![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
Quote:
in legatura cu tinuta iara,cel mai important este ,ca fiecare sa fie constient de propria personalitate.cam asta este cheia succesului. sunt barbati,care numai la camasa umbla toata viata.ei asa se simt in largul lor si asa e bine sa se prezinte si la intilnire.cind iti alegi partenera,straduieste-te ca ea sa te cunoasca fix asa cum esti de fapt.o tinuta,care te deranjeaza, o induce in eroare si pe ea.presupune,ca esti o alta persoana de fapt...dupa o vreme isi da seama ,ca nu e asa cum si-a imaginat...frustrare,suparare din ambele parti...deci nu e bine. eu una,un barbat la costum respect si...ocolesc.pe mine ma respinge tot ce reprezinta barbatul imbracat la costum.evident,este posibil sa gresesc cind trag concluzii...dar toti o facem instinctual. rationalizati ce mesaje trimiteti,cu imbracamintea,comportamentul, vehementa...cu absolut tot.absolut toti ne ghidam dupa aceste semne,femei si barbati la fel. |
Ori m-am tampit eu,ori vorbim aici despre lucruri diferite:agatat si o prima intalnire.eu le vad ca pe doua lucruri legate una de cealalta...intai o agati,apoi ai o "prima intalnire" daca agatatul a functionat.asa ca sa agati o tipa cu un trandafir presupune sa ai in permanenta la tine floarea,poate,poate pica ceva.si atunci cred ca ai ceva probleme.plus ca,sincer trandafirul mi se pare aiurea la o prima intalnire,poti da de o alergica la polen,intalnirea transformandu-se intr-un drum la spital.Nu stiu,poate sunt eu prea animalic si nu vad lucrurile atat de pur ca voi...
PS Mona nu are nici o problema,a spus doar ce crede ea.Va rog sa va abtineti de la comentarii rautacioase |
cred ca exagerezi cu polenul si spitalul...deviem de la subiect, stiu dar cred ca exagerezi si scuze dak am fost rautacios... Ideea ar fi fata vede trandafiru, fata zice ca e alergica, lasi trandafirul deoparte si nu mai ajungi la spital :)...
Legat de agatat...vs prima intalnire...eu observ ca aici mai mult se bate apa'n piua pe cucerirea unei femei...adik...nu prea am vazut chestii legate strict de agatat...k asa poti agata o fata tinand usa deschisa de la RATB pana se urca si ea.. (ea fugind spre ratb) :)) ...poti agata o fata cand e control si ii intinzi un bilet...si multe alte nebunii...cu ratb miau venit in cap k am trecut azi prin situatie :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Haideti sa discutam o situatie ipotetica...Esti vara,la mare,pe plaja,vezi o tipa...vrei sa o agati si nu ai trandafirul la tine.CE FACI???O lasi in pace,fugi la prima florarie sau improvizezi si ii faci un buchet frumos de ...alge?
|
Quote:
...din nou, exageram |
Te duci si iei o crema impotriva razelor solare-- poate nu are, sau daca are te faci ca ploua si ii spui " te-a cam atins soarele sa nu faci altele, cred ca ceea ce folosesti tu nu-ti face bine, incearca asta "
Sau iei 2 cutii de suc reci si ii dai si ei una: te asezi cu tupeu langa ea. :D edit: Unele fete apreciaza o floare, altele nu. Nici eu nu-s genul care sa dau flori, dar consider ca atunci cand e momentul potrivit o floare poate faca minuni. De exemplu la a mea, i-am dat floare abia cand am facut 1 an. S-a bucurat f mult. Mai rarut ca-i mai dragut. :hahano: |
Hai frate,las-o balta cu trandafirii tai,cand te vede o fata cu trandafirul la prima intalnire deja te ia de papagal. Da na,nu ma contrazic cu tine,ca tu esti gagicar :) :*
|
Quote:
P.S. Si trandafiri trandafiri...dar daca fata nu tine la romantisme d'astea...ai dat banii degeaba :))...deci is multe chestii...eu chiar glumeam...nu se bate nuca'n perete ca vrem noi. |
Quote:
|
Am si eu o problema sper sa ma puteti ajuta .
Caut pe internet si nu gasesc si imi trebuie neaparat pt o lucrare de doctorat in arte spatiale , in fine , este vorba de ploile stelare fenomen ce se petrece intr o perioada a anului mai ales vara , intrebarea este : Aveti idee ce viteza au ? imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie , sper sa mi raspunda cineva . |
Quote:
Mie îmi place să ofer flori şi ai să vezi că şi la prima întâlnire, dacă îi aduci o floare şi ştii să se vadă că nu ai adus-o din obligaţie, ci dimpotrivă, că îţi face plăcere să o oferi, nu cred că te-ar refuza şi că n-ar fi plăcut surpinsă. Atitudinea e totul... |
Quote:
|
deci e un caz clar de pitipoance...in adolescenta nici fetele nu stiu ce vor, au doar baloane in cap. Dar la o femeie ce are capul pe umeri sigur vei puncta cu o banalitate cum ar fi un trandafir(pt ca poate si tie ti-ar place sa iti aduca o nuca de schimbator la masina...stiu, nu are legatura dar eu incerc sa evidentiez caracteristica gestului). Fetele pe care le-ai intrebat au conceptii gresite sau neclare. Plus: in a te face placut nu exista moda, asa ca treaba cu floarea este si va fi intotdeuna foarte la locul ei(nu tin mortis sa fie floare, poate o cutie de praline sau alte nimicuri care ii provoaca macar un suras pozitiv).
|
Quote:
LE : ar fi o chestie ca tot citeam pe aici pe forum cand ii dai trandafiru si te intreaba cu ce ocazie sa-i zici "am vrut sa-i arat trandafirului cat de frumoasa esti" da nu merge ca dupa aia si-o ia in cap :D @BMW E30 : prinzi un capat de la sufa de carlig si cu celalalt capat il invarti deasupra capului ca in vestu salbatic si arunci dupa gagici pe strada sa le agati nu? :D |
eu o agat cu carligu de la masina...punct:))
|
Quote:
Quote:
Si legat de subiect...intrebarea e Cum agati o fata? Chiar nu sa gandit nimeni la masina? :)) Defapt cand vine vb. de masina nici nu trebuie sa mai faci altcva in cazul unui gen de fete...doar le arati masina si deja's cu tine'n pat la noapte. Intrebarea mea e...teai folosi de masina care o ai sa agati o fata? Eu personal NU, incerc sa ma folosesc de atuurile personale, cele primite de la doamne doamne...dar sigur se gasesc pe aici si persoane care fac din masina aspirator de gagici...acum sa vedem daca recunosc sau nu...deci repet...ai agatat cu masina? vei agata cu masina? |
faza tare de cand eram si eu mai mic.... si prost...
mergeam in spatele unora (la vro 5 metri).... asa in doru lelii... si admiram privelistea in general, nu stiu daca ma duceam la scoala sau in alta parte.
In dreptul fetelor (2 la numar), opreste unul cu un mertan si le ia la intrebari... "cum va cheama, unde va duceti, haideti ca va duc eu la plimbare", la auzul acestor vorbe fetele au raspuns: "nu e treaba ta, unde avem treaba, bine!" Si don'soarele se suie in masina si pleaca tustrei fericiti mai departe... la care eu, pietonul turmentat si extrem de ofticat... "bagami-as *** *** ***". O poveste minunata si reala a tinerilor din ziua de azi! :D |
Sa stii ca nu toate fetele sunt asa,eu cel putin n-am vazut in viata mea sa se urce o fata cu tine in masina fara sa te cunoasca macar. Referitor la ce a zis prietenul meu Morpheus,si daca n-ai masina,sau n-ai permis,ce faci,stai singur ?:))
|
Quote:
Faza dp Anton Pann a fost in felu urmator: mergeam in spatele fetei si'i admiram calitatile :)...cum mergeam, pe strada apare incet o masina...deschide geamu si incepe "domnisoara domnisoara..." si ce o mai fi zis, eu mam oprit si am traversat...mam dus in treaba mea spre casa CICA...dar nu am facut asa, pentru ca, ca si tine fiind "eu nu cred ca o fata se urca cu tine asa in masina"...si am continuat sa merg pe trotuarul celalalt...ce crezi? Nu au trecut 200m ca masina se opreste, tipa se aseaza la geam si au vorbit cam 2 minute dupa care ea sa urcat in masina si au plecat...deci DA! Se poate... Faza dp centru se intampla exact in fata la ING...eu mergeam spre casa, pe trotuar...sens opus 2 tipe, erau mai mari ca mine...aveau undeva la 20 si de ani...merg ele ce merg...vine pe strada 1 Cayenne, din nou aceiasi manevra...geamu jos si papagal bengos...astea n'au tinut nici macar 50m...sau urcat imediat in masina si in p... deci DA, se poate! acum referitor la ce ai zis tu...n'ai masina stai in casa...frate eu nu ziceam ca pe aici is gagicari care DOAR cu masina agatza...n'ai masina (sau ai masina da nu poti agata cu ea decat babe dornice de dus la piatza)...incerci cu altcva...intelegi sigur ce zic si nici 1 data nu cred ca am zis cum ai crezut tu. Vad ca pana acum doar martori :) dar protagonisti...nimeni...niciunu nu se simte cu musca pe caciula??? :))) |
Cu scuterul se pune ?:))))
|
Iao si tu asa:
1 data agati cu caruciorul de bebei :)) urli ca un bebe rau la mata sa'i puna spinnere si streetglow, tun de bass sub perna si toate alea...si esti boss 2 oara agati cu trotineta...iti iei o trotineta din aia smechera cu roata pe fata cu multe spitze polishate, in spate "bascula" si o pui pe prietena ta in bascula si o plimbi :) (facut asta odata :)) cu o fata) 3 oara agati cu bicicleta...ai mai crescut putin...esti deja pe 2 roti esti boss! 4 oara agati cu trotineta, din nou pe 2 roti, freespirit, te tine strans in brate sa nu cada :)) 5 oara agati cu bmx sau cu mountainbike sau cu pegasu (pentru cine's mai aduce aminte)...acolo e lor ori pe ghidon, ori pe bara, ori in spate (la pegas e chiar lux in spate) 6oara agati cu scuterul...deja esti la liceu...esti mester 7a oara agati cu masina 8a oara agati cu yachtul ...si lista poate continua, avioane, spaceships :)) sau mult mai simplu si fara atata tehnologie cu sharmul propriu :) |
Eu am agatat o cu masina pe una cu un bmw E60.buna rau , purie la vreo 40 de ani .Am facut schimb de priviri din masini , ne am dat jos din masini dupa intersectie si pana sa apuc sa i spun eu ceva mi a zis ea prima " tu nu te uiti ,era sa ma omori " .I am raspuns calm sa stea linistita ca am asigurare (la Astra :D)
|
O singura data am vazut o astfel de situatie, si inca nu prea imi vine sa cred ca o fata normala la cap si trecuta de pubertate cedeaa asa usor fara... stiu eu? un ceva BUN de tot(nu ma refer la masina)
Eram la mare(eram putoi, nu aveam carnet, numai vise umede) si vin doi tipi (cu un megane, abea aparuse modelul nou, era ff rar pe strada si arata bine) si incep sa mearga in paralel cu doua tipe (eram putoi dar...nu prost, doamne ce bune erau :)) ) dupa vreo 200 de metrii, tipii se opresc, si se dau jos din masina si incep sa vorbeasca (parea ca merge tare bine treaba) cu tipele. Si asta e singura faza de genul. In ceea ce priveste agatatul din masina, inainte sa am carnet si masina eram sigur ca in momentul in care o sa am masina nu o sa mai trebuiasca sa fac nimic si voi avea atatea femei cat sultanul Binqling, si nu o sa tiu pe unde sa mai fug de harem. Povesti :)) O singura data am incercat-o (vorba vine, a fost un partial succes) dar pentru ca ma simteam tare inconfortabil, nu am insistat. Si totusi raman la ideea ca a mers treaba pentru ca am avut ceva papagal si am facut-o sa rada, nu pentru ca am lasat geamu jos la masina. Ma rog, o merge si daca esti prost si ai masina bengoasa si ti se urca pitipoancele in masina... dar mi se rupe fix unde nu bate lumina.... care e satisfactia? |
Quote:
la cat de parsive si pe interes sunt in ziua de astazi...ar merita sa le si taram prin oras legate... no offence |
Quote:
Pe urmă vă miraţi că toate femeile este curve pe interes, au ieşit odată cu un baiat bun da' tot după ăia cu bani se duce, nu după sufletu' pur, curvele dracu ce e iele. Oricum, e un mod propriu şi unic de a-mi selecta de la prima întâlnire genul de fată cu care să ies, le las pe cele care nu apreciază gestul lui VladM :) Totuşi, aş cam fi în stare să pun pariu că dacă fetelor despre care ne-a povestit Vlad li s-ar întâmpla ca la prima întâlnire cu un băiat să li se ofere o floare aşa cum trebuie (adică din plăcere şi nu din obligatie, de parcă duci un buchet de scaieţi unşi cu ulei ars) 90% din ele ar fi topite de gest. Ţin pariul fără niciun stres ;) |
...faptul ca un procent mare din domnisoare reactioneaza la fel, nu inseamna ca asta este normalul.
tin sa va anunt ca aceste domnisoare care va intituleaza "ghei" si va iau peste picior in clipa in care nu le salutati cu un pumn in m.ie sunt rude cu Georgeta. (pt necunoscatori : Planeta Moldova- La redactie) |
Ba, ce-i drept, in viata mea n-am dus niciun trandafir la nicio fata:)). Poate ca trebuia sa mai fac gesturi de-astea cu unele fete dupa care si acum imi pare rau.
|
aleks , cred ca m-ai inteles gresit.n-am zis ca nu ofer flori(trandafiri ca despre asta e vb aici) , chiar din contra ,parerea mea ca la momentu potrivit un trandafir face cat 1000 de cuvinte.ce am zis eu din punctu meu de vedere ca nu l-as oferi la prima intalnire.
|
Ba tocmai, daca e fata calumea si apreciaza acest gest, e chiar important sa faci asta la inceput. La inceput trebuie facuti pasii cei mai buni, apoi doar trebuie sa te mentii si din cand in cand sa mai faci gesturi frumoase. E foarte important sa ai "startul" bun intr-o relatie.
|
Quote:
|
Quote:
E logic ca o sa faci un gest de genul cand ai calcat stramb, dar daca faci asta numai si numai atunci, n-o sa mai aiba nicio valoare, ca doar n-o fi proasta sa n-o deranjeze... Eu nu-s deloc romantic, nu-mi place, dar asta pana cand o sa gasesc fata care sa-mi suceasca mintile:lol: Si asta e valabil pentru toti, oricat am scrie fel si fel de chestii si pareri pe-aici, cand gasesti fata care trebuie nimic din ce iti spuneai ca faci sau nu faci n-o sa mai fie valabil. |
Quote:
|
azi am auzit de la o tipa, cum ca...a fost agatzata, ea fiind la volan, respectivul tot la volan...
si era destul de entuziasmata...ca a fost ciudat, ca bla bla si cica o sa iasa la cafea:):) |
Quote:
|
Acum un mic offline... chestii minore de la o fata in club pe terasa am mai pomenit, dar sa vina la tina UNA (cum i s-a intamplat aseara unui prieten fiind cu el) si sa zica " buna imi dai si mie nr-ul tau e pt prietena mea" n-am mai intalnit... Cat de pofticioasa sa fie fata aia ?! :D
|
Quote:
|
Eugen_TL: În locul tău aş fi foarte suspicios la orice tentativă de agăţat din partea unei femei folosind drept curier o altă femeie. (De fapt ar trebui s-o denumim cu termenul tehnic "lipeală" :D ). Dacă te gândeşti puţin realizezi de ce.
~Nautilus |
si:
-nu incerca sa pari mort dupa ea, nu le plac baietii cu care pot fi oricand -in timp nu te baga in seama prea mult devi stresant a dracu -nu ii spune daca un amic a spus ca e stramba, ca e proasta, ca e panbarama, chiar daca tii la ea... ca sal citez pe spike "cu cine mortii tai te mai impaci, stii ca ne-ai dat dracu pe toti pentru o pereche de craci" -nu fi un alcolic ca nu agati nici pe dracu atunci cand te tine de cap sa borasti. Doar nu o sa gasesti vreuna sa iti zica "la cat de bine facut arata acel ou ochi din voma ta imi dau seama ca esti un om gospodar, vrei sa fi barbatu meu?" |
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning