![]() |
Re: Discutii intre membrii grupului Tigra Club
Salut bine ai venit bla bla :))
H1 este becul ca de altfel si la faza scurta si lunga :P |
MI-AM LUAT UN OPEL TIGRA DIN 1996 SI ACUL DE LA APA DEPASASTE 100.CE TREBIUE SCHIMBAT LA EA TERMOSTATUL SAU GARNITURA DE CHELOASA?
|
Garnitura de cheloasa trebuie doar tunsa din cand in cand, ca altfel devine "de paroasa".
|
Nu il baga in seama pe Ciuby, nu si-a luat extraveralele astazi. Vrea sa spuna ca nu se scrie "cheloasa" ci chiulasa si ea nu trebuie schimbata. Se schimba termostatul si cele doua termocuple de pe radiator. Ai ac?
|
Quote:
|
citeste cu 2 pagini in urma ...chestia cu temperatura este o chestie generala la toti tigrii...asa este si la a mea si sincer nu`mi fac probleme ..de un an merg asa cu ea si nu da nici un semn rau
|
auziti stiti cumva cat si unde imi pot prelungi capota ?
la ce bani ar ajunge asa |
Pai sa te astepti la 3 mil si ceva si o poti face la un tinichigiu.
|
Daca schimbi undeva la 2500 care sunt problemele ce pot aparea
io tot timpu schimb la 2500-3000 (sub 3000 intotdeauna) cu un passat2005 in modu asta de schimbare am scos 4 consum (pe computeru de bord) se mira fratemio ca el nu scoate asa ok..poate e economic da ce probleme pot aparea |
De obicei masina nu trebuie nici subturata, si la tigra e recomandat ,din cate stiu, sa schimbi cel putin pe la 3000.
|
In 4 - 6 septembrie 2009 v-a avea loc Intalnirea Nationala Club Tigra II la Sinaia
|
20 Attachment(s)
|
|
Superba Tigruta! Se vede si in ultimele poze postate mai sus. A avut parte si de doua stikere pe care i le-am pus chiar eu la Sinaia :D
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning