![]() |
Re: E46 - black - TM 22 UPS
las bha na asta e se intampla exista si oameni din astia,gandeste-te ce mi so intamplat mie cu passatu ;)asta e frate sa aibe aia parte de lcururile ce ti le-o furat ca si cioburile de pe bancheta ;) oricum sper ca sti ca o fost comanda :rolleyes2
|
Nopatea trecuta a fost nopate hotilor din masini,si in zona "Maria" chiar pe drumul principal au fost sparte 2 masini,una langa alta,la una din ele au spart tot asa un geam din spate iar la cealalta,un Matiz,au indoit pur si simplu rama de la portiera din spate si au fortat usa apoi....groaznic cu hotii astia.Imi pare rau pt cele intamplate tie si bestiei tale.Sper sa fie prinsi hotii si sa primeasca o pedeapsa pe masura
|
:D:D:D ...bun venit in "Bucuresti" 8) ....imi pare rau bro de paguba ...ma bucur totusi ca au lucrat finut"....
|
lau .. asa e, pur si simplu am fost dat in primire de cineva.. cunoscut.. e naspa senzatia cand te gandesti ca ai fost filat de ceva vreme..
adi .. si daca sunt prinsi.. le da drumu si ii cerceteaza in stare de libertate pt. ca nu prezinta pericol din moment ce nu a fost cu violenta.. si se poate lungi un dosar si 7 ani .. timp in care baietelu' poate sa fure in continuare linistit... dar putin mai atent ca e in vizor... prinsi de proprietar.. ca de politie... nu e mare lucru jock .. sa ma kk pe ea "capitala" :) asa liniste si pace era aici... :D |
Quote:
PS:imi pare rau de cele intamplate cu masina,dar asta e...mergi mai departe. |
Caius...imi pare foarte rau de cele intamplate....cred k e super naspaa...nici nu vreau sa stiu...ma bucur k ai remediat repede problema.....bafta in continuare......
|
Waii frate... chiar imi pare rau, dar asta e, traim in Romania, suntem obisnuiti cu chestia asta nu?
Hai ca o rezolvi tu, oricum e kterink sa mergi cu volanu de playstation :)) ;) Oricum ce am avut sa-ti spun ti-am spus la telefon.... Acu ma imbrac sa cobor si eu la a mea, sa vad daca nu cumva...... :P |
mi-a placut mult postul tau ..
ca ai luat-o ca pe o jignire,faptul ca s-au suit incaltzatzi pe bancheta da nu inteleg logica.. nu puteam sa deschida usile ? luand niste... manusi care sa nu lase amprente? cu ei ? era greu ? in fine, probabil niste retardati care atat stiu in viata,da macar asta o fac binisor .. |
Quote:
imi pare rau pentru masina caius...dar e bine ca nu esti prea demoralizat si o iei ca pe o "piedica" nu o tragedie... |
Quote:
ca eu stiu cand mai faceam cate o "caterinca" in masina cu vreo pitzipoanca :)) scoteam cheia din contact si inchideam de la buton (adica inchizi usile normal de la cheie ) si nu mai puteam deschide usile din-nauntru :oops: Ps : cif eu zic ca erai in vizor de mult si un casco nu strica bafta ai o masina superba |
Razvane ... trecem si peste asta... ti-am zis eu.. sa-l prind pe unu ca iau volanu' asta mic si ii crap capu cu el... sper sa nu ai surprize neplacute.. placute gen blonde lipite de portiera.. mai merge... :)
Santos.. nu stiu cat de retarzi au fost de au lucrat asa bine.. ma refer cu nici o zgarietura.. nici o urma.. din cate am inteles... orasu e cam terorizat de astia.. ieri noapte la 2 strazi de mine s-a furat dintr-un A4 volanu', navigatia originala si airbagu' din dreapta... nimeni nu stie si nu a vazut nimic... doryn... asta e.. acu no sa bat pasu pe loc, nu mi-a facut deloc placere si nici bine.. dar incerc sa trec peste... tot am setea aia de al desfigura pe ala care mi-a facuto.... csprrr .. are dreptate.. odata ce ai inchis din cheie.. daca esti in interior nu poti sa deschizi... n-aveam cum sa deschida usiile... asa ca au intrat pe geam... in propria mea garsoniera :D |
Man...si eu am auzit de "Hotii de volane", defapt de airbaguri ca alea se cauta mai mult..Plm..e nasol cu astia daca au inceput sa fure si volanele din masini...Chiar imi pare rau :( si mie mi-a zis Zozo azi
|
Nasola rau situatia.... :( Banuiesc ca te-ai mai ales si cu eroare de airbag in bord dupa toata povestea asta.
|
Quote:
BA POTI... inchide-te in masina.. si vei vedea ca daca tragi de clapeta de la usa... ai sa poti deschide usa.. tragi o data, sare fixu, tragi a doua oara, se deschide usa ;) its an E46, practic nemtii au facut-o cu greseli |
Razvaneeeeeeeeee.... de ce esti ticalos si ma contrazici? :D
te bag in masina.. unde vrei tu.. exclus portbagaj.. si eu inchid usiile din cheie.. tu poti sa tragi de clapeta cat vrei tu ca nu o sa deschizi usiile... cel putin la mine in tractor! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning