![]() |
Re: Intalnire in fiecare vineri...ora20...be there
ca dic aia...ce idei...
|
imi pare bine trixi (...) :D :D :D ... si sa ne vedem la meeting ... :D cu "rable`le" :D :D :D
|
nu cred ca ajung vineri
|
mda,tipic tie :sad: vin,vin...s-apoi nu mai vin...am sa te iau d ureke,sa stii!!!
|
dap...tipic mie...this is me
in 2 zile am fost oprit de 2ori de ala_cu_insigna_si_fara_creier.... musai sa iau extinctor, trusa sanitara, triunghiuri momentan sunt pe 0, masina sta fara benzina, nu am nici 5ron sa imi iau o lama de stergator... nici la tm nu cred ca ma duc cu rabla |
Deci vineri la ora 19 la colors?:Dma voi prezenta si eu :D.Sa vad cum e ;).Mai intreb si eu ceva sugestii :).
|
o sa ajung si eu candva ...
|
sa speram zib3r ca vei fi si tu prezent pana la urma!!!:D``don`t drive fast,just fly slow`` ;)
|
mai bine zic nu si sa fie da decat sa zic da si sa fie nu :D
|
da asa e cum zici ;).Ai fost azi pe undeva ca cred k te-am vazut :P zib3r?pe la gara ?:>
|
Quote:
tu pe unde stai? nu cumva in nufaru? :) |
Eu in rogerius ;) stau.Pe unde umbli cu peugeot-ul ia dami poze cu ea sa il vad;).cand va fi gata?:D
|
Na bine fratziilor eu pana in 7 mai numai intru,fiindca in 7 am examen pentru permis ;).tzinetzimi pumnii!!!cius ;) acuma sarbatoresc ziua mea de nastere 21 de ani ;).si nu uitatzi don`t drive fast,just fly slow ;).:-h
|
spuneti`mi stie cineva de o intalnire in oradea am inteles cha vin niste mashini din belgia
|
mai sincer eu nu stiu de nimik,si pana la urma tot intru pe net ;).cand ai drum pe aici zyber?prin rogerius?;).Contact me;).
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning