![]() |
Re: Discuţii generale Galaţi - Brăila
3 Attachment(s)
si tot din participarile lui Dragos Trifonescu in 2011 !!
|
Felicitari Dragos!!!
|
Quote:
- loc 5 la clasa 3 gupa H ( depasit fiind de masini cu secventiale !) - loc 6 la grupa H ( aceeasi plus Paul Andronic !) - loc 8 la 2 WND ( 2 roti motrice ) - loc 26 la open Felicitari si ganduri bune sponsorilor, intrucat el abordeaza cursele ca un profesionist si merita pe deplin sustinerea! |
Cine merge la ultima etapa a campionatului national de Indemanare auto pe 2011 duminica la Bucuresti?
Informatii detalii si inscrieri pe gtautoclub.ro E singurul traseu de mana , fara garari ori alte manevre . Ne vedem la Carrefour Militari |
3 Attachment(s)
Braileni de toata isprava !!
Braileni pe podiumul etapelor din campionatul national de indemanare pe 2011: - Ionut Chesaru participant ieri pe Dacia 1310, azi pe Opel Corsa 1600 - Razvan Traian Popa pe Daewoo Tico si nu au fost singurii. Felicitari pentru participare si rezultatele lor ! |
pentru cei care nu stiu, odorizantele California Scent se gasesc acum si la DEDEMAN la 25ron buc.
:D |
Ce ambalaj si ce denumire au?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Uite. |
AVETI GRIJA UNDE PARCATI MASINILE! http://www.viata-libera.ro/eveniment...l-galerie-foto
Si mai e si acest coleg de forum si de facultate de care imi pare sincer rau, arata bine tare masina cu jantele acelea! http://imageshack.us/photo/my-images...102011007.jpg/ CE sa facem? Ce sa luam, prezoane antifurt sau bata si binoclu! |
stau geana in seara asta...
|
S-ar putea sa stai degeaba :lol: Faptele alea s-au intampla acum vreo 3 saptamani...cel putin atunci am citit eu articolul.
Daca ai gume de vara poti sa stai linistit :lol: |
Eu am patit-o la BMW-ul rosu.S-a intamplat pe 22 octombrie.Lucrurile s-au mai linistit de atunci.Eu nu am mai aflat nimic de roti.Probabil vor aparea la primavara pe vreo masina.
|
Quote:
|
baietii din braila, unde pot suda si eu o finala din inox in braila? rapid un raspuns...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning