![]() |
Re: Comentarii lucrari!
unde ai prellungit capota intre faruri nu trebuia sa fie mai inchisa ? asha pare sa fie dreapta ;)
|
ms de sfat ca nu stiam cum sa fac sa nu se mai vada asa nu aveam nici o idee...:* :lol:
|
|
pune si tu si poza originala
|
|
no comment :shock:
|
trei defecte mi-au sarit in ochii
1 pragul e cam spalacit 2spoilerul fata e stramb si in partea indepartata nu are aceleasi guri (nu seamana partea stanga cu cea dreapta:) ) 3la eleron bratele de sustinere sunt prea apropiate |
2 Attachment(s)
BMWfan pote asa e tipu de eleron :lol: :lol: :lol:
______________________________________________ Si akum lucrarea mea Am mai facut si io ceva dupa o pauza de vT ... :arrow: |
finutz...frumos ..da` buza spoilerului e stramba in partea stanga ...nici nu mai e nevoie sa dai click pe ea ..se vede din thumbnail...am dreptate ?
|
o fi :)
inscriptia aia cu gti e in loc de nike? :) |
da e cam stramba ....:???:
nu tine loc de nike .... Am pus scrisul din lipsa de inspiratie :lol: Si am mai observat si eu ceva ... ca nu am facut umbra la buza aia :evil: |
2 Attachment(s)
cat mai multe comentarii plz;)
|
antena nu mai e da' a ramas reflexia :lol: :lol: si nu e cel mai reusit carbon de-al tau ;)
|
am facut in graba partea cu reflexile ca ma frecau ai mei la cap sa sting calc-u :lol: nici mie nu prea imi place cum a iesit carbonu da ma rog...alte comentarii mai baietii mai astept si de la voi...;)
|
1 Attachment(s)
hai mah ra2...tot albastra? tot cu pleoape?:???:
chiar nu ai avut inspiratie....:lol: :lol: nu de alta dar nici eu nu am avut aku ma faci sa o refac dar nu gasesc un background frumos....ma oftica k aicea a trebuit sa inchid mult masina dar capota nu am reusit....:???: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:24. |
- Copyright 2026 4Tuning