![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis... devenit realitate!
Quote:
|
1. "Unicat" nu are grad de comparatie.
2. Esperache, eu zic ca nu are rost sa continui proiectul, ca e plin de Espero-uri cu motorul asta. :| |
dar la nivelul asta mai rar
|
:)) nu stiam
|
Cred ca avea si ceva ironie acea propozitie cu "e plin de espero-uri cu motoare dastea"
|
Era DOAR ironie. Dar nu ai ce sa-i faci, e plin pe 4Tuning de membri care dintr-un proiect de o asemenea anvergura ca cel al lui Esperache inteleg doar "am mai vazut espero cu motor din asta" sau "cele mai unicate sunte jantele".
|
Jantele nu pot fi unicate pentru ca se cam gasesc pe piata...
De cand e in lucru masina asta si toti asteptam sa vedem rezultatul final Va face foarte multe victime masina asta si este doar un ESPERO de vreo 300 de caluti asa:D |
lasand la o parte jantele unicaturi si alte din astea ce se mai aude de proiect Esperache?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza cu "frumoasa adormita" ... :wave:
|
frumoasa,frumoasa:D dar sper ca anul viitor sa nu mai doarma atata prin garaj;) bafta
|
Sta cumintea acolo,asteapta sezonul bun :lol:
|
Cum poate sa arate de bine. Esperache , imi poti spune si mie cat te-a costat bodykitul? ca nu vad a scrie prin primele posturi. Un pm sau chiar si pe topic . Daca nu cer prea mult.
|
din pacate, in 2008 daca iesea masina pe strada, sa mearga, sa fie fiabila, era ceva deosebit ....un espero turbo cu 3xx cai.
in 2011 , cum zicea si esperache s-a cam avansat, si daca o scoate maine nu prea mai e asa deosebita, deja s-au vazut destule masini puternice de genul asta. taraganarea al nesfarsit a proiectului si nehotararea in ce priveste piesele necesare atingerii performantelor dorite ma fac sa imi para si mie rau de banii aruncati pe parcurs :( . poate ar fi trebuit sa aplezi la cineva mai priceput sau sa te fi documentat mai mult inainte sa te apuci sa faci comenzi de piese cred ca erai mult mai castigat daca stateai 1 an sa strangi bani si apoi sa cumperi totul odata(pe parte de motor-crestere putere) si probabil iesea ceva mai bun- a se vedea nissan gtr facut de exelixis in 3 luni cu o caruta de bani :) bafta, eu chiar sper sa iasa o masina rapida din espero asta, si fara sa fii nevoit sa o tii la mecanic 11 luni pe an. |
Quote:
Sfatul meu...lasa masina asta si treci la altceva daca tot iti place sa bagi banii in masini.Ai bagat peste 10.000E,o sa mai bagi inca pe atat si o sa te bata un 1.9 TDI. |
All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2025 4Tuning