Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

Sleepy_85 08-03-08 23:56

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Salut, stie cineva un service bun de electronice unde pot sa repar un LCD, ca mi-am udat monitoru de la PC si au inceput sa-mi dispara pixeli si linii de pe ecran, si l-am lasat la uscat 2 sapt da nu m-a ajutat deloc. :(.Scuze de off. Multam

D3m0N 09-03-08 12:29

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 1410721)
Salut, stie cineva un service bun de electronice unde pot sa repar un LCD, ca mi-am udat monitoru de la PC si au inceput sa-mi dispara pixeli si linii de pe ecran, si l-am lasat la uscat 2 sapt da nu m-a ajutat deloc. :(.Scuze de off. Multam

Vezi in pacurari langa petrom e acolo un mag numa cu din astea... si am inteles ca are si service:-?

bmwh548 09-03-08 17:01

7 Attachment(s)
Nu stiu daca aici e locul potrivit pentru intrebarea mea dar...here goes: stiti vreun magazin sau vreun meserias care sa poata repara difuzoare? E vorba de un difuzor Clarion coaxial. Pe el scrie 160/80TW. Se pare ca are 80w...nu stiu de care (din codul de mai sus cred ca 80w RMS si 160w PMPO). Perechea lui functioneaza perfect, insa la asta "agata" bobina. As vrea sa il restaurez pentru ca imi place mult sunetul de care e capabil cel in stare buna (e un sunet cald si placut). Atasez si niste poze cu ele.
Edit: pozele sunt facute langa un Sony de 10cm pentru a arata cat de cat dimensiunile old school ale celor Clarion ~15cm (si pentru a umili putin Sony...recunosc).

Spirit 10-03-08 10:59

Masina pentru incepatori

Pe acest topic se poate vorbi despre :

- care si ce masina si-a mai luat vreunul
- despre intalniri
- despre ce probleme intampinati si cine are rezolvare
- unde se pot gasii produse ( xenon , muzica , etc )
- ce s-a mai intamplat in oras ;) ( viata de noapte )
- ... ( completati cu ce vreti dar nu sariti calul ;) )

Am unit thread-urile care nu s-au parut ca se pot incadra aici intr-unul singur , drept urmare spor la chatuit ;)

Salut, sunt nou pe la voi si abia mi-am luat permisul, intrebarea era: Care e masina cu care ar trebui sa incepi soferia: Dacia 1310, Golf I-II, Tico/Matiz, Cielo sau altele mai noi gen Audi, VW, Mertz etc... Cred ca aveti mai multa experienta si poate ma ajutati!

CRyS` 10-03-08 11:19

Re: Masina pentru incepatori

Daca as fi in locul tau mi`as alege o Fiesta TDCi, un Polo TDI sau o Corsa DTI ... toate diesel, micute si extrem de utile in traficul haotic din Iasi.

bmwh548 10-03-08 19:25

Sincer cred ca Dacia te poate invata multe :-P desi am facut scoala pe Matiz. Alege o masina mai mica pentru a nu avea probleme in parcarile supraaglomerate. Sau daca ai intr-adevar curaj ia o Dacie...dar sa fie in stare buna, altfel vei avea nevoie si de ceva cunostinte de mecanica.

bakal 10-03-08 22:36

cea mai buna masina pt un incepator este una usor de intretinut, care sa coste tabla ieftin daca o botesti, sa nu te rupa la facut plinul sau la schimbat vro piesa, si sa aiba o mecanica relativ simpla....

daca te dau banii afara din casa, sau esti pe acolo.... orice masina e buna, pt ca iti permiti sa o repari si sa o intretii....

si in ca ceva....masina tre sa-ti placa tie, nu altora

Spirit 11-03-08 11:08

Mersi de sfaturi, evident ca o sa imi iau ceva care sa imi placa mie, oscilez intre o dacie 1310/un golf I-II/corsa/astra poate, oricum banii nu ma dau afara din casa ;), asa ca o sa incerc sa iau la cel mai bun raport calitate/pret ;). Dar voi pe ce masini ati inceput:?:

CRyS` 11-03-08 11:36

Pe una din anii 1900 toamna :)

bakal 11-03-08 11:54

eu am inceput pe un matiz.....si masinuta aia mi-a placut la nebunie, chiar daca eram doar incepator....primii mei 20000 de km i-am facut cu el...buna masina...

mergi pe varianta golf

Spirit 11-03-08 12:07

Eu am facut scoala pe un Cielo, chiar mi-a placut cum se conducea, acum cred ca o sa imi caut ceva mai mic totusi, tb sa vad si ce buget am... ;)

bmwh548 13-03-08 11:24

Re: Cafeneaua Iesenilor Pe 4Tuning

Se pare ca era un baietas in Bazar care repara difuzoare, dar momentan e plecat in Italia. Daca mai aveti idei nu va sfiiti. Ca s-au mai adunat cateva pe aici care trebuie reparate.

L33L00 13-03-08 18:04

baieti care mergeti la 4tdays :)) :D ?

bakal 13-03-08 21:44

pai ar fi ceva.....vineri, 5 dimineata, cativa din crazy drivers plecam cu 2 masini pt expus...

grozavast 15-03-08 09:50

salut!
sunt nou printre voi si vreau sa va cer parerea in alegerea unei masini..
m-am saturat de condus loganul parintilor si daca tot castig ceva bani in vara asta s-a-mi iau si eu masina mea. oscilez intre un golf 3 si un bmw (dar sa ma incadrez in suma de 4000 de euro)..
sfatuiti-ma si voi ce ar trebui sa aleg... veniti si cu alte propuneri in afara de acste variante...
merci..

bakal 17-03-08 10:13

ia-ti un bmw, eventual un "urs" e30......

bakal 17-03-08 10:59

am ajuns inapoi de la 4t days, unde a fost chiar misto, in afara de cateva incoveniente, de la inceput, chiar a fost mai mult de cat ma asteptam....s-a castigat o cupa, s-au facut poze, am ras si ne-am distrat...am fost ceva lume, ne-am intalnit si cu alti membrii de prin alte orase.....

o sa urmeze si poze, dar momentan nu se poate uploada nimic

bakal 17-03-08 15:33

Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi

18 Attachment(s)
ceva poze...........

corraptor_evo 17-03-08 17:55

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1428200)
am ajuns inapoi de la 4t days, unde a fost chiar misto, in afara de cateva incoveniente, de la inceput, chiar a fost mai mult de cat ma asteptam....s-a castigat o cupa, s-au facut poze, am ras si ne-am distrat...am fost ceva lume, ne-am intalnit si cu alti membrii de prin alte orase.....

Aaa, nu, Bakal! Nu s-a castigat o cupa... No, no, no! Ntt, ntt, ntt :shrug_no: !
S-au castigat 2 (doua!) cupe!
Una a baietilor lui CristiNod cu SPL-ul sau DB drag-ul (nu stiu cum se cheama, ca nu ma pricep) si a doua a mea, care se cheama "Best Custom Exterior" (una din cele 5)... Dar voi n-aveti de unde sa stiti, ca v-ati inhatat pocalul si v-ati carat, si m-ati lasat singurel acolo... Dar m-am descurcat, se pare ;)...

bakal 17-03-08 19:26

aaaaaaaa.... scuze edy...si felicitari...bravo....nu degeaba se inghesuia lumea sa-ti vada masina....chiar unii au ghicit ce voei sa-i faci.....

FELICITARI INCA O DATA PT O MASINA BINE FACUTA....

si multumesc pt sfaturi....

mihay 17-03-08 19:59

ups sory Edy dar na............ am fost destul de haotici felicitari pt cupa pt reusita chiar trebuia rasplatita munca si sufletul care l-ai depus dealungul timpului inca o data sory in rest bafta si sa ne vedem sanatosi vineri :lol:

corraptor_evo 18-03-08 09:28

Hopppa! M-am luat cu reprosurile si nu v-am felicitat (sorry si eu)! Asa ca, felicitari, si la mai mare ... sau la mai TARE! (ca la voi se poate :) )

grozavast 18-03-08 09:29

spre asta inclinam si eu mai mult ...
merci pt sfat

mihay 18-03-08 10:51

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 1429973)
Hopppa! M-am luat cu reprosurile si nu v-am felicitat (sorry si eu)! Asa ca, felicitari, si la mai mare ... sau la mai TARE! (ca la voi se poate :) )

MULTAM si nu trebuie scuze ca nu am luato cel putin eu nu am luato ca pe un repros :) in rest "LA MAI TAREEEEEEEE" :twisted:

corraptor_evo 18-03-08 11:23

Bineinteles ca n-a fost repros, mai ales ca am avut tot suportul vostru tehnic (la aranjat mocheta, la cablurile de curent, la poze de grup etc) si pentru prezenta voastra acolo (ca dupa ce ati plecat, m-am simtit si mai singur). Pentru toate astea trebuie sa va multumesc public!
Asa ca: MULTUMESC!

bakal 18-03-08 13:58

pai la ce sunt buni prietenii...? sa incurcam omu, sa-l plictisim cu intrebari...... felicitari inca o data pt masina....

bakal 21-03-08 18:41

apropo, in caz ca inca nu v-ati invatat, astia mai noi, care tot vad ca postati, intalnirea saptamanala 4t are loc tot la palat, tot la ora 21.00 si tot vinerea, adica astazi.....

slip 21-03-08 19:03

we razvan.. ce zici.. ne vedem in seara asta? cand urca luna mai sus de orizont? :D poate prindem senin si se vede... :D
noi ne intalnim.. stam de vb una alta si apoi cred ca o sa facem o plimbarica.. spre voi.. si stam de vb la Palat.

Bafta

ZyZ 21-03-08 19:33

Ne vedem neaparat, ca nu ne-am mai vazut de mult. Zyzu' e acolo. Discutam ce avem de discutat intre membrii OSMS, iar apoi...sa fie haos ! :x :lol:

Fr3akDJ 21-03-08 21:29

mda deci peste vreo 2 saptamani poate ajung si eu la o intalnire:(( k masina mea mai are de stat in service cu pompa lor de benzinaX( cu tot X( cu comenzile lor in belgia si alte prostiiX(

JUST-DO-IT 21-03-08 22:02

nu esti singurul care sta pe dreapta.....si eu fac cam la fel....acu stau si eu din cauza unei piese,iar cealalta masina sta asteptand o vopsea...asta-i viata...

Fr3akDJ 21-03-08 22:30

mda:( mai aiurea de tine cu 2 masini si amandoua pe dreapta:(

JUST-DO-IT 22-03-08 23:10

trist man trist...asta e viata...dar la urma urmei nu m-am nascut in masina....asa ca....o iau frumos la picior....cine stie unde se poate vopsi o masina la un pret mai omenesc da-ti un pm..va multumesc frumos....

Fr3akDJ 22-03-08 23:24

a bine normal ca mai exista si alte moduri de mers:)) da park e alta placerea:d cand conduci si te duci pe unde vrei tu si cat de repede vrei fara sa opresti din statie in statie:P

Fr3akDJ 22-03-08 23:33

3 Attachment(s)
Vreo 3 poze de la targu de masini de la sala sporturilor...Nu e claritatea cine stie ce ca le`am facut cu telu

bmwh548 23-03-08 12:06

Quote:

Originally Posted by JUST-DO-IT (Post 1439473)
trist man trist...asta e viata...dar la urma urmei nu m-am nascut in masina....asa ca....o iau frumos la picior....cine stie unde se poate vopsi o masina la un pret mai omenesc da-ti un pm..va multumesc frumos....

Nu mai stiu preturile (taica-meu a dat 3 milioane acum vreo doi ani pentru batrana), dar sunt meseriasi buni la "service-ul" din Pacurari. Daca stii piata din Pacurari e putin mai incolo un service care se ocupa de asa ceva. Au si cuptor unde pot usca vopseaua binisor, baietii lucreaza bine...Cred ca nu strica sa intrebi. Daca vrei mai multe detalii sa-mi zici.

JUST-DO-IT 23-03-08 20:39

daca e vb de ala de langa petrom il stiu aam sa ma duc zilele astea....ms se idee...

D3m0N 23-03-08 21:06

am si eu o masina acolo sapt asta trebuie sa o finalizele cred ca maine o baga la vopsit pana acum au lucrat bine la partea cu tinichigeria ....

claude307 24-03-08 15:27

caut loc de munca..ce o fi...pana acu lucram la dolce dar au ramas fara antene si de 2 luni tot astept sa vina..asa ca daca stie cineva un loc pe undeva...help :(

CRyS` 26-03-08 09:29

Astazi la ora 19.00 in cadrul Tester Iasi va avea loc lansarea noului Ford Focus ... va astept cu drag ...

All times are GMT +2. The time now is 20:04.

- Copyright 2026 4Tuning