Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

cristi_407 11-06-06 15:55

Re: masinile modificate din bacau

Pai spune ca masina ai?E u VW de care?Si NKS e frumos dar spatele cam lasa de dorit..Evacuarile sunt cam strambe..

DASCALUGABRIEL 11-06-06 19:47

Quote:

Originally Posted by mertan
nu e mort... poate ca unii privesc din "umbra" doar se uite pe forum si nu afirma nimik.

mertane - unii prefera sa zica ceva doar cind au ceva de zis !nu doar de dragul postatului........:D

w00p 12-06-06 00:04

Quote:

Originally Posted by RaZv
Si wOOp.....parerea ta ma cam amuza......ai vorbit foarte filozofic :_))

daca spui tu.....

VWlad 12-06-06 23:15

Quote:

Originally Posted by DASCALUGABRIEL
mertane - unii prefera sa zica ceva doar cind au ceva de zis !nu doar de dragul postatului........:D

Bine ai mai zis omule...Decat sa postezi aiurea,fara rost,mai bine stai calm,si te afirmi doar cand ai ceva de zis...No Offense pt cine se simte...:lol: :-)

RaZv 13-06-06 00:07

Nu cred ca, conteaza asa mult ce masina am.N-as vrea sa ma trezesc cu niste zgarieturi pe ea...:lol: .Eu de multe ori m-am gandit ca poate si unii proprietari ai caror masini au ajuns pe site ar putea sa se simta deranjati.E masina lui,e munca lui.Daca vrea el sa si-o pozeze si sa si-o puna pe site,bine. Daca nu,nu. M-am mai uitat la un aspect, majoritatea membrilor de pe forum au sub 20 de ani( multi au 17-18-19 ani)...Poate unii n-ar trebui nici macar sa-si dea cu parerea, atata timp cat n-au invatat nici macar sa scrie corect. Asa mari "experti" in domeniul auto(nu zic tunning) sunt pustii astia de 17-19 ani? Eu nu prea cred. Poate ca totul se trage de la jocurile de pe calculator cu masini modificate....:lol:

mertan 13-06-06 06:05

hai pe ca cefenea ca se face offtopic aici...

Andr3i 13-06-06 11:31

RaZV, hai ca m-ai spart la faza asta :lol: :lol: Tu ai 21, te consideri asa batran? 8)

RaZv 13-06-06 11:52

Oricum una e sa ai 17 ani, alta e sa ai 21.Dar te-ai simtit?! Pentru ca si tu te incadrezi in grupa 17-19 ani:lol: .

Andr3i 13-06-06 12:19

1. oricum ma incadrez in grupa ca scrie clar ca am 19
2. am scris mai mult pt ca vad ca te dai prea expert ;) chiar as vrea sa ne intalnim odata sa vedem care stie mai multe despre tuning... si apoi mai discutam ;) eu vin oricand sa ne intalnim sa avem o discutzie despre asta daca tot te dai asa expert... astept provocarea!

SFW 13-06-06 12:27

Quote:

Nu cred ca, conteaza asa mult ce masina am.N-as vrea sa ma trezesc cu niste zgarieturi pe ea...:lol: .Eu de multe ori m-am gandit ca poate si unii proprietari ai caror masini au ajuns pe site ar putea sa se simta deranjati.E masina lui,e munca lui.Daca vrea el sa si-o pozeze si sa si-o puna pe site,bine. Daca nu,nu. M-am mai uitat la un aspect, majoritatea membrilor de pe forum au sub 20 de ani( multi au 17-18-19 ani)...Poate unii n-ar trebui nici macar sa-si dea cu parerea, atata timp cat n-au invatat nici macar sa scrie corect. Asa mari "experti" in domeniul auto(nu zic tunning) sunt pustii astia de 17-19 ani? Eu nu prea cred. Poate ca totul se trage de la jocurile de pe calculator cu masini modificate....:lol:

Nu cred ca ar trebui sa-ti fie frica ca iti zgarie cineva de pe site-ul asta masina ... pt ca toti de pe aici suntem pana la urma pasionati ... si ... un pasionat (si nici un om cu catusi de putin bun simt) nu ar zgaria masina unui alt om ... asta mi se pare supremul gest de marlanie ... nu iti place un om sau e un "dusman", ii zgarii masina .... e marlanesc tare ...

Nu e o intepatura ... dar, tu ai zis ca ei tre sa invete sa scrie corect .... asa ca ... pt viitor .... tuning se scrie cu 2 de n .... si nu "tunning" :-)

RaZv 13-06-06 12:36

Ai inteles gresit.Eu nici macar nu-s pasionat de asa ceva.Eu nu-s expert.Voi m-ati facut:-) .Eu doar cunosc cate ceva despre masinile din Bacau, de asta am si postat si am pus cateva poze(nu cred ca voi mai pune poze vreodata).Eu nu-s adeptul tuningului ca sa fiu expert in asa ceva;) .Am si zis ca mie imi plac mai mult masinile stock.Dar...nu-mi vine sa cred ca am creat atata curiozitate in jurul meu!

RaZv 13-06-06 12:43

Quote:

Originally Posted by SFW

Nu e o intepatura ... dar, tu ai zis ca ei tre sa invete sa scrie corect .... asa ca ... pt viitor .... tuning se scrie cu 2 de n .... si nu "tunning" :-)

O sa ma documentez si o sa aflu cand se scrie cu un singur "n" si cand se scrie cu 2 de "n", pentru ca eu am mai vazut termenul scris cu 2 de "n".
Eu ma refeream in primul rand la greselile gramaticale.

aleks 13-06-06 12:46

ti-as fi recunoscator daca ai posta doar la obiect pe fiecare topic ( asta fiind unul de masini modificate din bacau ) si daca ai inceta cu atacurile personale.
pentru inceput nu-ti voi sterge posturile pe langa subiect, dar vreau sa te anunt ca este pe sectiunea bacau si un topic special pentru discutii si consideratii de orice natura ( cafeneaua ).
si inca o rugaminte, posteaza toate ideile intr-un singur reply, pentru ca acesta este un forum, nu un chat.
acestea fiind spuse, iti urez bun venit si la cat mai multe posturi constructive alaturi de noi

SFW 13-06-06 12:58

Quote:

O sa ma documentez si o sa aflu cand se scrie cu un singur "n" si cand se scrie cu 2 de "n", pentru ca eu am mai vazut termenul scris cu 2 de "n".
Eu ma refeream in primul rand la greselile gramaticale.

Cu un singur n nu se scrie niciodata .... se scrie cu 2, adica,tuning si nu cu 3, adik tunning. ;)
Ma rog, glumeam si eu ... stiu ca ti-ai gat seama ce vroiam sa spun. :-)

VWlad 13-06-06 20:30

Of Of Of...Sunt nou pe-aici,dar mi-am dat seama de un lucru:forumul acesta nu e neaparat pentru experti in tuning,sau ingineri constructori de masini...Asa ca mai bine lasati deoparte chestia asta cu varsta si cu experienta in domeniul masinilor...Fiecare are dreptul sa isi expuna parerea sau opinia,desigur,in limitele bunului simt,fie ca are "17-18-19 ani" sau mai mult.

Saigo 13-06-06 22:24

E ca si cum ti-ai lua o capra si i-ai trage dungi ca sa arate cat de cat a zebra...:twisted: Fa-i vant (daca ti-o cumpara cineva) si baga bani intr-o masina care sa merite ;)

Andr3i 13-06-06 22:41

Quote:

Originally Posted by Saigo
E ca si cum ti-ai lua o capra si i-ai trage dungi ca sa arate cat de cat a zebra...:twisted: Fa-i vant (daca ti-o cumpara cineva) si baga bani intr-o masina care sa merite ;)

Salut & Welcome To Da Forum ;)

Fii putin mai exact si spune-ne si despre cine vorbesti ca sa intelegem si noi, sau ca sa inteleg si eu ca-s mai greu de cap :lol: ;)

mertan 14-06-06 00:01

razv ai cumva un vw negu cu stiker vwoforum pe ea?? are la nr HHH???

VWlad 14-06-06 07:32

Quote:

Originally Posted by Andr3i
Salut & Welcome To Da Forum ;)

Fii putin mai exact si spune-ne si despre cine vorbesti ca sa intelegem si noi, sau ca sa inteleg si eu ca-s mai greu de cap :lol: ;)

Nu esti singurul greu de cap de-aici,ca nici eu nu am inteles ce a vrut sa spuna! :lol: :lol: :???:

Zerofast 14-06-06 11:35

Quote:

Originally Posted by VWlad
Nu esti singurul greu de cap de-aici,ca nici eu nu am inteles ce a vrut sa spuna! :lol: :lol: :???:

nici yo;) ......oare ce a vrut sa spuna omu:D

RaZv 14-06-06 14:16

Sal Aleks! Mersi pt urare. Eu n-am nimic cu nimeni. Cred ca doar a parut putin ca "ne ciondanim", dar poate ca asa are si forumul mai mult farmec...doar nu suntem niste bunicutze care se lauda cu nepoitzeii lor.

cristi_407 14-06-06 14:41

Pai vad ca numai critici..Arata-ne si nou ca sti ceva despre masini sau tuning?Ai postat 3 poze cu niste masini si gata.

aleks 14-06-06 15:18

frateeee
ati luat-o razna?
iar facem forumul chat?
stick to the topic pls...
nu sterg ce s-a scris, dar... nu mai iesiti pe langa subiect, va rog.

RaZv 14-06-06 15:20

Eu nu mai pun poze!Am si dat de inteles asta mai demult. Cred ca Saigo se referea la 206-le lui Andr3i:lol: ... Scuze...glumeam:D

aleks 14-06-06 15:24

Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)

1 Attachment(s)
am facut o descoperire, stiu cine face blaturile la politie
am dovada de pe mess :D

Andr3i 14-06-06 15:48

Quote:

Eu nu mai pun poze!Am si dat de inteles asta mai demult. Cred ca Saigo se referea la 206-le lui Andr3i:lol: ... Scuze...glumeam:D

Inseamna ca e tot de-al tau daca tot de mine se ia de la primul post ;) Aleks chiar verifica IPurile la amandoua userele ca am o presimtire ca RaZv si Saigo e cam acelasi IP :lol: :lol: :lol:

RaZv 14-06-06 16:55

:lol: :lol: :lol: Pe mine sa faci sa zambesc!Daca vor mai aparea 3-4 cu aceeasi parere vei mai zice ca-s tot eu?! :-P

Hmm....Andr3i esti prea patimas!

VWlad 14-06-06 18:10

LOL...Duamnee..Ai un simt critic foarte dezvoltat...De cand ai venit pe forum,numai asta faci,si doar la adresa masinii lui Andrei...Fara suparare,da e parerea ta !!!

aleks 14-06-06 18:21

asta e: discutia nu s-a oprit acolo,am mutat-o pe cafenea
acum va invit eu s-o continuati aici pana va simtiti lamuriti deplin.
dar va rog, fara atacuri directe si fara expresii dure
multumesc ;)
a, da saigo si razv par a fi doua persoane diferite, apar ip-uri fara legatura intre ele...

cristi_407 14-06-06 18:23

:)) Ok tata Aleks! :)

aleks 14-06-06 18:26

apropo, imi place cum ai iesit in poza de la avatar, cu o singura remarca...
nu-mi prea place ca stai incruntat :D:D:D

SFW 14-06-06 18:29

Quote:

Originally Posted by aleks
apropo, imi place cum ai iesit in poza de la avatar, cu o singura remarca...
nu-mi prea place ca stai incruntat :D:D:D

Da. I-am zis si eu ... nu stiu ce are in ultimul timp ... e cam moracanos.... :shock: :rolleyes2

aleks 14-06-06 18:33

de la sesiune cred ca i se trage :D:D:D
n-ati vazut postuil de mai sus, am pus acolo dovada ca la politie se fac blaturi, e o poza de pe mess de la mine :D

cristi_407 14-06-06 18:54

Am vazut si eu statusul lui Mertan..Asteptam sa vedem ce explicatie ne da el..

Andr3i 14-06-06 21:20

Oki doki, eu termin discutia ca RaZv atat timp cat nu spune ce masina are, ca tare-s curios cu ce se lauda el atat... (shhhht... nu spuneti la nimeni, dar eu cred ca nici nu o are ;) ) ....

mertan 14-06-06 21:25

eee... stiti voi ca plec acus prin germania putin... am fost pe la pasapoarte oleaca... plec cu unu sa ishi aduca o masina... aranjamente periculoase... si m-am dus azi pe la politie cu el... pe la comandant... la domnul m****a... niste afaceri... ce dracu... doar nu stam pe tusha...

Al3xxx 14-06-06 21:40

Quote:

Originally Posted by mertan
eee... stiti voi ca plec acus prin germania putin... am fost pe la pasapoarte oleaca... plec cu unu sa ishi aduca o masina... aranjamente periculoase... si m-am dus azi pe la politie cu el... pe la comandant... la domnul m****a.... niste afaceri... ce dracu... doar nu stam pe tusha...

:)) :))

bah tu ori esti batut in cap ori nu pot sa imi dau seama ce e cu tine
iar ai tu relatii peste tot ???
si nu poti sa intri nici macar la festival la motociclisti ???
si numai da tu atatea nume ca le dai degeaba ca aia nici nu cred ca au vb cu tine
mai tine ma si tu gura
bah parca esti ....mai ceva decat un copil mic

Quote:

Originally Posted by Andr3i
Oki doki, eu termin discutia ca RaZv atat timp cat nu spune ce masina are, ca tare-s curios cu ce se lauda el atat... (shhhht... nu spuneti la nimeni, dar eu cred ca nici nu o are ;) ) ....

mai andrei eu zic ca are sa ne faca o surpriza ...
prea se tine sa nu zica ce si cum si prea stie masinile ''alea'' ce e cu ele

marius_lox 14-06-06 21:44

alexxx, dar rau mai esti!!!:lol: :D :twisted: :evil:

VWlad 14-06-06 21:59

Quote:

Originally Posted by Al3xxx
:)) :))

bah tu ori esti batut in cap ori nu pot sa imi dau seama ce e cu tine
iar ai tu relatii peste tot ???
si nu poti sa intri nici macar la festival la motociclisti ???
si numai da tu atatea nume ca le dai degeaba ca aia nici nu cred ca au vb cu tine
mai tine ma si tu gura
bah parca esti ....mai ceva decat un copil mic

Te-ai suparat aaa ? :lol: :lol: :lol:

mertan 14-06-06 22:36

ce aveti mai... nu are voie omul sa glumeasca... ce oameni...

haideti cititi ceva tare http://www.desteptarea.ro/articol_3069.shtml

All times are GMT +2. The time now is 17:36.

- Copyright 2026 4Tuning