![]() |
re: WRX STI alias "CIELO EVO II" Seby Legal Racing
Bai voi chair nu stiti cand sa va opriti din aberatii???
|
Acum am vazut si eu acest topic,nu pot spune decat ca masina asta exista si modificarile precizate anterior de propietar la fel.Este si normal sa intarzie foarte mult munca la o asemenea masina,eu am un prieten cu un subaru asemanator dar cu modificari mai mici decat acesta in lucru si nici pana in ziua de azi nu este gata dupa 1 an de munca,si este departea de a finaliza proiectul.
Bafta cu proiectul! |
Quote:
bafta cu proiectul |
oare R35-ul de la Exilis nu este tentant?
intreb doar de curiozitate |
Nu, pentru ca nu s-a calificat ! :lol:
|
Asta da raspuns :)))) ....totusi ar fi o confruntare interesanta !!! asta depinde si de proprietari nu doar de noi :D
|
masina asta ar fi avut sanse sa faca spectacol poate acum vreun an jumate doi...acum nu mai are sanse la ce se gaseste pe "piata"
|
Quote:
Eu zic ca atunci cand va iesi masina, daca va mai iesi, nu o sa fie nici in primele 3 din tara. Daca se va dovedi contrariul, o sa imi cer scuze. |
Quote:
Din fericire pentru propietar a terminat orice concurenta.:lol: |
ok,
KOE in Romania. Nu ai mai scris de ceva vreme pe aici.....a aparut mai mult decat un concurent care si mai mult vizeaza ( si detine) locul 1 in Romania. Ai spus ca atunci cand consideri ca o masina te va face sa fii la start, o vei face. Cred totusi ca ne aflam in acel moment.Va fi sau nu prezenta la start in KOE? |
ma macina conceptia asta ciudata.....un forum cu 10mi de posturi si nici macar un timp cronometrat.pacat nici o masina nu rasare dintr-o data cu un timp de 10 secunde.iarasi pacat ca probabil ar fi fost cea mai puternica masina din ro dar acum eu personal ma indoiesc,doar daca ar scoate sub 10 sec ceea ce ma cam indoiesc.
nu dedici un topic unei masini care o tii ascunsa la fel cum nu modifici o masina ca sa demonstrezi ceva. pe de alta parte e de apreciat munca totusi pacat de conceptie |
Quote:
|
ok, Gogu, daca esti in masura( se pare) sa dai raspunsuri pt Sebastian, poti raspunde la obiect si nu in acelasi stil cu care am fost tratat si eu ( de altfel printre putinii inca admiratori) la o intrabare simpla?
IN CAZUL in care KOE va fi in Romania, STI-ul se va afla la start vizand locul 1 ? da, sau nu...... |
Quote:
|
gogu, atunci o luam altfel.....
exista masini care au demonstrat si care functioneaza....asta e o CERTITUDINE....la fel a spus ca va fi la start cand va fi cazul..... acum poti da un raspuns unei certitudini? va fi la vreun start cu una dintre masinile care au demonstrat ceva toamna asta( si nu numai)....asta ca sa nu dau nume.... repet, nu stiu cine esti si in ce masura poti da tu raspunsuri pt Sebastian.... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
- Copyright 2026 4Tuning