![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
bun venit pizzi, felicitari ;)
|
Re: Burn Out Special Event Ploiesti
eeeeeeeeeee naspa mosule....a cazut asa deodata?toata?....doare!
|
Re: Burn Out Special Event Ploiesti
se mai tine ceva la ploiesti ???
|
Re: cine vrea copilu k sigla?
are ceva dak aleg modelu 3??:D
|
May eu zic totusi sa ne hotaram sa facem stikerele alea odata ....vorbiti si voi vineri pt ele i hotarati-va,si sa facem comanda undeva
|
faceti poll ;)
|
NFSu2 pe net
MI-a venit o idee hai sa facem pe net un server de u2 sa jukam toti din club sa facem concursuri! ce zice-ti?? programele vi le dau eu un buzz pe mess. id il luati de la semnatura
|
Facem si noi stikerele pt masini !?!?!?
Hai fratilor suntem deja o gramada de membrii in club si ink nu avem si noi cum sa ne recunoastem inca p strada
|
Re: Facem si noi stikerele pt masini !?!?!?
Nimeni nu zice nimik dar km toti ar vrea.......Pai atunci hai sa ne hotaram ce modelk alegem si sa le facem...
|
modelu l-am ales. am promis k dupa c termin sesiunea intr-o saptamana le avem. si sigla clubului si cele cu altuning.
|
1 Attachment(s)
asta o sa fie stikeru
si cu restu vorbiti cu aditza ca sunt multe de facut... si sa le facem pe toate si sa le punem si noi undeva pe preag ar fi bine... |
da stiu k ast e modelul,il stim de 2 saptamani .....dar ink nu le avem p masini.....si uite acum vine dragonul rosu si cei d la noi din club kre vor participa ...nu o sa aibe insemnele clubului p ei...ceea ce mi se pare km aiurea ne mai faceam s inoi cunoscuti:D
|
stai linistit man k unii dintre noi sunt destul de cunoscuti...:D
|
da ma stiu k unii sunt foarte cunoscuti mai ales ala cu dacia cu capota neagra=))
|
Cand mai facem si noi o intalnire ca pe vremuri.....
|
curios k ink mai marii nostri nu zik nimik despre treaba asta...asteptam parerea celor mari( hay ybg zi ceva k te omor)
mie nu mi se pare a fi bune pt sigla clubului ...trebuie ceva mai serios...trebuie votat...faceti un poll |
am vb cu ybg si a zis ca el nu e d-acord cu sigla aia si a zis ca a vb si cu baietii din buc... tre sa vdm c facem si cum facem k sa avem sigla noua
|
nuj ce sa zic...e mijto ... dar nu prea merge pe unele mashini :) lasa ca vb eu cu low rider sa facem mai multe modele de sigle
|
E misto de pus pe luneta....dar parca nu merge ca sigla a clubului
|
si eu, da la noi...cam slabut
|
la noi in bucuresti a fost haos aseara :D o sa pun cateva filmulete , imediat ce le scot :-P
|
w8 4 them...:) hurry up man
|
salut,
parerea mea despre sigla este: *ne trebuie ceva mai serios. *ceva legat de masini, curse ... (daca vreti sa apara ceva pe langa scris) in rest este ok cel putin din partea mea ce am facut eu pt buc siglele alea trebuia sa le fac pe argintiu nu negru.. am facut cevate pe argintiu dau bine o sa pun cateva poze si cu scris pe parasolar. Poate facem si noi o adunare supunem toti la vot locatia in 2 -3 sapt ce parere aveti?? |
vad ca a disparut rubrica legata de site... trebuie sa vedem ce facem cu site-ul in cel mai scurt timp rog presedintii de filiale sa gaseasca o solutie si sa vedem cum facem cu treaba asta...
|
Quote:
|
eu zic la brasov , la prima zapada...cu ocazia asta ne mai delectam si cu alte sporturi extreme :D k prin bucuresti avem cativa impatimiti ai sporturilor de iarna...banuiesc k si prin alte parti sunt :)
|
e fain la brasov.... da voi nu va ganditi ca distanta e cam mare??? si sunt unii care nu pot ajunge in acolo....
|
De asta am propus Bacaul....sau in fine chiar mai in Sud....e cam peste mana pt multi sa ajungem la Brasov....Asta e un subiect care ar trebui dezbatut pe un topic separat numai sa se faca o lista cu posibile locatii.
+ ca poate reusim sa ne intalnim inainte de prima zapada.... |
sunte-ti nebuni?
brasovu-i baza eu din cluj sa ma duc pana la bacau...mi se apre cam mult(cu nevasta-n masina) nu pot conduce mai mult de 200 km intruna...ca-mi toaca nervii la brasov ar fi frumos...da ar fi cam scump daca da zapada, mai bine ne intalnim...nu stiu...da daca ma uit bine pe harta...pentru cei din cluj bacaul ar fi dublu ca distanta ca pentru cei din bucuresti sau ceilalti din zona moldovei... nu stiu...odorheiu secuiesc, miercurea ciuc...ar fi cam la distanta egala pentru toti eu voi veni la mare intalnire...sa-mi comunicati |
sustin ideea lui Alex GAM
|
pentru noi ar fi bine la bacau k e scurt da daca vreti venim si la brasov...:)
oricum baietii din bucuresti vin... cred:D |
Lume,lume ... atentie mare ...
Mesaj pentru toti membri Crazy Drivers ... In jurul datei de 22-23 noiembrie sunbsemnatii Alexblondu (adica eu) , Cioky si Don Slim ne vom sarbatorii zilele de nastere ... dece va fi chef si bautura ... o mare rugaminte avem catre voi ... fiecare sa sa vina cu ce poate ... camere de filmat , aparete de fotgrafiat intelegeti ideea ... sa facem un mare baieram si poate apucam sa facem un filmulet cu noi ... deci toata lumea e asteptata ... cine mai are zile de nastere in zilele respective sau apropiate de datele de 22-23 noiembrie e bine venit sa imi petreaca ziua cu noi toti ... si inca ceva ... cine poate sa ne aranjeze un loc pentru a ne putea sarbatorii ziua ar fi perfect ... o terasa de inchiriat ... un loc undeva ... ideile vin pe parcurs ca benzina pe conducta ... deci va asteptam pe toti ...pentru sugesti asteptam posturile voastre... cadourile sunt bine venite :D
|
Re: Lume,lume ... atentie mare ...
da da da..... Don Slim adik yo ...bem bem bem sa inchiriem si o salvare sa fie akolo ca o sa plek in coma alcoolica
|
Quote:
iese panarama mare acolo...garantez :D |
marfa si ieftin sa fie ... ca restul de bani ramasi sa ne intre la stomacel :lol: ....
|
vreau sa l vad p cioky dupa 4-5 beri cum da cerculetzele :))) sunt tare curios :D
|
o sa faca cercurile olimpice =))))) .....
|
aham ... suna bine ... dar sa avem loc sa parcam masinile si sa incapem toti ... si tin sa adaug ... puteti sa veniti si cu prieteni sau prietene ... cine are geamuri negre stie de ce :D
|
nu mai vb de cioky ca doarme ... poate il apuca sughitu la ora asta
|
io nam loc in masina va zic de acuma =))) ....OCUPAT ... [-(
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning