![]() |
Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE
Cu ursul cu WUZ m-am tras eu la Tulcea si avea dungi albe atunci pe masina .. ... are 2.8 24v , sherpi , autoblocant , admisie , etc ... mi-a spus ca are undeva la 240CP ... Surpriza insa nu a venit din partea lui , ci din a mea ... :D
Revenind la cursa de la Braila .. am inteles ca fotocelula era amplasata total aiurea ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eu sunt cu cupra gri de bucale degeaba zic io ca accepta sau nu,... raspunsul oficial o sa-l primiti de la proprietarul sufrageriei zburatoare RS6 :)) numai bine ;) |
Quote:
|
Quote:
deci tu m-ai lasat pe bara :)) dragos ( evo8 ) a lansat pe alt forum o provocare ar fi pacat sa ramana asa |
vad ca in afara de provocari cocosesti si injurii, pe aici nu prea mai citesc decat cativa
o sa incerc (ca sa ii multumesc pe cei care au aruncat cu ... ce au gasit in organizare si organizator) ca in luna aprilie sa renunt la sponsor ca sa nu fie lumea nemultumita ca a fost taxa prea mica, o sa fac taxa de inscriere de 100 ron ca sa nu mai vina asa de multi , ci doar cei care isi permit sa investeasca un ban intr-o masina si vor sa fie apreciata munca lor, nu stiu cum o sa o rezolv cu taranoii de pe margine, dar.... asta mai e si de cei 7 ani de pe acasa nu pricep: daca taxa e mare, de ce e mare; daca e mica, vin prea multi daca vin putini, evenimentul nu e reusit; daca vin prea multi, e plictiseala si nervi ca e ingramadeala daca nu iese asa cum o gandeste fiecare , e proasta organizarea eu rog cu aceasta ocazie, toti carcotasii care au dat cu parul, batul, noroi sau vorbe dure, sa nu mai vina la braila, ca eu doar atat pot sa organizez. nu am nici aeroportul lui tata la dispozitie, ba mai mult nu am aeroport nici ca la tm, tl, sau b astea sunt conditiile la braila, si eu am o vorba: "putin e mult mai mult , decat deloc" cum vedeti voi carcotasii o organizare ideala, avand in vedere ca numeni nu va da nici o mana de ajutor la organizare ia sa va aud... mai scrie cineva? legal racing si sebi, m-au sprijinit mai mult la mediatizare, la inscrieri la grupele pe care concurentii nu si le-au scris in cerere, si la start si cam atat eu ma opresc ca sa nu ma enervez mai tare pe concurenti, ca 99% merita respectul total, iar restul intra la ...etc si nu merita 99% sa le intorc spatele din cauza unor mucosi falmanzi de recunoasterea capacitatlor inexistente, dornici de hormoni ai afirmarii |
cine mai vrea filmulete:
pe youtube.com, dati cautare "pic braila motor" |
reiau, pentru cei care nu stiu sa citeasca si inapoi:
clasament dupa prima zi indemanare tractiune fata 313 - Moisescu Gabriel - Braila - Peugeot - 51,60 - 1 46 - Epuras Marius - Bucuresti - Ford - 52,90 - 2 25 - Bancescu Razvan - Constanta - WV - 53,40 - 3 369 - Bogdan Andrei - Constanta - Ford - 53,60 - 4 viteza tractiune fata 25 - Bancescu Razvan - Constanta - WV - 32,90 - 1 28 - Nedu Dragos - Bucuresti - Ford - 33,10 - 2 86 - Mirea Alexandru - Bucuresti - Seat - 34,30 - 3 69 - Trifonescu Dragos - Braila - WV - 34,70 - 4 indemanare si viteza tractiune spate 1 - Moraru Laurentiu - Bucuresti - BMW - 57,70 - 38,30 -1 42 - Ionescu Stefan - Bucuresti - Smart - 60,50 - 39,20 -2 57 - Nedelcu Ionut - Braila - ??????? - 83,40 - 41,70 - 3 indemanare tractiune 4x4 9- Mazuru Ionut - Iasi - Audi - 49,30 - 1 35 - Costea Marius - Iasi - Mitsubishi - 57,60 - 2 85 - Francu Catalin - Iasi - BMW - 57,60 - 2 11 - Tiper Alexandru - Sinaia - Subaru - 71,70 - 4 viteza tractiune 4x4 9 - Mazuru Ionut - Iasi - Audi - 33,40 - 1 35 - Costea Marius - Iasi - Mitsubishi - 33,50 - 2 23 - Tanase Marius - Bucuresti - Mitsubishi - 33,80 - 3 11 - Tiper Alexandru- Sinaia - Subaru - 35,60 - 4 |
Floris, dupa cate o cursa, evita sa intri pe acest forum cateva zile, judeca-ti apoi la rece plusurile si minusurile pe care le vezi singur, ia masuri si mergi inainte!
L.E. dupa parerea unora daca nu le dai conditii ca la Santa Pod, mai bine nu mai faci. Ca si la Santa Pod tot masini ca ale lor vin si tot aceleasi preturi sunt. |
Quote:
Sa nu exageram cu TAXA de incriere,adica de ce sa o marim...nu e bine daca vin multi si iese spectacol??...ar fi pacat sa fie mare(TAXA), pentru ca nu o sa mai se incrie atat de multi si dupa parerea mea nu o sa mai iasa ceva frumos...spectacol...sa o lasam accesibila oricui...TAXA...si in ca o data multumim pentru tot ce ati facut pentru BRAILA...de a aduce cursele-linii...si la mai multe... |
Quote:
dar ca dupa o luna de alergatura sa vina un vasile de cine stie unde si ca spuna ca organizare e de tot rasul sau K K -tul, sa-mi fie cu iertare, mai bine nu mai organizez toti trebuie sa inteleaga: ORGANIZATORUL isi impune regulile cui nu vrea sa le accepte, sa nu vina si gata |
Quote:
|
clasament liniute 402 m
grupa A1 nr.124 - Antoniu Cosmin - Galati - Honda Civic grupa A nr.471 - Toma Robert - Bucuresti - Skoda Octavia grupa B nr.58 - Cristea Marius - Bucuresti - Renault 5 GTT grupa C nr.16 - Trandafir Bogdan - Bucuresti - Mitsubishi grupa D nr.94 - Stacescu Dragos - Iasi - Opel Kadett grupa E nr 463 - Ganea Pepy - Bucuresti - Opel Speedster grupa F nr.170 - Mocanu Razvan Alexandru - Bucuresti - Subaru Imprezza WRX grupa G nr.25 - Paduraru Razvan - Bucuresti - Subaru Imprezza grupa H nr.62 - Gheorghe Dragos - Braila - Mitsubishi Evo 8 |
la grupa f a castigat mocanu razvan (toba) cu subaru wrx ,la batut in finala pe sunny
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning