![]() |
Re: Chat
marele racer vorbea,...
ii normal consumu? |
Quote:
|
ok, cam asta am vrut sa aflu
nu ca am masina ca n-am masina ca ii rapida sau ca-i inceata |
te plangi de consum si tu vrei sa pui carburatoare ??? :))
|
hey, pai te plangi daca un motor mic consuma mai mult, adik nu consuma cat trebuie...
ar trebui sa fii fericit?? sa sari in sus de fericire ca iti consuma foarte mult... daca el nu consuma cat ar trebui. inteleg, daca pui motor mare, atunci ai consum mai maricel... ideea era ca Alex se plangea ca masina consuma prea mult cu motorul actual! !! ... asta nu inseamna ca se plange ca nu are bani sa se plimbe... ce oameni |
Quote:
......p.s. vezi ca se strica pompa de benzina daca mergi cu ea tot pe rosu si daca mai ramai mult fara benzina |
loool Alex ... las ca faci muste tot impingand!!! :twisted:
|
tu vb...? doar cu tine am impins-o...nuiu-le ma rog sa ma lase pompa cand umbla batranu cu masina :D
|
hey, mai este loc pe aici pe forum de un user... o fata, impatimita a masinilor si chestii, tocmai a terminat faculta... ;)) la Poli. :P
vreti ?? :) sa ma duc sa discut cu ea?? :) |
baga mare ma.. vb cu intreaga promotie !!! :))))))
|
LOL :))))))))))
vorbesc... :)) |
https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html
sa va belizti okii la noul MODUL 4tuning international ;) mai incolo ca deocamdata ne-am nascut! ;) |
WOB....noi suntem clujeni, nu stiu unde vrei sa ajungi.
|
e si el mandru, pe buna dreptate :D, felicitari wob-ule, f tare ideea, aveti viitor ca sunt multi romani in diaspora, cu posibilitati de tuning mult mai mari, succes pe viitor :D ;)
|
ai zis asta numa ca sa-mi vi de hac...ok
|
Piry, nu am nici o treaba cu tine si o spun pe CHAT sa vada toata lumea, nu pe mesaj privat, nu caut nici un fel de cearta cu tine, nu cred ca avem ceva de impartit. Mi-am spus parerea pt ca asta cred si atata timp cat este dreptul meu sa mi-o spun, voi continua, adica atata timp cat dreptul la opinie este respectat. Chiar nu am nimika cu tine...
|
ala o fost modu lu piry de a zice FELICITARI si keep up the good WORK .. nu v-ati invatzat inca?? ;)
Daca dadeam pe topikul chat un link cu ceva honioshag :) era la fel :) .. asa ca .. mersi piry mersi nightrider, mersi tuturor ;) de sprijin |
care imi zice si mie cu ce solutie se pot scoate zgarieturile superficiale de pe o masina.....ms
|
cu surubelnita, ca atunci nu mai sunt superficiale :D
|
Quote:
cu polish.... |
tekno...am auzit ca aseara aveai chef de ce am eu chef in fiecare zii :P da-mi un mp-u si om rezolvao intr-o zi daca chiar vrei si-ti doresti cu adevarat :d
|
dute ma...tu si eagle fraieraway, de la el nu ma asteptam oricum sa se dea ca oricum nu stie si oricum ii pampas si oricum.... si tu....tu... ce vrei sa faci cu olcitu? sa-ti bati joc de el?
sa te dai rotund dupa aia prin oras ca ai facut un OLCIT |
stai linistit, eu am chef sa ma dau nu conteaza cu ce si cu cine
nu conteaza daca castig sau pierd, ideea ii sa ma dau, sa ma distrez ma dau de distractie, niciodata la pariu. poti veni cu orice masina si cu ferari ca ma dau cu tine....si cu lastun ca tot ma dau ideea era de distractie ps:nu mi-l mai aduce pe sergiu in discutie te rog frumos |
ma copii terminati!!!
Pishy tie ti rau sau ce ai ....suferi de limbarita acuta .... sau mancarimi la degete .... care ti problema? |
limbarita acuta? lol, mijto boala :)):)):)):)):)):))
|
Quote:
|
:peace:
Vamesul roman si BMW Cativa vamesi sunt intrebati: - Cat timp trebuie sa lucrati, ca sa va cumparati BMW? Ucraineanul: - 5-6 luni... Ungurul: - 2-3 luni... Romanul: - Un an jumatate. - ??? - BMW e totusi o companie foarte mare....... |
altcumva e bancu :P dar merge si asa
|
Stie careva unde pot sa imi duc un woofer la bobinat?? Cineva cine lucreaza bine!!!*
|
de ce nu il intrebi pe Calin,cel cu audio, sigur stie...
|
Quote:
|
alt calin, monteaza audio de ceva timp, avea atelier pe turzii, acuma are acolo langa cug..dar...nevermind, ca s-a rezolvat prob ;)
|
ca sa schimb subiectul :
care v-a fi urmatorul eveniment automobilistic in cluj napoca? |
bate vantu pe forumul ASTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irish KIT & CUSTOM motorshow + Street Devils Motorfest 2 evenimente .. aceeasi zi (27 august) , locatii diferite .. semnata condica la amandoua 8) poze & stuff https://forum.4tuning.ro/forumdisplay.php?f=230 |
me again!
suciule vrei sa faci ordine pe forum?) |
Ba sebilic...oricat am incerca...tot nu o sa reusim...l-am rugat si pe gabi sa mai supravegheze ca deja numai povesti cu cei 7 pitici sunt peste tot
|
S-a simtit careva si o sters topicul cu discutzii aprinse
|
nu l-o sters nimeni doar s-a inchis :-P
|
iar ai postat numai asa de-a poola...nu sti ce s-a intamplat ....a fost sters si dupa aia i-o dat careva restore....DACA NU STI COTATZI DE GRIJI si nu tot vb dea poola!!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning