![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
Happy birthday Dragosel :)
|
...la ora asta deja are masa plina de sticle goale:))))
|
La multi ani dragos!!!
|
la multi ani :)
|
La Multi Ani si dinpartea mea Dragos:)
|
|
Quote:
|
Culca-te mey Foinel_DeAur. Iar o azi funky and free ? uite..nu vrusasi sa iesi pe afara cu VMD-ica si cu Greu`xXx
|
Quote:
|
sa ma chemati si pe mine ca si eu vreau sa rad:):P
|
1 Attachment(s)
Special pt Mihai BDK
|
Ghost Santa Rider ?:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Sarbatori Fericite !
|
Fie ca noaptea sfântă a Crăciunului să vă aducă pace în suflet, bucurie, încredere, sănătate şi toţi cei dragi să vă fie aproape.Craciun fericit!
|
Ms la fel :*
|
Sarbatori fericite baieti !
|
Multumim la fel, si voua!
|
Sarbatori Fericite , multe bucurii , multa fericire si multe cadouri .La Multi Ani si la anul sa ne fie mai bine decat in anul acesta.
|
hai multumim Demoane :*
|
Craciun Fericit la toata lumea !
|
HOT TAMALE,HOT HOT TAMALE.........=))))))) CUM AI MAI GASITO MA SI PASTA CAT DE PENALA E...:))
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
Un filmulet pt cine nu stie: https://www.youtube.com/watch?v=oFMbnBcuXs8 |
Quote:
|
Reteta pentru un an bun. Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz,astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug... Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea: Un An Nou darnic si bun, Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta! La Multi Ani!:)
|
Quote:
cand mai iesiti pe afara sa ma anuntati ca imi e dorr de caterinca a la shadows.. :)) |
Nu se mai ocupa nimeni de forumul SHADOWS???nu mai posteaza nimeni nimic aici??
|
Toate bune si frumoase, chefuri peste chefuri, CS cat se poate, se lucreaza la site, forumul este gata, membrii toti la fel, sanatosi, frumosi, etc. Ne vedem pe afara cand da caldura:D
|
Quote:
|
Incet incet vine primavara si activitatea se v-a relua,mai ales ca incep sa curga si evenimentele
|
Quote:
|
Quote:
ia zi ip |
zilele astea am sa vb cu viceprimaru sa organizam o legala pe bulevard,din cate am inteles ar fi interesat desi are si el in sange aceasta pasiune...vom vedea ce va fi.am sa revin cu noutati.
|
doamne ajuta;)) , abia astept....
|
- - -
Din motive personale si cu parere de rau tin sa anunt toti membrii clubului ca ma retrag din Shadows Racing Team!
Va urez mult succes in continuare si la cat mai multe cupe! Este o decizie personala si sper sa fie luata ca atare fara sa afecteze relatiile de prietenie dintre noi! Imi pare foarte rau ca a trebuit sa iau decizia asta! Numai bine! :paper: |
Re: - - -
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning