![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
la drag baga in viteza si numai pleca din limitare de pe N.
|
nu mergeeeeeeeeee.cere cd/dvd-ul original.ce naiba sa-i fac?
|
sa il cumperi!
|
pai asta o sa fac,sa-l pot juca si la munca :)
|
Quote:
Depinde pe ce mod joci....Casual, Racer sau King, eu joc pe king e ceva mai greu dar te obisnuesti, modul Casual e pt. incepatori te ajuta sa tii linia cea mai buna a traselui si franeaza, Racer te ajuta sa franezi in curbe situatii naspa... si King faci totul singur. |
am scos 6.5 cel mai bun timp la drag cu o supra .. care da mai mult ? :))
va zic eu masinile ideale daca inca nu le-ati aflat voi insiva ... drag supra grip evo x speed porsche 911 gt2 drift mazda rx7 placut surprins am fost de bossul de la grip care chiar a fost problematic. |
va jucati asa mult gunoiul asta de joc? :lol:
|
Quote:
|
desi threadul a cam murit, va rog sa ramaneti on-topic ;)
|
am o intrebare: joc de 2 zile am dominat toate cle 4 trasee de la etapa 1 si tot imi spune ca etapa a 2-a e blocata. de ce? o fi jocul bulit? sau mai trebuie sa umblu pe undeva? si ar mai fi ceva: cum pot sa flosesc masina pe care o am in garaj? ca vad ca tot golful ala mi-l da. mersi pt raspunsuri.
|
Quote:
masinile le modifici pentru fiecare cursa in parte, mai vezi shi u pe akolo altceva nush ce sa iti mai zic :) |
Salut! Am si eu o problema cu jocul full por street!
L-am instalat si il deskid si imi da o eroare : Unable to find tehnique Skid in shader fx\worlddecal.efx ! cine imi poate spune cum pot sa o rezolv:headache: |
Nu stiu care poate fi cauza..... am cautat si nici eu nu am in joc fx\worlddecal.efx.... si mie imi merge jocul
|
eu am asa:
VIDEO=256MB ATI RADEON 9250 RAM=1300MB PROCESOR=2800+ ar putea avea ceva din cauza asta ca doar am RAMi,video si alte cest care la cere |
Nu e imposibil.... dak lai copiat de pe dvd, poate fi dvd-u sau dvd-rom -u vinovat. Eu zic sa incerci sa il instalezi altul, deci nu asta. Poate fi si de la windows, virusi ceva...
|
Quote:
cand intri in joc trebuie sa ti se deschida o fereastra k la ''run'' shi apoi iti intra in joc eu am urmatoarea configuratie: AMD Sempron 3000+ Placa Video FX 7300GT Ram 1 Gb si nu am probleme cu jocul..f putin se sacadeaza din cand in cand |
1.virus parca am dar in D jocu e in C
2.imi apare imaginea aceea de run si dupa aia intra in joc;ecran negru,bip,dont send 3.o sa incerc cu alta imagine si sper sa mearga |
dft, ce sursa ai ? Brand ? NoName ? Poate fi de la orice... Scoate rapid virusul cu format, incetineste mereu !
|
Ca sa scoti un virus nu trebuie format LOOL!
Btw : Nu cu sursa merg jocurile! |
a iesit si primul patch pt. joc..
|
Quote:
|
Quote:
|
Iti baga sa joc pe lan, parca 2 trasee si ceva masini printre care bugatti veyron, honda s200, audi r8....... eu l-am luat dar nu lam instalat ink.
|
Quote:
|
luati-va un ps2 sau daca aveti bani un ps3 si nu o sa aveti nici o treaba ;)
|
am incercat si cu jocu original si tot asa face
|
Compu e vinovatu atunci
|
Quote:
|
ciudat. unui prieten i'a mers. are jocul original, oare o fi de la asta? p.s. e funky sa te busesti cu veyronu in perete>:):twisted:
dupa mult timp, am cumparat si eu prostreet pentru ps3>:):twisted: impresii diseara... |
Mie nu imi merge patch-ul? Ce sa fac? Trebuie sa imi reinstalez din nou jocu??????????????????????
|
mi-am pus si eu patch-ul, nu a mers... l-am reinstalat jocu si tot degeaba... nu merge... si am jocu original...
|
de unde ati luat pachul???????????
|
de pe nfsplanet l-am luat... cui ii merge patchu? l-a luat de altundeva? sau dc nu merge?... :sad:
|
Re: Best Score Need For Speed Pro Street
am scos 7.00 la speed cu toyota supra la 1.055 cp ! si la 2 roti am scos 409 m maxim :) cam atata :X
|
am facut aproape 12 mii cu m3 e92 cu toate modurile prin cariera...traseu habar n-am
|
1 Attachment(s)
bite the dust :)
|
tare jocu asta nfs pro street ai 1048cp@8300rpm si [email protected] :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
Aplica formula HP=NM*RPM/7126.34 si vezi ce iese. |
tie chiar nu ti se pare nimic in neregula? tu ai mai vazut vreo masina sa aibe cuplul maxim la turatii mult mai mari (sau macar mai mari) decat puterea maxima? intreb din pura curiozitate pt ca eu n-am vazut asa ceva absolut nicaieri si niciodata...mi se pare total ilogic si aberant...te implor da-mi un exemplu de o asa masina
si apropo formula de hp este hp=nm*rpm/5252.... |
am omis sa spun ca, cuplul in formula aia se masoara in lb-ft (din moment ce 1 lb-ft = 1.35 nm daca inlocuiesc in formula aia ajung la aproape de formula ta dar n-am gasit nimic concret pe net in fine)...si am mai gasit prin calculator notat mai demult o alta formula gen hp = cuplu(nm)*rpm*pi/25000 sau kw=cuplu(nm)*rpm*2pi/60000...oricum cert este ca nu despre asta vorbeam
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning