![]() |
Re: Golf 1 - O cotoarba la dopat
Tare rau piticania asta...sper sa ai multa bafta in continuare si ma bucur ca la Slatina am avut onoarea sa iti dau startu...Peace
|
Mersi frumos, masina va intra din nou in lucru ; sper sa termin cu bine ce mi-am propus pana incepe sezonul.
|
Roaga-te sa se faca mai cald afara :))
Prietenii stiu dc :)) |
Quote:
oricum v8gti cred ca ai fost unicat :)) si pe urma sa treci la 4 cilindrii,consumu cred ca te-a facut sa faci asta |
Te pot ajuta cu o transmisie de quattro!!!
poate te gandesti,in viitor sa-i schimbi si motorul...20v turbo....5 cilindri...de S2!!! ..uite ce poate sa faca un golf 1 cu motor de S2: https://www.youtube.com/watch?v=yPL6K3D5DsY Daca ai voita si rabdare,nimic nu e imposibil...uite ca se mai fac si prin alte locuri cotoarbe dastea: http://www.dm-developments.com/categ...w-golf-rsr-evo Mult succes!!! |
Ma cam ia inima, Doamne ajuta.
|
nu iar strica o ransmisie de genu;)
|
felicitari pentru aparitia de ieri pe prima pagina :)
|
mersi Fanica, sa vedem ce o iesi mai departe
|
Mai bine iti iei urs sa fi si tu boss la drift!! Si te lasi de masina poporului;) Ai vazut cum e cu biemweu':)) Vad ca esti bine cotat pe 4tuning aici ...pe prima pagina...Felicitari si spor la treaba in continuare Salutari de la braila:)))
|
Cristache..... jantele frumoase ce fac? :)
|
Quote:
Jantele alea sunt pe masina in garaj, cred ca o sa le transfer pe E21 daca fac golful 4wd ca nu o sa se mai potriveasca la prezoane. |
spor la treaba cu masina daca te pot ajuta cu ceva stii unde ma gasesti,si auzi ce zice baiatu acolo,sa inveti sa conduci si sa lasi driftul,poate nu stie ca tu exersezi numai pe drum drept:)):)),hai bafta
|
1 Attachment(s)
bai am auzit ca faci asa ceva?
|
Cred ca de vreo o ora tot citesc la topicul asta
Ce sa zic , ai facut ceva aproape imposibil :) Felicitarile mele pentru transformarea masinii , si sper sa iti vad si eu masina cat de curand :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning