![]() |
Re: discutii Satu Mare
bogdan ,cu 100 de euro tio dau cu tot cu cauciuc.pentru alte piese si detalii nu ezitati sa ma sunati sau sa-mi da-ti pm :))))
|
[QUOTE][numai ca o sa ai mari surpize la determinarea normei ,o sa gasesti masini peste anu 1995 non euro ) ce sa faci asta ete
/QUOTE] asta am mai auzit la mai multi deja.. ca si-au adus masini cu euro 2 si cand au dat sa o imatriculeze le-au pus non-euro aici la noi, nu tare inteleg de ce dar... asta e ! :( |
Stie cineva vreo persoana sau firma care reconditioneaza soft-topuri pentru cabriolete?
|
Csoma István: 0745-649097, tapiter supermeserias, el a lucrat pe multe oldtimere-e, pe Opel GT 1969 a lui Aron (OpelWest) si multe alte masini restaurate.
|
In plus că, tipu` a mai pus 4 plăcuţe de frână de curse, Ferodo Racing care la frânările de 5km/h scot un sunet de vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de capul meu, şi toată lumea crede că merge "fier pe fier", deşi sunt noi. Jenant. :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: "Masina mea"
bun venit printre ursi nikule:)
|
Re: "Masina mea"
Quote:
|
ceva firma de tuning in sm aveti ? ceva detalii pot primi?
|
1 Attachment(s)
un eveniment despre care nu s-a vorbit deloc, si anume aceasta cursa de indemanare.
intr-adevar, cel putin eu am aflat de el destul de tarziu de el |
da cum de s-a omis acest eveniment,nici nu am auzit de el.....
|
sa zicem doar ca nu a fost promovat asa cum trebuia..;)
|
salut !
ce magazin mai de doamne ajuta cu profil de car audio e in Satu Mare,dar sa pot sa imi fac si montajul acolo |
Quote:
|
mai stie cineva ceva de juana_man ?!?
|
toyoman a mai vb cu el
|
Sarbatori fericite pentru toti,sa dea domnu sa avem un an nou mai bun si mai imbelsugat ca acesta care o trecut si sa ne aduca numa fericire si sanatate ..
|
Quote:
Sa speram ca la anul "vom trai bine" :lol: |
Va urez sarbatori fericite la toti de pe forum,multa fericire,sanatate si caldura in casa alaturi de cei dragi....
|
La multi ani si un an nou mai bun
|
Asa sa fie .LA MULTI ANI!
|
La Multi Ani ! si toate cele bune
|
Pfffff, grea noapte a trecut... :)
La multi tuturor userilor 4t ! |
Am si eu o intrebare. Cand platesc ceva legat de masina, RCA, rovinieta, etc mi se dau niste abtibilde care cica ar trebui lipite pe parbriz, eu poate nu vreau sa-mi umplu parbrizu' cu toate magariile, pot sa i-au amenda pe chestia asta cu toate ca sint platite? S-ar putea sa-mi vina proces vb prin posta cu poza cum ca nu am rovinieta sau rca?(rca mai putin, din cate stiu eu exista baza de date in care figureaza daca ai sau nu platit rca sau itp valabil)? Daca is nevoit le voi lipi, ma supun sitemului:)), poate ca-s doar eu asa mai fixat, da nu-mi place cand vad parbrizu cu cate 2-3 lipituri pe el:)) sa fie curat sa nu-mi obtureze nimic campu vizual:)))
|
Relax omu,nu esti singurul ;)cand te opreste il arati frumos si gata, in rest nu controleaza nimeni ;)
|
Stiti pe cineva cu plaftorma din Satu mare , eventual sa ma ajutati cu ceva nr de tel ..Va multumesc
|
Ovi Domide: 0733-507026
Banhegyesi Lori: 0744-793538 Coexpres SRL (nu stiu persoana de contact): 0741-088481 ACR: Seletye David, 0744-792297 |
frumoasa indemanarea de pe pista ACR,mi-a placut,care au fost primii 3?
|
1 szambi cu golfu` ... ps: mia placut foarte mult cum a condus
2 golf 2 vr6 3 e30 jac |
si de la clasa mai mica ?
|
misu cu CRX locul2
vento 3 MOD: SI LOGANU CUP LOCU 1 |
florine da ce piruete ai mai bagat:)....nu poti controla V12:)
|
Felicitari Szamby... Ai aratat cum se conduce ! UN ADEVARAT SOFER !!! RESPECT ! GO GO !!
|
Szambi ... FELICITARI ! ;)
asemenea si tuturor celorlalti care au participat. |
Va multumesc mult pt. aprecieri ! Nu consider ca am facut ceva iesit din comun dar asta e pasiunea mea nr. 1 : SOFATUL ! pt. acest motiv am si decis ca in loc sa organizez inca un tuningshow in detrimentul meu, mai bine de acum inainte continui ca si pilot ;)
P.S. Respect pentru toti concurentii care au fost de fatza ! |
P.S. nu inteleg unde au fost SI DE DATA ASTA cei care isi tureaza motoarele in sens si fac "spectacol" in privinta "tentativei de drift" :?::!:
Sa speram ca se vor prezenta la urmatoarele etape macar .... :rolleyes2 |
nu au servo directie`:))...:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning