![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Chiar ieri seara am vazut coloana de masini pe drumul ala, probabil nu cunosc ce se afla sub zapada, plin de pietre ascutite...
|
uitandu-ma aici, nu pot decat sa ma minunez
Noi organizam intalniri 4tuning Sibiu si din cati useri sunt nu vin decat 11 maxim 12... Intrebarea mea e , restu ce faceti? Facem intalniri pana la urma sa fim toti? sau stam numai pe forum? |
E rezonabil drumul ala de pamant, il mai foloseam pe vremea cand se faceau cozile de tir-uri si de cumparatori de hypermarket - acum probabil vor fi cozi de neplatitori de rovigneta pe el.
|
Quote:
Eu personal prefer sa stau in garaj sau sa ma relaxez "pe forum" la o bere decat sa ma intalnesc sa stau la povesti in frig si sa merg la cafele... dar aici intervine "pasiunea auto". Numai Bine |
Intr-adevar, se sta in frig si se merge la cafele. Ai si tu dreptatea ta. Din cand in cand se mai face si :
https://www.youtube.com/watch?v=rdRc9mw5p7k https://www.youtube.com/watch?v=wZdsG...eature=related Asta cand nu avem bani de cafele.Eu ziceam daca sunteti interesati sa mai vedeti si altii, nu numai poze pe forum. Scuza-ma daca te-am ofensat, nu a fost intentia mea. |
Nu m-am ofensat, nu ma atac eu asa repede, ci doar mi-am sustinut punctul de vedere, ca de asta este forum si topic de "Off-Topic".
LE: Pacat ca nu pot sa vizionez clipurile care le-ai postat "ca sa imi dau seama exact la ce te referi". This video contains content from UMG. It is not available in your country. |
Daca isi ia si subsemnatul carnetul se aboneaza si el la intalniri :)
|
Quote:
Incearca te rog pe asta: http://btunnel.com/index.php/1000110...06b100d6117422 |
La mine nu merge ptr. ca ma aflu in Germania. ;)
|
Mie imi merg amandoua. Legat de frig... inteleg ca e frig afara dar doar nu tii toata iarna masina in garaj :))
|
legat de cele 3 camere de pe stalp care monitorizeaza si taxeaza pe cei fara roviniete,am vorbit azi cu un taximetrist care mia explicat cum sta treaba,mi-a spus ca intradevar camerele sunt pentru depistarea rovinietei dar inca nu sunt in uz doar din data de 1 ianuarie 2011,la fel si camera cere este atasata pe stalpul cu semafoare de la xxl,aceea este o camera radar care la fel din 2011 va fi functionala si va trimite amenzile pentru depasirea vitezei direct in posta cu poza data si toata salata asa fel incat sa nu ai ce contesta in instanta si ca politisti sa doarma mai mult prin parcarii.Legat de locul unde sunt pozitionate uni spun ca nu e corect ca e abuz dar daca a observat cineva chiar dupa intersectie inainte de Mc Donald's este amplasata o tabla care indica iesirea din oras respectiv intrarea,deci odata trecut de acea tabla deja te afli pe dn-u respectiv totul mai incolo tine de selimbar.
|
Asa stiam si eu de camere, de la anul vor merge.
Despre acea tabla cu limitarea vorbeam mai sus, pana sa fie chestia cu camerele si rovigneta, placa aia era departe de oras, acum au zis sa profite si ei... urat... |
Quote:
Nu ma refeream la faptul ca tin masina in garaj ca e iarna :lol:. Ci ca prefer sa stau in garaj sa lucrez la ea , LOOL,.. pasiunea asta. No Offence 8) |
in legatura cu intalnirile ... lumea mai are si cate un program mai ciudat ... :lol:
de exemplu in 20 min dupa ce postez mesajul asta plec spre GJ ajung inapoi in SB pe la ora 14 , maine plec in BN si NT revin peste 2 zile , fac nani si urmeaza HR si TG. M si treaba tot continua , in week prefer sa stau cu sotia si copilul pt ca in timpul saptamanii ma vad rar si poate ma uita, saptamana viitoare urmeaza B si alte cateva locatii , ca pana in 24 dec nu imi vad capul de treaba :lol: poateva fi un an mai bun si in ian am timp sa intru cu masina in garaj. + ca pe Thread-ul ''Intalnirile noastre'' pot fi numarate pe degete :) |
adrian, intalnirile se fac saptamanal, se anunta pe thread locatia si ora, si de-acolo se pleaca in alta parte. In fiecare vineri seara este intalnire, iar daca se schimba ziua se anunta cu cel putin 3 zile inainte.
Daca totusi ai nelamuriri, poti sa intrii pe mess si sa intrebi pe unu` dintre noi, si sigur iti va raspunde cineva. |
@ lupalb din dorinta de a nu polua topic de intalniri cu off-topic iti raspund aici
-avand in vedere ca este o parcare publica (desi are tablita pe care scrie privata) atata timp cat nu este ingradit accesul si stationarea este permisa atata timp cat iti permiti sa-ti lasi masina acolo in alta ordine de idei la kfc iti poate aplica sanctiuni cumulate daca esti prins in flagrant invartindu-te iar la faza cu nesemnalizarea locului aici intervine prioritatea si mica intelegere |
am inteles ce ai scris tu, dar cam care ar fi cadru legal in baza caruia ar trebui sa fiu sanctionat ... un articol de lege ceva... care sa spuna ca intr-o parcare privata (si cand zic treaba asta nu ma refer la aleile dintre parcari de acolo de la KFC CARRFOUR REAL etc) sunt pasibil de sanctiuni , amenzi, puncte , etc.
Din aceste cazuri excludem disturbarea linistii publice. |
iti faci probleme pt un articol sau cadru legal? credeam ca ai trecut de multa vreme la faza ca in romania "organul" iti poate aplica sanctiune pt ce vrea "muschii" lui.
in cazul de fata iti poate aplica sanctiune pentru comportament inadecvat in trafic si punerea in pericol a participantilor la trafic, iar daca nu ma insel pt aceasta situatie "organul" dispune suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 30 zile in alta ordine de idei incercati si voi sa nu iesiti in evidenta prea tare, ca se stie din decembrie 2008 de cand se faceau cerculete, liniute plus sfidarea "organului" ca parcarea real/carrefour este urmarita de "aparatorii legii" iar ca fapt divers...se apropie sarbatorile si normele trebuie facute ...deci atentie |
@ lupalb: Corect se scrie "Perturbare" a linistii publice, nu "disturbarea" :lol:
Si acum la subiect. Daca esti atent cand intri in parcare pe la sensul giratoriu, ai sa vezi ca este o placuta pe care scrie ca in parcare se aplica legiile drumurilor publice. Deci daca vreti amenzi si permise suspendate, nu aveti decat sa faceti scandal acolo sa vedeti ce se intampla. ps: Era o lege care spunea ceva de genul: "Daca nu cunosti legea nu inseamna ca ai voie sa o incalci" Bafta si spor la evitat amenzi... |
era o vorba nu o lege sau mai bine spus e o lege nescrisa pe care multi nu o respecta
|
@speed asa e , perturbare era. Nu vad de ce sa fie probleme , atata timp cat daca stii legislatia si te tine sa te invarti, ma gandesc ca iti permiti sa faci o contestatie la un proces verbal intocmit abuziv.
@bassu in 2008 eram si eu printre oamenii ce se intalneau... stiu prea bine ce a fost atunci si ce se face acum. Acum nici macar 10% din ce se facea nu se face...asa ca din perspectiva asta nu imi fac griji. Oricum, multumim pentru sfaturi, si adevaru` e ca daca ii vezi tu pe ei, te opresti. Sa faci cand ii vezi ca vin e sfidare, si asta nu se face din bun simt elementar. Atata timp cat nu deranjam pe nimeni, eu nu vad care ar fi problema. |
Acolo in parcare te poti invarti si fara sa vrei in orice caz pt. ca nu e deszapezita ca parcarea de la Kaufland spre exemplu.
|
Quote:
Si daca chiar esti interesat, intreaba paza parcarii si conducerea daca ii deranjeaza asemenea actiuni in tarlaua lor. Ai fi surprins sa aflii ca paza cheama de multe ori politia. |
cine are o bara spate de vanzare ptr calibra,
|
Se aplica legile de circulatie in cazul unui accident, dar nu sta politistul sa te opreasca ca in trafic. Chestii mai neobisnuite nu poti sa faci decat cu aprobarea proprietarului, care este hypermarketul respectiv. Legal, orice intrunire cu orice caracter - mai ales sportiv, cum sunt liniutele sau drift-ul, ar trebui sa fie anuntate, aprobate, etc.. Plictiseala mare...
|
Are cineva o idee daca sunt bune Husele acelea antiderapante?
A incercat careva? Eu as opta pt un set ca mie nu imi intra lanturie, din pacate e prea mica distanta dintre aripa si roata :shock: |
am vazut un test cu ele in germania cand am fost in februarie si se comporta foarte bine si pe gheata si pe zapada...numai ca la noi nu am prea vazut ca si eu caut ca am aceasi problema ca si tine
|
La noi nu prea vezi huse din alea pentru ca sunt foarte scumpe comparativ cu lanturile insa am auzit numai pareri de bine despre ele.
Eu sunt curios cat de rezistente in timp sunt.... m-ar interesa daca le poti folosi mai mult decat lanturile. Daca ar fi mai durabile cred ca s-ar merita investitia(nu iau in calcul celelalte avantaje gen lipsa trepidatiilor,zgarieturilor pe jante etc) |
puteti face o intrebare in benzinariile Mol......
nu stiu, dar cred ca pot sa duca de la colegii lor din Ungaria....acolo am vazut ca au....si se vand la buc. |
la ce preturi au ungurii in benzinarie ...eu nici nu ma apropi de ei/ele
se vand si la noi cu 2 mil jumate din cate am vazut pe un site |
bassu crede-ma ca nu mai retin exact .....
acuma duminica am fost cu mana pe unul ca erau afara de prezentare si aveau si pretul pe ele si nu mai retin....oricum sunt ceva ca stiu ca am calculat si am zis in gandul meu de la disntanta ce cauciuc o fi ala asa scump...nu mai stiu..si decat sa dau o informatie gresita mai bine nu scriu... |
Pentru cata zapada avem pe drumuri eu zic sa ramanem la lanturi. In cazul in care aveti prea multi bani si nu aveti ce face cu ei cumparati huse :P Oricum e posibil sa nu le folositi
|
zapada si gheata au lasat urme marii la masina mea,bara fata ,spate prag stanga crapate rupte,
|
huse de alea au la kaufland sau la real. uitati va in oferte.
|
@ ChuckyOvi eu nu cred ca poti sa pui lanturi la o masina joasa si mai ales daca ai jante de aliaj
@ waly la ce fibra subtire ti-ai tras nici nu e de mirare |
@ waly la ce fibra subtire ti-ai tras nici nu e de mirare[/QUOTE]
am comandat altele ,vin zilele astea,fibra a avut cam din plin poate chiar prea multa,am derapat cu ea si am vazut santul cu tot cu cauciucuri de iarna,urmeaza alt bodykit |
mai bine coborai masina din suspensie nu sa-i tragi niste bari pana-n pamant
|
am avut-o si asa de suspensie sport ma-m saturat,ma scutura de-mi sarea si ficatu afara,am incercat si fara amortizoare sport dar imi atingeau cauciucurile in aripi,o sa-mi mai iau o masina de familie asta o so tin ptr mine
|
@ SB09HMM mai usor pe siretului ca nu stii cand sare vre-un pieton din statie
|
pe unde gasesc niste antene cb mai profi,firma sau cineva particular
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning