![]() |
Re: Toyota Supra vs. oricine peste 500 cp
O sa incercam sa facem si asta.Poate ajungi Virgil in primavara,sa te intreci cu o masina de puterea ta nissan skyline 1000hp best E.T.9.14 0-400m
|
Quote:
Felicitari Virgil si grija sa nu mergi fara casca ca e extrem de periculor cand ai barele alea prin masina. E mult mai periculos cu ele daca nu ai casca. |
Quote:
Quote:
Iar in oras sa mergi cu casca pe cap ar fi prea cool:))) Desi..........:))) |
Asta e problema la masinile de strada cu astfel de siteme de siguranta.
Este foarte periculos la un accident usor sau o denivelare mai mare sa dai cu capul in tevile de protectie. Oricum pe langa siguranta sistemul rigidizeaza si caroseria ceea ce este un castig. Virgil o sa aiba din mers aca cum vrea el sau de pe loc pe distanta mai mare concurenta serioasa iar Abbas ete cel mai in masura sa ridice manusa. Cert este ca deja se trec intr-o noua etapa evolutiva si performantele masinilor depasesc cu mult conditiile de organizare din Romania. Este greu sa asiguri conditiile ideale pentru o cursa din mers de la 100km/h in sus pe 1000m, dar imposibil nu este. Definitia de tuning in aceste situatii este depasita cu mult. |
Pro si contra a existat mereu, nu poti sa ai un monopost de F1 si un lux de Maybach!!!
Eu cred ca pt siguranta mea este cel mai bine ce am facut, probabil o sa fac ce fac si alti si imbrac barile "periculoase" in burete special pt asta. Sti cum este cu experianta: experinta facut prin gandire este cea mai deosebita, experienta facuta prin copiere este cea mai simpla si experienta proprie este cea mai amara!!!! O idee as avea cum sa rezolv problemele, dar nu are nici o legatura cu treaba facuta:)). |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze noi...inca nu este gata, dar peste 3-4 zile...
|
:)) cum arata masina in cockpit...parca-i masina lui mad-max.
|
2 Attachment(s)
Se pare ca mosul se grabeste cu cadoul:))
|
Ce rollcage! :D zici ca o blindezi acolo. Mai lipseste kevlarul si otelul :))
|
Ai stricat locurile din spate :P
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Intrarea va fi `The dukes of hazzard` style.
|
Quote:
Cateva secunde? vb ta asa au parut poate miimi de secunda nu cred ca la 280-290km/h mai tinea cineva masina pe drum...poate doar D-zeu....:) Mi-ar place sa ne mai revedem.. UGA...Kadett turbo:P |
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning