![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
da! ce ai aflat?? :-)))
|
mai conteaza, chestia este asa eu nu mai ma agit am invatat sa nu mai ma intereseze, si sa imi vad in continuare de prezentul meu sa il fac tot timpul sa fie mai frumos:P si dragut
P.S. asa va recomand la toti sa nu va mai intereseze si sa fiti fericiti:P |
Quote:
Numai bine! |
Quote:
O zi buna va doresc! |
Quote:
Si asa e...acum gandeste cu inima....dar din cand in cand trebuie sa le mai treci si prin creier....asta am invatat si eu....nu te lasa dus de val....incearca sa mai controlezi din cand in cand valul ala...sa nu cumva sa te lovesti de "stanci".... Numai bine! Aveti grija de voi! |
Nici eu nu puteam sa spun mai bine prietene, tot timpul treci peste orice numai trebuie sa incerci sa fi tare si SA NU RENUNTI, UN PROVERB DRAGUT PT TOTI,
Niciodata sa nu spui "asta e" ... e ca si cum ai renunta la tot ce ai muncit ... Adevaratii invingatori strang din dinti si vad ziua de maine ca pe o noua posibilitate de afirmare ... TU ESTI UN INVINGATOR? Totul depinde de tine si de felul in care te antrenezi sa infrunti viata si problemele:P SANATATE P.S. love sucks nu ii adevarat, trebuie sa te bucuri de cat tine si apoi sa iti vezi de viata NUMAI BINE |
Quote:
Eu zic sa iti iei doza de realism ,sa gandesti un pic mai obiectiv vezi dak merita sau nu pesoana respectiva si sa iei o hotarare oricare ar fi ea. Nu are rost sa pierzi timpul intr-o relatie care vezi ca nu mai merge doar de dragul anilor ce au trecut.... Oricate sfaturi ai primii totul depinde de tine pana la urma. |
o sa incerc sa fiu mai tare , sa nu-mi pese si sa nu ma mai gandesc, o sa fie cam greu dar o sa merite, m-a ajutat mult ce ati spus voi, si m-am ambitionat ce dracu :-))
|
Daca iar vedeam un post depresiv, te invitam la liberty parade sa-ti treaca. :lol:
|
o sa merg oricum :-p ce depresie, o sa-mi treaca...
|
Quote:
Ti-am mai zis ..nu cred ca se merita sa suferi pt cineva care nu merita ... |
ai toata viata inainte.... sa te inveti sa fii mai tare, mai dura, mai indierenta si vorba aia sa nu`si permita oriine sa te faca sa suferi;)
Bafta in continuare! |
Quote:
Sa nu se interpreteze ca ma dau la ea people ... just kidding. ;) |
am ocupatie cam pana dupa masa asa, dupaia... :-(
|
dupa aia gasesti altceva iesi in oras, iesi la o bere cu gagicile, si va bagati in seama cu masculi ;), radeti glumiti povestiti amintiri, te intorci acasa schimbi muzica, muzica te mai ajuta cand esti deprimata, dar nu muzica lenta, un hip hop sau niste rap, somnic, te trezesti dimineata te duci faci o baie, te intorci acasa o curatenie o mancare, niste shopping ajuta mult, apoi iara iesi in oras, iti ocupi timpul cu niste sala, te mai duci in vizita la o prietena, mintea sa iti mearga si sa nu iti placa starea de moleseala:P
|
Quote:
dar crede`ma ca raul ti`l faci singura... so... gaseste`ti ceva de facut sa fii ocupata tot timpul..mai ales ca acum esti in vacanta ai tot timpul din lumea sa faci ce vrei... c`mon girl sunt atatea de facut si tu stai in casa si te gandesti la...prostii |
credeti ca muzica ajuta? :-))
|
Quote:
Acum e vara ,se gasesc multe lucruri de facut ,mergi la plaja la strand ,ai ocazia sa se dea baietii la tine ,sigur o sa cunosti personaje noi. |
deci trebe sa schimb playlist`u =)) fie ce-o fi, de azi nu ma mai intereseaza nimic :-|
|
Quote:
|
Quote:
|
sa fiu sau sa nu fiu?=))
|
Quote:
|
Quote:
|
hai sariti cu sfaturi :-(:-(
|
ti`am zis :D mei ce sa faci ... dar daca nu vrei sa asculti
|
Inteleg ca nu sunteti nici despartiti, dar nici impreuna nu se mai cheama ca sunteti... si tu ai de facut o alegere... si ti-e greu... esti nehotarata... dar tot va trebui sa iei o decizie. Indiferent de sfaturile pe care ti le dau altii... tot tu trebuie sa hotarasti... gandeste-te sa faci in asa fel incat sa-ti fie tie bine.
|
Gandeste asa, daca el nu se schimba o sa ai o stare naspa multa vreme, dar daca vrei sa renunti trebuie sa stergi tot ce tine de el sa poti sa iti revi cat mai repede, (mesaje, adresa mess, numar telefon, poze, tot sters) eu asa fac in toate cazurile, sau puse bine dar sa nu te mai uiti la ele sa iti aminteasca de el.
Primele zile o sa fie greu, apoi ai sa te obisnuiesti putin, iar cu timpul totul se va raci, si totusi il vei mai iubi dar poti sa te bucuri si de alte lucruri, apoi o sa treaca de tot. Dar o sa fie greu sa il uiti noi nu iti zicem sa il lasi cum crezi tu cel mai bine, daca crezi ca merita chestia asta dupa tot ce a facut da, daca crezi ca nu merita atunci mai astepti. O zi frumoasa iti doresc! |
Quote:
In sinea ta te tot gandesti daca?.. poate? ..si intrebari stupide care pana la urma urmei asa vor ramane , intrebari fara de raspuns..,Te lupti si te lupti inutil, deja lucrurile iau alta intorsatura.. vb lui trixi ..nu poti face pishu impotriva vantului , nu e nici igenic si te vei uda !! |
yoana tot deprimata esti?
apai dejeaba iti tot spune lumea ce ar trebui sa faci dak tu nu iei o hotarare. Probabil baiatul ala se distreaza mai iasa cu o gagica, fwte si el ceva, si tu stai si suferi ..no offence! Tu esti principala vinovata pt starea in care te afli nu el . Deschide ochii si vezi dreq odata ce e de facut. |
yoanna....un singur sfat de la mine : nu te injosi,sa nu ajungi niciodata sa te comporti de parca ai fi carpa,pentru ca dupa o vreme ai sa ajungi sa regreti amarnic,oricit de mare a fost iubirea.suntem in primul rind oameni,si daca nu respectam asta,orice alt sentiment o sa isi piarda valoarea.
si inca o chestie importanta ar fi sa te inveti sa iti asumi raspunderea pentru deciziile pe care le iei.adica,daca te-ai hotarit ca NU,apai dupa aia sa nu te apuci sa bocesti si sa te plingi la toata lumea.suporta consecintele,pentru ca la asta te astepti si tu de la restul.si tine-te daca ai luat o decizie,ca altfel reincepi agonia de fiecare data cind renunti... sper ca s-a inteles ce am aberat aici...break a leg! ....siii BRAVO AAAAK!!! vezi bine treburile ;) |
Toate la timpul lor!!!
|
Quote:
|
mersi..o sa incerc sa tin cont si de sfaturile voastre ca inca sunt mica :-))
|
dak esti mica nu inseamna ca trebe sa fi si fraiera .
parerea mea gaseste un baiat frumos ,lasa-te vrajita, si dupa o seara cu el o sa-l uiti pe respectivul dupa care suferi instantaneu ;) |
mmm fa o licitatie de baieti ..din ct ! :) sau de ce nu, din TULCEA ..stiu eu pe unul acolo, doctor e in vindecat fete :))) :P
|
Quote:
saaaaaaaau bate tomisul ca e la moda si cum tomisarii sunt cu bunghiul pe fetele de la volan, sigur gasesti si acolo ceva :lol: si chiar daca nu gasesti, in mod clar vei fi uimita de replici. vei rade crunt :lol: nu stiu cat te va ajuta sa uiti, dar cu siguranta te vei amuza |
salut, sunt nou pe aici si am nevoie de niste sfaturi.
acum cateva luni m-am combinat cu o fata. la inceput a fost de visss, dupa un timp au inceput sa apara certurile. faza e ca ea s-a despartit de mine, eu am incerca sa ii fac pe plac sa nu o fac sa se mai simta prost. am incercat sa ma schimb pt ea, dar nu a fost deajuns. am zis niste vorbe dure la suparare, acum le regret. din momentul de fata nu mai stam impreuna si asta mi se pare aiurea rau de tot, nu stiu ce sa fac. Acum mi-am dat seama ce-am pierdut si e prea traziu, nu mai pot sa fac nimic sa dau timpul inapoi,eu nu eram destul de matur sa inteleg ce vrea ea sa zica.....acuma ma simt airea rauuu de tot, nu stiu ce sa fac. mai e si o chestie ca avem preteni comuni si noi tot timpul ieseam impreauna si asta mi se va parea cel mai greu....eu vreu sa ma impac cu ea dar nu stiu ce sa fac......nu stiu ce are asa de special, dar pe langa alte fete nu superiara si asta ma face sa tin mult la ea si am mai pus si suflet in relatie care eu nu fac dess asta .....nevoie de sfaturii |
pffff
iubire...ce draq ma...why love and cry when you can f**k and smyle :D bine...io vorbesc :))) da ce pot sa zic,mi-am invatat lectiile |
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning