![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
Quote:
|
Nu ai mai spune asta daca l-ai cunoaste.Si eu am crezut alt ceva dar ...
Eu nu pot sa spun de bine unei persoane care cheama presa, persoana cu care stabilesti ceva si face exact pe dos. |
si eu am vazut emisiunea si n-am fost foarte incantat de declaratiile lui . adica sa zici ca " se trezeste si unu dupa ce 2 ani a stat pe terasa la o bere " (sau ceva asemanator, nu tin bine aminte) nu mi se pare ceva foarte sportiv :( . . .
|
agarici era cuvantul din emisiune...
|
meltumesc pentru completare . . .
|
cand ma auzit ultima replica ... nu mi-a venit sa cred ce aud. parea de treaba omul...
|
Valoare=0 absolut......nu poti sa te exprimi asa pe un post national.
|
intrebare : de unde 300 bhp in plus shi 400 kg in minus???
|
Quote:
NU sunt expert in porsche da ma gandesc ca pe masina aia tre sa fie cele mai sport scaune care "le face" porsche.Mai sport de atat numivin in cap decat recaro,sparco........... Din ce o aratat in emisiune interioru parea stock,asa ca are de unde slabi da nu stiu daca chiar 400kg.Si oricum pt ce? Ca doar dupa cum zice el, de acum nu mai participa la curse.Asa ca pt ce ar mai baga bani in masina?cat despre cp nu stiu exact cat a modificat si ce se mai poate face. |
Quote:
|
am si eu o intreabare.era beat,drogat sau chiar asa vorbeste el? penibil
|
din cate am inteles interiorul vrea sa al faca din carbon, poate mai face si capota ... dar 400Kg nu prea cred ca are de unde sa scoata .....
Putea sa fie si el mai baitzas (macar la tv) , si nu vb k pe camp.. : " eu nu vb cu totzi Agaricii care s'au gandit si ei la o bere in terasa sa ma provoace " ... in rest, tot respectul pt ceea ce a facut la masina ... Bafta.. |
Quote:
|
Quote:
Cred ca nici alea de DTM nu-s cu 400kg mai usoare, dar daca crede ca o usurare il costa cat a dat pe dua spoilere... |
Deci...ultimele 3...4...pagini ii sunt dedicate lui Ono, fara nici macar o trimitere la STI lui Seby....macar modificati titlul topicului.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning