![]() |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
frumos golf respect
|
Cel mai rapid g2 din ro!!!!!
Un interior f frumos si bine lucrat...ce sa mai super tare. La capitolul jante stai cam rau....:D Felicitari ptr pasiune, munca si perseverenta! |
incredibil de frumos...... felicitari pentru munca depusa si mai ales pentru rezultatul obtinut
|
6 Attachment(s)
Multa vorbaraie si putina munca....ori invers? :)
Autoblocantul si nu numai....un ambreaj si mai si...mai multe il las sa spuna el. |
Sa montat blocantul,merge foarte bine ,dar problema cu plecatul dupa loc tot nu sa rezolvat.O sa schimb si cauciucurile sa vedem ce se va intampla.
Primul disc de ambreiaj F1 stage 3 a tinut doar 800 km,arcurile rupandu-mi tabla, o sa pun poze cu el,ce mai ,o puscarie de disc. Sper ca sachs-ul asta care l-am pus ,sa ma tina fara probleme. |
Eu am avut F1 stage 3 aproape un an, a rezistat cu bine la plecari si cu slicuri. Pot sa zic ca la mine si-a meritat banii :P
|
Quote:
Poate al meu nu a fost aceeasi calitate, pt ca eu nici macar nu m-am tras cu ea dupa loc,decat din mers. |
8 Attachment(s)
Citeva poze in sustinerea celor spuse !!!! Va las pe voi sa trageti concluziile .......
|
Inseamna ca eu am fost mai norocos cu el :) La mine s-a spart rulmentul, uzat pastilele si arcurile, dar totusi a tinut un an de zile in conditii grele :P
|
Quote:
|
:tenisclap ..bine zis ;) ...pacat
|
Quote:
Daca GTO a spus ca a vazut masina in actiune ,si lui i sa parut c-am cel mai rapid golf 2 din Romania ,ce trebuie tu sa comentezi? Nu sunt absurd, mereu ai scris,dar scri mereu despre nimic,numai pamflete nimic interesant.Poti vorbi cu Mondenii sau cu Vadim ca si ei scriu pamflet,si poate faceti o colaborare. |
aceleasi intrigi ca si la masina mea, ca nu are cum, ca nu se poate....nu are rost,invidia ii mare.....
bafta BPR-ule in continuare:-) PS: am vazut-o la PRO MOTOR....frumoiasa numai bine;) |
aceleasi intrigi ca si la masina mea, ca nu are cum, ca nu se poate....nu are rost,invidia ii mare.....
bafta BPR-ule in continuare:-) PS: am vazut-o la PRO MOTOR....frumoasa numai bine;) |
si cum este viorele....te-ai aliniat la start cu florin,asa ramasese parca...astept un raspuns ca sunt curios daca si-a onorat provocarea lansata tot de el
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning