

ambitie, daruire..bani si idei..dar nu conteaza..cand nu le poti omologa modificarile :(
ah....se vede k e lucrata..chiar pare inchegata dar pe mine ma intereseaza ce bau bau e ala mov..cu design pe el?:yikes: :nervious: :poke: :woowoo:

codrin44 24-01-07 19:54

imi place capri-ul, kiar daca nu e gustul meu.... s-a muncit

johnny111 25-01-07 20:58

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 713504)
ambitie, daruire..bani si idei..dar nu conteaza..cand nu le poti omologa modificarile :(
ah....se vede k e lucrata..chiar pare inchegata dar pe mine ma intereseaza ce bau bau e ala mov..cu design pe el?:yikes: :nervious: :poke: :woowoo:

Din cate pricep eu din silueta, e ursuletz.

johnny111 25-01-07 20:59

... si ca sa ma laud: azi mi-am auzit 2.4 in sfarsit cantand pe masinutza. E smooth, chiar daca nu asa ca cel din filmiletzul pus de Dascalu. Sambata o duc la tinichigiu.

codrin44 26-01-07 16:20

felicitari...un filmulet totusi ar fi binevenit si o skema a electronicii daca ai, poate se apropie de 2.8i

florin_cars 26-01-07 18:44

6 Attachment(s)
WoWWWW, eu ziceam k TM duce lipsa de capre..
da..cu sigurantza pe strada nu sunt mai mult de 4, 5, dar azi am gasit un "hide-out" unde se lucreaza la greu..tacit... in umbra.
3 capre MK III(una din cele vanate de mine..a ajuns acolo contra sumei de 4mil..era arsa capota, abandonata, mancata..da' completa si nr ro), Celica MK II tunata, modificata + inca una aparuta recent in oras, Celica MK I GT sub husa...un prieten mi-a zis sa merg acolo.k este un MUSTANG GT :lol:, intr-adevar..e usor de confundat :D

Pontiac ~'95 V8 cu plexiglas in capota, fata modificata..in curs de lucru, si alte, alte..jantele de Al..de 17-18 "aruncate" prin curte..:oops: si una din capre e in lucru...iar la final..ma suna omul..sa-mi faca un pret pt ea..si cea de 4mil(pt piese), asa k..e posibil sa devin din nou caprar si voi avea piese pt MK III.
ma doare capu..n-am facut poze la greu..pt k erau multi..si am venit recomandat oarecum..nu mi-am permis sa "trag" cadre la greu..dar le am in cap..si imi pocneste...a trebuit sa va zic si voua :oops:
capra ce va deveni neagra...e in lucru, m-au invitat in groapa..sa-i vad burta..si arata chiar bine, a avut un mot de Sierra, urmeaza un 2.3 V6(masina e pe CS si proprietarul e plecat in IT..deci se va merge fara impozit non-stop :D iar motorul..il voi putea schimba cu ce V8 vrea muschiu meu :lol: cat timp ITP-ul il iau cu originalul )

atasez cateva pozne cu junkyardul ....wish me luck :lol:

johnny111 26-01-07 22:59

Quote:

Originally Posted by johnny111 (Post 715534)
... si ca sa ma laud: azi mi-am auzit 2.4 in sfarsit cantand pe masinutza. E smooth, chiar daca nu asa ca cel din filmiletzul pus de Dascalu. Sambata o duc la tinichigiu.

Tzeapa: azi cand vroiam s-o ducem la facut esapamentul, n-a mai mers motorul cum trebe. Am schimbat bujii (oricum trebuiau schimbate), am schimbat uleiul ( cel existent avea benzina in el la greu) si l-am chemat pe mecanic sa vada ce e cu el, ca io am abdicat:oops:
Sper sa ma cheme luni sa-mi zica ca motoru' e ok si cu esapamentu' facut.
Doamne'ajuta!!!!

johnny111 26-01-07 23:02

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 716626)
felicitari...un filmulet totusi ar fi binevenit si o skema a electronicii daca ai, poate se apropie de 2.8i

Din pacate tel-ul meu nu face filme de treaba. Da' poate fac rost de o camera foto cu posibilitate de filmare.
Tot din pacate,nu am prea gasit pe net informatii cu sceme electrice si elctronice. Daca gasiti orice informatii despre motorul asta, de 2.4 va voi nfi recunoscator.

johnny111 27-01-07 19:40

Quote:

Originally Posted by johnny111 (Post 717153)
Tzeapa: azi cand vroiam s-o ducem la facut esapamentul, n-a mai mers motorul cum trebe. Am schimbat bujii (oricum trebuiau schimbate), am schimbat uleiul ( cel existent avea benzina in el la greu) si l-am chemat pe mecanic sa vada ce e cu el, ca io am abdicat:oops:
Sper sa ma cheme luni sa-mi zica ca motoru' e ok si cu esapamentu' facut.
Doamne'ajuta!!!!

Se pare ca s-a rezolvat: nu era presiune e benzina in rampa. Ce-o fi insemnand asta, nu pricep. Ideea e ca mecanicul era multumit acum: motorul se ambaleaza bine si trage.
Hai ca-s pe drumul cel bun!

codrin44 27-01-07 21:36

cumpar sau dau altceva la skimb pe o balama de haion mk3- partea stanga

TZG@ 29-01-07 18:21

2 Attachment(s)
Capriul meu... Pe ultima suta de metri (sper:D)

Silencer Power 02-02-07 20:24

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 721255)
Capriul meu... Pe ultima suta de metri (sper:D)

Arata bine, doar ca trebuie neaparat sa-i pui alte jante... cu "aer" retro.

Totusi, baga mai multe poze in and out, cu comentarii exhaustive pentru fiecare in parte.

florin_cars 03-02-07 21:08

Tudore cum rezolvi cu culorile...iti omologheaza maro-ul k si culoare secundara?

ce mot are pe ea?

ce chedere ai schimbat..si de care ai pus?

ce an este?

TZG@ 04-02-07 10:53

2 Attachment(s)
astea sunt jantele ei originale, pe care voi incerca sa le mai "pictez"... nu am bani de altele,alea in 5 spite le-am vandut,erau prea late... masina inca e in lucru... mai am de facut partea electrica la ea...
motorul e de 1,3l V4 de 50 de cp... putin da' ma multumesc cu atat deocamdata.... :)

TZG@ 04-02-07 10:59

florin nush daca mie mi te adresai... nu sunt tudor, andrei ma numesc si nu e maro... e gri... inca nu am fost cu masina la RAR... itp-ul e expirat din iulie si pana in martie trebuie sa merg cu ea altfel mi se suspenda certificatul si tre' s-o inmatriculez iar... nu shtiu cum va fi cu vopseaua,culorile... probabil le vor trece pe amandoua... caut jante mai clasice, "old school" daca are cineva si care sa se potriveasca... caut mai multe piese pentru ea dak are cine,ceva de mk1... sunt interesat... piese gasesc greu pentru ea, e veche (1971), astept oferte,sugestii... orice ajuta. multumesc

florin_cars 05-02-07 04:02

scuze Andrei..dar dupa posturile tale anterioare..reiese k esti Tudor..o cunostintza de-a mea..si cunoscut al unora de pe aici :D
ciudat :lol:

nu-i nimic..scuze confuzia

suspendarea certificatului nu inseamna radierea masinii..deci nu te grabi..si nu dispera DELOC, rezolva-ti treburile..toate la timpul lor :wink:

cv-03-btf 05-02-07 19:39

no Andrei ... de acum o sa-ti spunem.....TUDOR...!!!!!

panaitescud 05-02-07 20:49

cumpar capra pentru piese !!

johnny111 05-02-07 21:13

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 733225)
cumpar capra pentru piese !!

Vorbeste cu jaguar 211. El mai are piese de Capri III

TZG@ 06-02-07 08:50

Il cunosc pe tudor,masina asta ar fi trebuit sa fie a lui numai ca a ajuns la mine... el a intarziat la vanzare o zi:)

cv-03-btf 06-02-07 09:55

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 733936)
Il cunosc pe tudor,masina asta ar fi trebuit sa fie a lui numai ca a ajuns la mine... el a intarziat la vanzare o zi:)

tot cu 1000 dolari..???!!!

florin_cars 06-02-07 16:57

e aia verde ..de la moshulica? :D:D
ce mica-i lumea :oops:

TZG@ 06-02-07 19:19

1 Attachment(s)
aia verde de 1000 de dolari e... am nevoie de un delcou de 1,3l v4... sau ceva care sa mearga... pe al meu e unu' de v6 care nu e bun,nu invarte... inca o chestie... daca stie cineva ce motor s-ar "pupa" cu o cutie in 4 pt mk1..."?"

cv-03-btf 06-02-07 21:10

motor....pai cam orice....daca nu schimbi si carcasa de ambreiaj...dar..de ce nu schimbi si cutia .. cu una in 5??!!

All times are GMT +2. The time now is 11:52.

- Copyright 2026 4Tuning