Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   DE CE URAM FEMEILE (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8367-uram-femeile.html)

bodyspeed 21-11-07 19:36

Re: DE CE URAM FEMEILE

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1207850)
Nu va suparati dar cele care stau cu barbat pentru bani, nu ar trebui sa se vaite ca li se mai arde o palma.

Asta nu mi se pare omenesc. nici statul..pentru bani, dar asta e alta problema ..o palma, o bataie.etc.. astea fac parte din alt regn....ANIMAL , asta nu mai tine de un om cu discernamant :cry:
Asta imi e parerea

~Ada~ 21-11-07 20:10

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1209422)
Asta nu mi se pare omenesc. nici statul..pentru bani, dar asta e alta problema ..o palma, o bataie.etc.. astea fac parte din alt regn....ANIMAL , asta nu mai tine de un om cu discernamant :cry:
Asta imi e parerea

Asta incercam si eu sa zic mai devreme:rolleyes2

Mustang 21-11-07 21:43

Hai sa elaborez nitel:
Daca ea te toaca de bani, te injura si te barfeste, iar la un moment dat face gura mare intr-un scandal, pai cine ii trage o palma nu e baiat prost.
E la fel ca si cum i-ai da sa mananci si te fura ...

Eu nu as face asta, as trimite-o la plimbare, dar nu ii condamn pe barbatii care le mai aplica cate o corectie zdrentei care profita de bunatatea lor.
Cunosc un caz: ea Gura-Mare, el nervos, i-a ars o palma si a trimis-o la plimbare cu haine de rahat pe ea.

~Ada~ 21-11-07 21:49

O palma e oke...nu sunt in masura sa judec pe nimeni insa sa nu se ajunga la altceva...s-o bata p aia zilnic pana nu mai poate etc:rolleyes2
O palma din cand in cand si unui barbat ii prinde bine..il mai trezeste la realitate :poke: ;)

Mustang 21-11-07 21:52

Ma refer strict la o palma. ;)

~Ada~ 21-11-07 21:54

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1209741)
Ma refer strict la o palma. ;)

Asa da;si eu sunt pentru in ambele cazuri:lol:

bodyspeed 22-11-07 19:51

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1209731)

O palma din cand in cand si unui barbat ii prinde bine..il mai trezeste la realitate :poke: ;)

:D :D :D sa zicem ok, daca e urmata de o sarutare plina ;)
si palma sa fie meritata.. ca si sarutarea :-P

Mustang 22-11-07 19:53

Sarutul unde sa fie ?! :lol:

~Ada~ 22-11-07 19:56

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1211172)
:D :D :D sa zicem ok, daca e urmata de o sarutare plina ;)
si palma sa fie meritata.. ca si sarutarea :-P

O da:lol: :lol: ce frumos:oops: ;)
@Mustang:Asta depinde de fiecare:oops: ;)

bodyspeed 22-11-07 20:05

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1211176)
Sarutul unde sa fie ?! :lol:

daca palma e pe obraz... sarutul nu o sa fie tot acolo..logic :lol: :lol: :lol:
ce intrebari... stupide ai :lol:
sarutul nu se explica...se simte ;) si doua buze la patrat se numeste sarutat :lol: :lol: :lol:

~Ada~ 22-11-07 20:07

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1211201)
daca palma e pe obraz... sarutul nu o sa fie tot acolo..logic :lol: :lol: :lol:
ce intrebari... stupide ai :lol:
sarutul nu se explica...se simte ;) si doua buze la patrat se numeste sarutat :lol: :lol: :lol:

Bine ai zis-o;) :icon_kiss

Mustang 22-11-07 20:18

Bogdane ... n-ai inteles =))

bodyspeed 22-11-07 20:22

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1211229)
Bogdane ... n-ai inteles =))

deh, am inteles ce am vrut.. :rolleyes2

Bea69 22-11-07 21:37

daca EL e semi-handicapat si accepta sa steie cu o femeie de genu'...then ciocu' mic si joc d glezne ;)
iara daca se umple paharul poate sa ii deie in mana o harta cu indicatia "catre mama"...si am terminat discutia
daca ii arzi o palma,te caracterizezi singur.sunt multe metode mult mai eficiente de a face o femeie sa se regrupeze...
am fost martora la un caz,cind intr-o seara,am fost 2 perechi intr-o masina,imbracate de o iesire...fata si-a luat lumea in cap...el tras dreapta,iesi din masina!(ora 10 seara...zona mai pustie din oras)ea..ridea nu il credea in stare..el i-a zis iesi ,pana ce nu fac ceva prostie,ca nu meriti ca eu sa imi pierd respectul de sine....
as mai putea sa mentionez cazul fetei care a fost "uitata" la club...:D ...sau care s-a trezit cu "iubitul" la masa care i-a prezentat prietena noua...miii si miii de posibilitati de a o face de cacao...totul depinde de om!:D ;)

TR_00_ANN 23-11-07 07:50

sa nu trecem la injurii de genul ,,zdrente,, si ,,handicapati,,......sa va spun din propria experienta iar voi trageti concluzia....am avut o prietena cu care ma intelegeam foarte bine, am fost cu ea la un chef la un preten si am baut cu acesta foarte mult, nu mai stiam de mine....dar cea ce stiu este ca la un moment dat mi-am surprins ,,pretena,, ca ,,saliva,, cu fratele prietenului meu.....la cat de beat eram ce am decis?....am plecat si am revenit a 2 zi la acesta sa-mi iau statia si boxele si ea se afla tot acolo ( nu am vazut-o dar prietenul meu mi-a spus), am cerut la plecare sa vb si eu cu ea si a iesit sa vb dar pe langa ea a venit si fratele pretenului.....in timp ce vb cu ea ce credeti ca nu s-a raspuns la intrebarea....de ce mi-ai facut asta?....mi-a raspuns sa se plictisise de mine....cea ce m-a scos din sarite si am pocnit-o, iar tipul s-a bagat si si-a furat-o si el ( i-am incins pe amandoi)......asa ca mai bine imi spunea si cu asta basta iar tipul si-a meritat-o pentru ca a crezut-o ,,proprietate personala,,

All times are GMT +2. The time now is 16:39.

- Copyright 2026 4Tuning