Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

claudiu lucian 25-03-07 02:56

Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU

tau, felicitari pt masina, ai lucrat la detalii in ultima vreme si asta e ft bne.
ce as putea sa adaug este k...O VREM MAI JOS, si...dak tot o scoti doar la expozitii, crek cel mai bne i s-ar potrivi niste jante, aerisite p 17:D asta e parerea mea, tre sa mai umpli din golu ala d la aripa;) think about it

B-69-TAU 26-03-07 17:32

24 Attachment(s)
cateva poze de la filmari...
multumiri lui cosmin

alexutzu 26-03-07 17:44

bravo baieti :)

Aaronnel^ 26-03-07 23:41

1 Attachment(s)
Un mik wallpaper ptr T A U :D:arrow: :oops:

floryn_fresh 28-03-07 22:31

Salut B-69-TAU ! am si eu o intrebare referitoare la masina.... Am observat ca la partea de style alea alea tuning exterior interior masina ta sta foarte bine... poate chiar cel mai bine din Romania la capitolult dacii (poate chiar din lume tinand cont de faptul ca in alte tzari rar mai gasesti dacii) ... dar dilema mea este la capitolul performantze are imbunatatiri? daca are te rog descriemi si mie ce i-ai schimbat la motor si alea alea (poate ai descris in alte posturi dar eu nu am avut chef sa citesc atatea paginii parerea mea e ca pozele vorbesc de la sine ;)) ) poate ti-a mai fost adresata intrebarea asta ... scuze daca te deranjez cu ea....bafta in continuare tine-o tot asa ;) Multzumesc

Xel'Naga 31-03-07 01:32

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 819540)
Un mik wallpaper ptr T A U :D:arrow: :oops:

bravos ma , pe poza facuta de mine !! :twisted: :lol:

Xel'Naga 31-03-07 01:34

2 Attachment(s)
poze noi cu TAU de la 4 Tuning Days !! :twisted: :lol:
PS:Si mai multe poze maine , promit si surprize !! :twisted: :rolleyes2 :lol:

Teroarea 31-03-07 11:42

6 Attachment(s)
Attachment 239773

Attachment 239774

Attachment 239775

Attachment 239776

Attachment 239777

Attachment 239778

am facut si eu ceva poze :D:oops:

GopPo 31-03-07 13:38

beyyyy lume unde a fost masina ieri k s mor dak am vazut-o la 4tuning days.....cred k imi trebuie o pereche mare de ochelari....am vz multe printre kre si bora...dar TAU l-am cautat dar nu l-am vz

Teroarea 31-03-07 13:57

Quote:

Originally Posted by RiBi (Post 826417)
beyyyy lume unde a fost masina ieri k s mor dak am vazut-o la 4tuning days.....cred k imi trebuie o pereche mare de ochelari....am vz multe printre kre si bora...dar TAU l-am cautat dar nu l-am vz

poate nu ai avut oki pt ea masina era undeva in mijloc langa GGD

B-86-RTZ 01-04-07 02:26

Re, M-am uitat pana acuma la posturile de mai sus , " bv pt finisaje etc etc , mai baieti voi ati vazuto in realitate ? ca din poze ........ se vede cum ati vazuto , sincer , de cand a facuto cand intra vreunu sa isi poteze masina pe aici , sau incearca sa ii faca ceva '" Ce este cotetul asta ? " , sincer daca ne uitam la cum arata TAU la inceput eu zic ca ar cam trebui sa ne abtinem din comentarii .... , Sincer am vazuto in realitate si la Sinaia , ok frumoasa , dar toate comentariile astea fara rost , se urca la cap si dupaia avem cu totii " coteturi '', sunt constient ca va sterge acest post dar putin imi pasa .

Urban_Racing 02-04-07 03:00

Quote:

Originally Posted by B-86-RTZ (Post 827353)
Re, M-am uitat pana acuma la posturile de mai sus , " bv pt finisaje etc etc , mai baieti voi ati vazuto in realitate ? ca din poze ........ se vede cum ati vazuto , sincer , de cand a facuto cand intra vreunu sa isi poteze masina pe aici , sau incearca sa ii faca ceva '" Ce este cotetul asta ? " , sincer daca ne uitam la cum arata TAU la inceput eu zic ca ar cam trebui sa ne abtinem din comentarii .... , Sincer am vazuto in realitate si la Sinaia , ok frumoasa , dar toate comentariile astea fara rost , se urca la cap si dupaia avem cu totii " coteturi '', sunt constient ca va sterge acest post dar putin imi pasa .

.....and i know whyyyyyy ....why man ...... because i got high because i got high because i got high .......

Outta Control 02-04-07 10:09

Am si io o parere: nu ar merge pe fetele portierelor niste fulgerase sau ceva facute cu aerograful ca parca e prea mult negru? Oricum e super misto si asa!

ESPinoza 02-04-07 14:07

ieri am vazut si eu mashina live.. nu vreau sa fiu rau sau nu stiu cum arata bine dar nu ca in poze ... m`am uitat la ea f putin si am obs ca finisajele lasa de dorit pe la stopuri portbagaj etc dar mashina e totusi speciala

eu 02-04-07 14:30

Quote:

Originally Posted by Outta Control (Post 828939)
Am si io o parere: nu ar merge pe fetele portierelor niste fulgerase sau ceva facute cu aerograful ca parca e prea mult negru? Oricum e super misto si asa!

Ai perfecta dreptate. Parca lipseste ceva fetelor de portiera.

Xel'Naga 02-04-07 17:47

UITE POZE SI CU MASINA ... TAU-le CE ERA PE EA FRATE ... :twisted: :lol:

CRED CA ATRAGEA '' CIOARA AIA CU ARIPI '' CARE O AI PE CAPOTA !! :lol: :rolleyes2 :twisted:

alexutzu 03-04-07 10:29

ba da` eu cand am fost acolo, de ce nu le-ati cocotat pe astea?

Xel'Naga 03-04-07 19:25

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 830643)
ba da` eu cand am fost acolo, de ce nu le-ati cocotat pe astea?

LASA-L MA CA SARACU LA UNELE POZE I-A TREMURAT MANA NU GLUMA !! CRED CA DE EMOTIE ( SAU DIN CAUZA FETELOR ) !!:twisted: :lol: :rolleyes2

gaby_lazy 04-04-07 11:19

Tau 2 chestii:

1 iti trebuie o rubrica noua la vot

2 nu da tare daka trec pe langa tine (ai mila de mine sa nu imi cada tabla) :oops:

Yackone 05-04-07 23:27

mei da unele fete au fo cam postite rau de tot;) ...numa eu n-am poze cu ele pe masina mea:evil:

B-69-TAU 05-04-07 23:29

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 836242)
mei da unele fete au fo cam postite rau de tot;) ...numa eu n-am poze cu ele pe masina mea:evil:

e nu ai! nu ti-am facut eu cu fata aia dragutza?

Mugurel_ASU 06-04-07 18:13

simpla si totusi atat de complexa !!!, TAu am si eu o intrebare: sticla de la semnalizari fata e cea normala de dacie decolorata, sau e di plexi ?? apropo te au vazut niste prieteni de ai mei pe la mall in bucuresti cu masina si si-au adus aminte ca le spusesem io de cineva [de tine :D] cu o dacie alb cu negru .. bla bla bla si mi-au spus ca e foarte simpla ceea ce o face superba. insa poze nu au mai apucat sa faca pt ca ai plecat. bafta

gaby_lazy 07-04-07 19:19

Am si eu o intrbare pentru TAU:rolleyes2 imi poti spune si mie cat te-a costat tot pana akuma?:?:

Bigu 07-04-07 19:26

nu e treaba mea...dar cred ca esti al 1254lea care intreaba...ultima oara a bagat 30ron de 95......sau 98???

gaby_lazy 07-04-07 19:29

sorry omule :rolleyes2 ... pare rau :oops:

Boycu 08-04-07 10:56

Iubeste ,iarta , Cum El Te-a Invatat Crede Si Uita Tot Ce Ai Indurat.el Iti E Lumina Caci El Te-a Creat.sa Nu Uitam Numai El Ne-a Salvat !!!!!!hristos A Inviat!!!!!!!!!!!!!!

aXeL.ZeY 10-04-07 15:28

Bravo TAU ! Sa stii ca ti-am admirat masina de la inceput am fost pro in ciuda la toti care te-au criticat pt ca stiu ce inseamna sa muncesti la o dacie, am vazuto si la salon imi pare rau ca nu erai pe acolo sa-ti strang mana ! multa bafta in continuare !

BH 07 MDF 12-04-07 11:08

Multi bani bagati intr-o Dacie.
Pacat de finisaje.

luci0023 15-04-07 16:57

Mie unu imi place cum arata masina si de aceea vreau sa-mi spui si mie cum i-ai facut capota de la motor cum de i-ai dat forma asta si sunt si eu curios se mai deschide capota asa? Nu loveste masca din fata? A ca mi-am adus aminte am vazut ca nu mai ai manere la usi si ai dat jos si yalele imi spui si mie cum stau usile inchise acum?? De incuiai hai ca le incui cu inchiderea centralizata dar de deschis( nu de descuiat) cum le deschizi?? Iti ,,sare'' usa putin atunci cand o descui?? In mers doar u nu mergi cu masina incuiata?? Ca altfel nu vad cum sta usa inchisa.......

DaciaGID 16-04-07 09:58

luciene :: capota se deschid in sus spre parbize si nu loveste , iar manerele sunt scoase si se deschide cu motorase actionate pe o telecomanda. si ce te urli pe aici ca nebunu ? Sa umplut forumul de picime

claudiu lucian 16-04-07 19:03

Quote:

Originally Posted by DaciaGID (Post 853818)
luciene :: capota se deschid in sus spre parbize si nu loveste , iar manerele sunt scoase si se deschide cu motorase actionate pe o telecomanda. si ce te urli pe aici ca nebunu ? Sa umplut forumul de picime

capota se deschide in lateral, defapt acum in ambele parti, p marginea tziganului d p ea:rolleyes2

<<<ALEKULL>>> 17-04-07 15:21

baieti voi nu stiti sa puneti mana la lucru sa vedeti cat de greu se realizeaza o dacie de la 0 sa o iei bucatica cu bucatica sa te umpli de ulei sa vii in fiecare seara plin de ulei jeg etc acs si sa faci un dush parerea mea e ca ee o dacie super super super faina si merita efortul depus pt ea frate te respect pt munca depusa e o dacie de admirat si bay bayeti mai puneti mana si munciti umpik la o masina de la 0 si mai vb bfta tuturor
b-69-tau intra pls pe mess-ul meu ale_kull sa vb pls

WGF 18-04-07 12:40

T A U-le da nu ne spui si noua ce surpriza pregatesti?????

o_kh3 18-04-07 15:33

nu stiu daca mai pune ceva la cale....pt ca a bagat multe din unicate la vanzare...... sau poate le da si face ceva mai calumea in locul lor.... sa vedem ce zice omu

BH 07 MDF 18-04-07 16:28

Ati uitat sa ziceti ca a fost la ..... nu avem voie sa vb de ei aici...
si mie imi pare rau dar astea sunt regulile....

ncs_balauru 19-04-07 22:48

merita bani pe care ii ceri masinuta e super pret
BAFTA

DaciaGID 20-04-07 11:28

Va zic eu care e treaba cu masina lui robert, dar imi e sa nu se supere asa ca mai bine ma abtin.

boncea 20-04-07 11:33

Bay TAU masina e super tare.....dar la motor ai ceva modificari?:D ca la exterior + interior arata super bine si cu bun gust !

alexutzu 20-04-07 16:12

Quote:

Originally Posted by DaciaGID (Post 861643)
Va zic eu care e treaba cu masina lui robert, dar imi e sa nu se supere asa ca mai bine ma abtin.

mai bine te abtineai si de la aceasta postare , sau doar simteai nevoia sa vada lumea ca esti un mare cunoscator?:twisted:

blowwind 20-04-07 18:12

cand ne strangem in Piata Universitatii ??

NU O VINDE..NU O VINDE..NU O VINDE

:D:D:D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 05:38.

- Copyright 2026 4Tuning